Freasy Bewertungen 333

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb heel veel maaltijdbezorgers uitgeprobeerd, en Freasy steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit! 😍 Groot assortiment, heel lekker (ik kruid dikwijls bij met chili kruiden en zout), pur... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werk veel savonds en moet dus elke keer een warme maaltijd meenemen. Echter heb ik niet altijd zin om te koken, dus dacht ik freasy te proberen. Ik heb de sunshine curry geprobeert. Zelf ben i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Voor de tweede keer de Sweet & Spice chicken gehaald bij de Albert Heijn, vorige keer goeie smaak maar weinig kip, deze keer twee stukjes kip, 5 stukjes rubber vel, bijna geen saus/nare nasmaak, nul s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Freasy is Fresh+Easy ! Bijzonder lekker voor diepvriesmaaltijd en erg makkelijk klaar te maken met 1 druk op de knop. Heb meerdere maaltijdbezorgservices gebruikt, maar deze is mijn favoriet. Ook... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Lieferservice

Vom Unternehmen geschrieben

Freasy gerechten zijn speciaal voor de vriezer gemaakt. Elke maaltijd is zo samengesteld dat ‘ie op het lekkerst is wanneer het opgewarmd op jouw bord belandt. Wij koken puur zonder gekke toevoegingen. Met vrieskoerier tot je voordeur geleverd.

4,3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Heerlijke maaltijden

De siciliaanse rijst met kip was echt heerlijk!

17. Oktober 2024

Antwort von Freasy

Hi David, Wat lief dat je een review hebt geplaatst.
Leuk om te lezen dat je de Siciliaanse kip zo lekker vindt.
Rijst en kip is nooit verkeerd, wij zijn er namelijk ook groot fan van ;) Heb je toevallig de Sweet & Spice al geprobeerd?

Smakelijke maaltijden

Smakelijke maaltijden, niet te zout en grootte voldoende.

3. Februar 2025

Antwort von Freasy

Hi, Dankjewel voor je review :) We kiezen bewust om onze maaltijden met niet al te veel zout te bereiden. Op deze manier is Freasy voor veel mensen toegankelijk. :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

beter dan de meeste kant en klaar maaltijden

Goede bezorging, alleen jammer dat ik van het vega pakketje 2 maaltijden dubbel kreeg en 1 ontbrak (de lasagne) Overall echt goed, zeker voor mensen die onregelmatig werken en vaak een maaltijd mee moeten nemen heb je tenminste het idee dat je iets gezonds hebt en is het beter dan de meeste kant en klaar maaltijden. Over het algemeen goede structuur en niet zompig. Maar het verschil kwa hoe lekker het is tussen de maaltijden is wel groot. Een aantal zijn echt heerlijk zoals de pasta pesto en de thaise pinda curry, maar anderen zijn een zesje. De vegan tikka masala was echt niks aan en de vega groentecurry en risotto was ook helemaal niets speciaals.

9. Februar 2025

Hi Nienke,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.
Dat waarderen we enorm! Betreft de smaken is het in het algemeen een smaakzaak, maar mocht je feedback hebben op wat je specifiek niet echt lekker vond aan de gerechten, dan horen we graag je feedback :)

Wat vervelend om te lezen dat er een inpakfout is ontstaan in je bestelling. Excuses hiervoor! Ik heb je een mail gestuurd met een waardebon als compensatie voor het ongemak. :(

Heerlijke maaltijden!

Goede nette bezorging van heerlijke producten. Ik vind bevroren maaltijden van mezelf niet lekker dus was een beetje huiverig. Freasy is echter super lekker! Niet te proeven dat het ingevroren is geweest, super vers en smaakvol.

Hi Vera,

Bedankt voor je complimenten en dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat leuk dat we je positief hebben verrast met onze maaltijden. ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekker eten, goed geregeld!

Lekker eten, duidelijke omschrijving en bezorging volgens afspraak.

Hi Monique,

Wat lief dat je een review hebt achter gelaten. Dat waarderen we enorm :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smakelijke maaltijden en goede…

Smakelijke maaltijden en goede service,goede communicatie en snelle levertijden

Hi,

Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de maaltijden. :) Daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en realatief milieuvriendelijke diepvriesmaaltijden

Uitgebreide keus in goede en zoveel mogelijk milieuvriendelijke diepvriesmaaltijden met goede prijs/kwaliteit-verhouding, en vooraf goed aangekondigde bezorgtijd. In verband met de bewaartemperatuur moeten de maaltijden natuurlijk zo snel mogelijk in je Diepvries opgeborgen. De gewone 1-persoonsporties zijn voor een man wat aan de kleine kant, maar je kunt ook grotere porties bestellen. Ik vind het vooral handig dat de maaltijden niet binnen enkele dagen geconsumeerd hoeven, zoals bij koelverse maaltijden.

Hi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. :) Dat waarderen we enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind dit concept fantastisch!!

Ik vind dit concept fantastisch!!
De service, de maaltijden en het feit dat je de doosjes ook gemakkelijk kleiner kunt vouwen en weg kunt gooien zonder dat je prullenbak elke dag vol zit. De maaltijden zijn lekker en smaakvol en vooral snel en gemakkelijk bereid. Ideaal voor mijn lifestyle.

Hi Leonie,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Erg leuk om te lezen dat de maaltijden, de service en de verpakkingen allemaal goed bevallen. Binnenkort lanceren we nieuwe maaltijden, dus houdt de website goed in de gate ;)

Mooi assortiment

Mooi assortiment, uitstekende smaak en binnen de opgegeven tijd bezorgd.

28. Januar 2025

Hi Sijmen,

Dankjewel voor je review! :) Leuk om te lezen dat de verschillende smaken/maaltijden die we aanbieden je goed bevallen. Binnenkort lanceren we 4 nieuwe gerechten, hou de website goed in de gate :D

Eten was lekker

Eten was lekker, aflevering prima op tijd verzorgd.

Hi Thorburn,

Bedankt dat je een review hebt achtergelaten :)
Fijn om te lezen dat de maaltijden en de service naar wens is. Hopelijk tot snel weer!

Prima 🥣

Het eten is heerlijk 🤤 dat vind ik belangrijk

Hi Hedwig,

Bedankt dat je tijd hebt genomen om een review te schrijven. Leuk om te lezen dat je de maaltijden heerlijk vindt :D Binnenkort lanceren we 4 nieuwe gerechten. Dus hou de website goed in de gate ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke maaltijden aan huisbezorgd.

Het zijn heerlijke maaltijden en ik kan ze eten op het moment dat het mij uitkomt. Bezorging werkt ook perfect. Freasy is voor mij een uitkomst.

Hi Eduard,

Dankjewel voor de lieve review :) Fijn om te lezen dat je tevreden bent zowel met de maaltijden als de bezorging.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gisteren de nasi met saté gegeten

Gisteren de nasi met saté gegeten. De rijst was kletsnat en papperig. Heb nog geprobeerd het te bakken in een koekenpan, geen succes. In de satésaus moest je de kip echt zoeken.
Voor mij geen nasi meer. Wat ik ook niet fijn vind is dat als je de maaltijd op een bord schept het er niet uit ziet. Het oog wilt ook wat. Misschien bakjes gebruiken met compartimenten. Maar goed ik heb nog 2 maaltijden te gaan.

Beste Annette,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Zowel positieve als negatieve feedback is altijd welkom. Op deze manier kunnen we alleen maar blijven groeien en leren van onze fouten.

Helaas is de Saté de dupe geweest van een fout in de bereiding van de maaltijd. Kort nadat de fout was opgemerkt, hebben we alle maaltijden uit ons assortiment gehaald. Maar enkele klanten hebben de verkeerde batch ontvangen.

Stuur ons graag een mail zodat we dit gesprek verder kunnen oppakken. Ik kan hier namelijk je mail niet terugvinden :(

Heerlijke maaltijden

Heerlijke maaltijden, veel keus!

7. Januar 2025

Hi,

Bedankt voor je review! :D Wat leuk om te lezen dat je de maaltijden heerlijk vindt. Hou de website goed in gate, want binnenkort lanceren we een aantal nieuwe gerechten.

Heerlijke lang houdbare maaltijden

Heerlijke maaltijden die heel lang houdbaar in de vriezer zijn en makkelijk verwarmt kunnen worden met de magnetron!

Uitstekende service: De maaltijden worden mooi ‘s avonds geleverd met een real time track en trace.

Erg tevreden!

Hi Peter,

Wat lief dat je een review hebt achtergelaten. :)

Het is fijn om te lezen dat je de maaltijden lekker vindt en dat je onze service waardeert. Daar doen we het voor!

Top!

Alles was goed verzorgd

Hi Martijn,

Dankjewel voor je review! Fijn dat je zowel de bezorging en de maaltijden als goed ervaart :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijke maaltijd en een life saver in een druk leven

Snelle nette levering en vooral lekker eten. Onze noodgedwongen nog thuiswonende student (nog geen kamer) komt op onmogelijke tijden thuis (dankzij het zo betrouwbare OV 🙄). Zo altijd een voedzame snelle maaltijd op tafel en ik kan op een normale tijd eten met de rest van het gezin.

Hi Fiona,

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Bedankt daarvoor.

Wat fijn dat we de ''omstandigheden'' iets gemoedelijker maken met onze maaltijden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekker eten en altijd perfecte…

Lekker eten en altijd perfecte levering, soms zelfs binnen 1 dag na de bestelling. Sinds kort zijn de Freasy producten ook bij Albert Heijn verkrijgbaar in het vriesvak direct naast de Iglo thuis menu's

3. Januar 2025

Hi Edith,

Bedankt dat je een review hebt geschreven. Dat waarderen we enorm :) We liggen inderdaad ook sinds kort bij de AH. Als je echt even razendsnel een maaltijd nodig hebt, hoef je niet voor 12:00 je bestelling te plaatsen, maar heb je Freasy altijd in de buurt bij een van de AH winkels :D

Altijd prima

Altijd prima: maaltijden, klantvriendelijkheid, leveren etc.

2. Januar 2025

Hi Caroline,

Wat lief dat je even de tijd hebt genomen om een review te schrijven :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr