forfatterskole.dk Bewertungen 32

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brugbar feedback - spændende opgaver Kvalificeret feedback i forløbet, som jeg kan bruge til noget fremadrettet. Jeg har tidligere deltaget i flere kurser, og de har støttet mig i lysten til at skriv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak til Lars for at udfordre mig på en lærende og meget anerkendende måde. Jeg har gennemført kursus 1 og 2, hvor der har været fokus på at skrive sig ind i forskellige genrer, få strammet spr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter et forløb med kursus 1 & 2 samt coachforløb hele to gange, kan jeg give mine varmeste anbefalinger til Forfatterskole.dk og Lars Rudolf. Feedbacken er konstruktiv og anerkendende og lærerig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bemærkninger til kurset 'personlig coaching'. God service, og god feedback. Og også fin opklaring og uddybning af kompleks stof.

Unternehmen hat geantwortet

1. Day-Spa

Vom Unternehmen geschrieben

Lær at skrive prosa - online. Bliv forfatter med hjælp fra forfatterskole.dk

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levede ikke op til det lovede, eller forventningerne

Blev desværre skuffet.

Grunden til min skuffelse skal findes i det faktum, at der på deres hjemmeside om kursus 1 tydeligt står:

"Vil hjælpe dig til at svare på spørgsmålene: Hvordan skriver jeg spændende? Hvordan skriver jeg poetisk? Hvordan skriver jeg sanseligt?”

Ingen af disse spørgsmål blev besvaret på kurset. Istedet blev der mest lagt vægt på teknik, såsom om man skriver i datid eller nutid, 1. person eller 3. person, med videre.

Syntes heller ikke jeg fik nogen nævneværdig feedback på mine historier. Dvs. de historier jeg forfattede. Det er trods alt også en vægtig del af det at være … forfatter.
I det hele taget var der, udover tekniske rettelser, meget få referencer til mine historier, hvilket til tider gjorde mig utryg, og efterlod mig med en tvivl om hvorvidt underviser havde læst (hele) min historie.

Endelig står der også på deres hjemmeside:

"På kurserne vil du møde andre skriveinteresserede, som du kan udveksle tekster og erfaringer med, hvis du ønsker det.”

Ikke korrekt. Jeg mødte ikke nogen af de andre kursus deltagere. Kender kun fornavnene på dem, hvis tekst var blevet rundsendt.

I det hele taget oplevede jeg det hele som en smule hemmeligholdt, tys-tys, hvilket virkede lidt ulogisk på mig. Hvorfor denne hemmeligholdelse? Et af de stærkeste værtøjer på sådan et online kursus, må da netop være at vi deltagere har mulighed for at kommunikere med hinanden, udveklse erfaringer, og bakke hinanden op.
Af underviseren fik jeg den lakoniske forklaring, at jeg var den eneste der havde udvist interesse for netværk. Det har jeg svært ved at tro på.

Jeg tilkendegav selv overfor underviser, at mine tekster godt måtte deles med de andre. Men når jeg aldrig fik at vide hvem de andre var, eller blev sat i kontakt med dem, føltes det ærlig talt som at sende teksterne ud i et sort hul.

Jeg tilmeldte mig oprindelig kurset for at få afklaret om jeg havde et talent for at skrive, og om det kunne være et holdbart karrieremål at fortsætte med det. Det skulle vise sig reelt at være umuligt at vurdere, baseret på den sparsomme (eller helt fraværende) feedback jeg fik.
Til gengæld oplevede jeg selv, at jeg havde success med at skrive og dermed blev jeg afklaret alligevel. Men, altså igen, uden særlig meget hjælp fra forfatterskole.dk.

Opdatering efter svar fra forfatterskole.dk 12. feb:
Om jeg ville få uddybet nogle af de ting jeg efterspurgte, ved at fortsætte med nye kurser, er jo svært at spå om. Men de ting jeg efterspurgte var blevet lovet fra starten, altså lovet på det kursus jeg gik på, men blev ikke leveret. Så er det vel logisk at jeg ikke fortsætter med at betale penge til dem.

5. Juni 2023
forfatterskole.dk-Logo

Antwort von forfatterskole.dk

Vi er kede af dine negative oplevelser og havde du fortsat lidt længere, var de omtale emner også blevet uddybet. Det er vores erfaringer, at flest deler deres tekster, når du får lov til at være anonyme. Her synes vi, der er størst læring i at få så mange til at læse hinandens tekster.

Godt kursus

Det var et godt kursus hvor man kom rundt omkring forskellige ting der er godt at have styr på. Man fik prøvet at skrive på en måde man ikke plejede at gøre og fik rettet op på de ting der kunne forbedres. Rigtig godt forløb

7. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et udfordrende og lærerigt forløb.

Jeg oplever at tilbagemeldinger er ærlige og oprigtige, hvilket er vigtigt.
Desuden oplever jeg at forklaringer og rettelser forklares på en forståelig måde.
Det har på alle måder været et udfordrende, men lærerigt forløb.

26. September 2023

helt i top

jeg ku li det hele
både opgaverne og wenche.
hun hjælper en rigtig meget
og man bliver vildt dygtig og forstår mange ting bagefter.
jeg ville gerne have haft flere lektioner end de fem der var og wenche skulle være min lærer hele tiden.

14. Juli 2023

God værktøjskasse

Det var dejligt at få hutig svar og respons på tilsendte besvarelser. Oftest dagen efter.
Konstruktiv kritik, og spændende opgaver, som efterlader mig med en god værktøjskasse til brug ud i skriveriet.
Jeg kan kun anbefale forfatterskole.dk

10. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har gennemført Kursus 1 + 2 +…

Jeg har gennemført Kursus 1 + 2 + Masterclass. De må absolut opleves i umiddelbar forlængelse af hinanden for helheden og kontinuiteten og din egen skyld. Online er rigtig positivt pga. fleksibiliteten, og du mister intet. Kvaliteten og kvantiteten er 100 % i orden. Undervisning foregår på højt niveau og meget seriøst, men alle kan være der. Respons er konstruktiv og saglig til opbygning. Der er fuld opmærksomhed på og føling med kursisten. Underviser er med dig, samler dig op, fører dig videre. Der er bundne opgaver, som du kan muntre dig med og boltre dig i til DIN fremstilling og afprøvning af dig selv. Intet kan nødvendigvis være perfekt i starten, men alt er en proces. Tøv ikke med modtagelse af dine medkursisters besvarelser endsige deres modtagelse af dine besvarelser. Det skaber teamspirit. Forfatterskole.dk kan jeg kun varmt og positivt anbefale. Det kan egentlig ikke læses eller høres fra andre men må selv opleves. Og jeg er meget spændt på Fortællervinkler lidt senere.

7. Juli 2023

Forfatterkursus

Jeg kunne have ønsket, at det havde varet meget længere. Det har været så godt, alt det jeg har lært, vil jeg aldrig klemme, og nu ønsker jeg bare endnu mere at blive forfatter. Wencke er så god til at forklare, gid hun var min dansklærer i skolen.

6. Juli 2023

5 stjerner herfra.

Jeg har gennemført kursus l og ll, masterclass og fortællervinkler.
Lars Rudolf har på alle måder været en fantastisk vejleder, som jeg vil give mine bedste anbefalinger. Han har lært mig utrolig meget igennem alle kurser. Jeg har været udfordret, især med fortællervinkler, hvor man skal tænke "ud af boksen", bruge sin fantasi og de skriftlige virkemidler rigtigt.
Lars Rudolf kommer med konstruktiv kritik, som man kan bygge videre på. Jeg er vokset med den ros som jeg også har modtaget, hvilket har givet mig mod på at bruge min skriftlighed noget mere.

Jeg vil give Lars og forfattereskolen 5 stjerner

31. Mai 2023

Skriv for livet

Lars Rudolf er sådan en skrivelærer, man ønsker sig. Det kan være overvældende at kaste sig ud i et skrivekursus, men med sin overbevisende tekstforståelse og altid anerkendende tilgang, har det været en fornøjelse at modtage respons, på den ene udfordrende skriveøvelse efter den anden, hver eneste gang. Lars Rudolf har et virkelig fint blik for, hvad der fungerer, og hvad der med fordel, kan laves om. Jeg har i forbindelse med kurserne fået et gevaldigt selvtillidsboost, der har givet et skønt rygstød i forhold til at komme videre med ‘skriften’. Jeg har fået mere mod! Ganske enkelt. Fantastisk. Hermed min varmeste anbefaling af forfatterskole.dk.

8. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr