Formalis Bewertungen 125

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende ervaring met Formalis! Dennis Metz heeft mij fantastisch geholpen. Het koopcontract is van topkwaliteit, maar de echte meerwaarde zit in zijn service. Hij is telefonisch goed bereikbaar,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met 77 jaar heb ik geen ervaring hoe het werkt met de verkoop van eigendom. Gelukkig kreeg ik de gegevens van Formalis van mijn broer. De koopakte is opgemaakt. Het was allemaal heel duidelijk en wann... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Formalis. Ze handelen snel, secuur, professioneel en persoonlijk. Binnen een dag was ons koopcontract gecheckt, ontvingen wij een duidelijk rapportage, en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij wilden graag ons koopcontract laten controleren door een kundig persoon.Dennis Metz heeft ons hierbij uitermate goed en snel geholpen. Alle punten die aandacht nodig hadden of veranderd moesten w... Mehr ansehen

1. Informationsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Gefeliciteerd, uw huis is verkocht! Nu is het moment om alles goed vast te leggen met de koper. Wij helpen u graag tegen een betaalbaar tarief. Er zijn op internet genoeg voorbeeld documenten te vinden, maar elke woning heeft zijn specifieke aandachtspunten. Wij zorgen voor een sluitend koopcontract tegen een lage prijs. In slechts enkele klikken levert u de benodigde gegevens aan en wij gaan aan de slag met het koopcontract. En tegen een geringe meerprijs ontvangt u het koopcontract kant en klaar binnen 24 uur in uw mailbox. Wilt u dat wij het ondertekentraject ook meenemen? Geen probleem! Wij laten verkoper en koper hun elektronische handtekening zetten. Ook voor het controleren van uw koopcontract bent u bij ons op het juiste adres. Het werkt eenvoudig: u rondt uw bestelling af en ontvangt een opdrachtbevestiging. Vervolgens zendt u de gevraagde documenten naar ons en u ontvangt snel een uitvoerige rapportage met onze bevindingen en aanbevelingen. Ook bespreken we de rapportage en beantwoorden wij uw vragen.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Topservice gehad van Dennis

Topservice gehad van Dennis. Zeker een aanrader.

5. April 2022

Antwort von Formalis

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, we hebben u met plezier ondersteund!

Perfekt geregeld

Hele goede afhandeling van het koopcontract, kan dit iedereen aanraden
Dennis was erg goed te bereiken zowel mobiel als via mail en reageerde direkt op alles.
Hartelijk dank.

26. März 2022

Aanrader!!

Zeer goede en snelle service.
Niks is teveel moeite.
Dennis bedankt voor de goede hulp en correcte afhandeling.

15. Februar 2022

Aanrader!!

Goede service, heel snel en vriendelijk geholpen door dhr Dennis! Heel erg tevreden.

20. Januar 2022

Snelle en correcte afhandeling

Via Formalis een koopovereenkomst op laten maken omdat wij zelf ons appartement verkocht hadden. Alles is snel en correct geregeld.

1. Dezember 2021

Antwort von Formalis

Bedankt voor de goede beoordeling!

AANRADER!!!

Ik ben (verkoper van pand) heel erg tevreden! Correct behandeld, bijzonder snelle reactie, geen moeite teveel, werd na gebeld en geïnformeerd, contact met kopers liep prima…., kortom een aanrader!!!

3. November 2021

Top service van Dennis Metz van firma Formalis

Wij hadden op korte termijn een koopcontract nodig voor een toch wel onvoorziene verkoop van onze woning, waarbij de kopers het zonder makelaar wilden doen. We moesten dan zelf een koopcontract samenstellen, maar na wat overpeinzingen is mijn vrouw gaan zoeken naar een betrouwbare dienstverlener via internet. We zijn bij Formalis uitgekomen vanwege de goede reviews en zeer scherpe prijs. Na drie dagen bleek dat deze partij erg kundig in wat ze doen, snel en klantgericht, maar zeker heel behulpzaam alle zaken hadden geregeld die we nodig hadden voor de verkoop. Ons contact verliep via Dennis Metz, die ons geduldig en vakkundig door het traject heen heeft geleid. Van ons krijgt Formalis daarom de volle vijf punten, maar als het er zes konden zijn, waren het er zes geweest. Dennis, bedankt voor alles!

7. September 2021

Antwort von Formalis

Dit is wel een heel mooie beoordeling, we worden er stil van... Heel erg bedankt en succes!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aan te bevelen het compleet pakket.

Deskundig, dienstverlenend, goed bereikbaar, vriendelijk, servicegericht. Proces tot een koopovereenkomst is zeer vlot verlopen. Beveel Dennis Metz aan bij familie en vrienden. Gewoon TOP.

3. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afhandeling van opdracht verliep boven verwachting

Wij hebben de samenwerking met Dennis van Formalis als zeer prettig ervaren. Communicatie verliep vlot en soepel, klantvriendelijk staat duidelijk hoog in het vaandel. Maar bovenal verliep de afhandeling van onze opdracht boven verwachting snel. Zo kan het dus ook!

26. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij het verkopen van het appartement een aanrader

Bij het verkopen van het appartement zonder tussenkomst van een makelaar een geweldige steun gehad aan Formalis.
Voor een zeer schappelijke prijs een professionele hulp en na de opgave van de nodige gegevens en personalia in no time alles geregeld tot aan de notaris toe.
Een absolute AANRADER !

26. Juli 2021

Prima service

Prima service; duidelijk, snel en correct. Blij dat wij ons koopcontract door Dennis hebben laten opmaken.

21. Juni 2021

Antwort von Formalis

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr