foto-schilder.nl Bewertungen

1. Gemälde
  2. Kunsthändler
  3. Geschäft für Künstlerbedarf
  4. Gemäldehandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Onze 100% handgemaakte olieverfschilderijen zijn het ideale en perfecte geschenk voor iedere gelegenheid. Uw schilderij is klaar in 5-7 werkdagen

Mangelhaft

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Oplichters

Import kosten van FedEx laten 'voorschieten' en vervolgens nooit meer op mails reageren. Telefoonnummer werkt ook niet.

1. Juni 2024

Oplichting... website geeft valse verwachtingen

Website suggereert een kunstenaarscollectief of iets dergelijks.
Foto geuploaded, meteen aanbetaald en na 2 maanden nog niets ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen, maar wel telkens een professioneel opgestelde berichtenservice.
Pas bij opzoeken ervaringen met dit bedrijf, begrijp ik dat ik ben opgelicht.
Op de locatie in Amsterdam West (Cornelis Outshoornstraat 276) geeft niemand thuis.
Op de mail komt de reactie dat de aanbetaling wordt teruggestort. Tot op heden niets ontvangen.

27. September 2021

Foto-schilder.nul Pure oplichting

Foto-schilder.nul Pure oplichting
Pure oplichting. Ze laten je een voorschot betalen en je hoort er nooit meer wat van.
Helaas is mijn dochter op 26 december 2020 in hun praktijken getrapt. Ze wilde wat speciaals laten maken en nu lichten ze een jonge meid op die hard voor haar geld heeft gewerkt.
Pure oplichting dus. Dus LET OP!!!

28. Januar 2021

7dec een bestelling met aanbetaling…

7dec een bestelling met aanbetaling gedaan, vandaag de dag 17dec niet 1 reactie op mijn e-mails, telefoon word niet opgenomen en voicemails worden ook niet beantwoord.
Toen ik een bestelling wilde plaatsen en vragen had werd er gelijk gereageerd en werd mij verteld dat dit cadeau ‘een schilderij twv bijna €300!’ Geleverd zou worden voor 21/12
Ik heb er totaal geen vertrouwen meer in en ben nu ook telaat om ergens anders een schilderij te laten maken
Erg jammer en voel me flink in de maling genomen en dat in deze al slechte tijden!

17. Dezember 2020

Schilderij laten maken op…foto-schilder.nl

Schilderijtje laten maken op foto-schilder.nl en alles gedaan wat ik moest doen. €180,00 incl. €24,00 verzendkosten vooruit betaald. Wij zijn vrij goed op de hoogte gehouden over het verloop van de handelingen van het schilderij. Toen het klaar was werd het verzonden. Groot was mijn verbazing dat het uit China kwam en niet uit Nederland. Op mijn vraag of ik invoerrechten moest betalen kreeg ik GEEN antwoord. Toen het aankwam in Nederland moest ik €20,44 inklaringskosten betalen. Klacht ingediend en kwamen niet tot een gewenste oplossing. Ik kan bij een volgende bestelling 10% als tegoed claimen maar ik denk niet dat ik er hier ooit nog een laat maken. Het antwoord dat ik kreeg, ( Wanneer u de volgende keer weer een bestelling plaatst zal foto-schilder.nl u een korting geven van 10%) Ik heb dus liever die €20,44 terug i.p.v. korting.
Na 2 maanden dus geen geld ontvangen en nu een recensie van mij op Trustpilot.
Ook staat er nergens op de website vermeld dat er rekening mee dient gehouden te worden met eventuele invoerrechten, Het schilderij is aardig maar twijfel of het met de hand is geverfd. Lijkt eerder dat het is geprint op linnen doek. Wij hadden liever het geld terug gekregen en dan denk ik misschien anders over een volgende schilderij. Nu ben ik zeer negatief en teleurgesteld. Ik voel mij dus aardig belazerd.
Alle e-mails van en naar foto-schilder heb ik nog bewaard als bewijs.
Mensen, LET OP want het komt uit China en is dus de kans dat u extra kosten moet maken zoals ik.

23. Juni 2018

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen