Om Medicinsk ALOE VERA!: JAG HAR UPPLEVT SÅ 100%-igt KLART att ALOEVERA ÄR DET ABSOLUT BÄSTA MAN KAN NYTTJA MOT SVÅRA INFEKTION̈ER!!! (Läkningstid oftast redan över natten) Jag har varit konstru... Mehr ansehen
Alovera en bluff!! Alovera dryck sägs innehålla dagsbehovet av vitamuner ich mineraler. Analys av Livsmedelsverket i Sverige, visar att den enda vitamin som finns är en liten mängd av c-vitamin som... Mehr ansehen
- Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
- Fitness- und Ernährungsberatung
- Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
- Geschäft für Sportlerernährung
- Gewichtsabnahme-Coaching
Vom Unternehmen geschrieben
Forever Living Products er verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Fordi vi selv kontrollerer hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi garantere den højeste kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1978 i Arizona, USA, og har i dag forhandlere i over 160 lande. Det skandinaviske hovedkontor, Forever Living Products Scandinavia, blev etableret i 1998 i Gøteborg og omfatter virksomhedens aktiviteter i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Kernen i Forevers virksomhed består af Aloe vera. Det er en plante, der længe har været populær for sine gode egenskaber. Den tyktflydende indergelé kan enten presses og drikkes som kosttilskud eller blandes med andre nøje udvalgte ingredienser til forskellige hud- og hårplejeprodukter. I dag er Aloe vera hovedingrediensen i de fleste af vores fantastiske produkter, eksempelvis Aloe Vera Gelly og Forever Aloe Vera Gel.
Kvarnbygatan 2B, 431 34, Mölndal, Schweden
- +45 70 26 88 77
- scandinavia@foreverliving.se
- foreverliving.dk
Om Medicinsk AloeVera!
Om Medicinsk ALOE VERA!:
(Läkningstid oftast redan över natten)
Jag har varit konstruktör sedan 1965, senast på Ericsson, med världspatent i bagaget, så jag tror jag kan påstå att jag kan bedöma vad som är giltigt i allmänhet! HEDER ÅT MEDICINSK ALOEVERA, VÄXT SOM DRYCK!!!
[Allt negativt om AloeVera är bara försök att hävda deras egna produkter! Jag själv har ABSOLUT ÌNGEN koppling till företaget Forever Living!, el. annan försäljning av AloeVera på något vis!!!]
Per-Olof B.E. i Stockholm
Udslæt og betændelse.
Min veninde som købte ansigts cream er slået fuldstændig ud på deres produkter. jeg købte deres tandpasta da jeg selv døjer med problemer med mine tænder.
deres tandpasta fik så min parodontose til at gå helt amok og der gik betændelse i flere af mine tænder på en gang. jeg er så skiftet tilbage til min normale tandpasta og nu 5 dage senere er tingene på vej til at blive normale igen.
Det kan helt klart anbefales at holde sig langt væk fra deres produkter og bruge jeres penge på noget ordenligt i stedet for.

Antwort von Forever Living Products Scandinavia AB
Fantastiskt bra produkter
Fantastiskt bra produkter, både hudvårdande produkter, kosttillskott och träning/kostprogram. Allt är ju naturligt framställda, och inte kemiskt. Min kropp både på insidan och utsidan mår så bra sedan jag började använda dessa produkter. Är så tacksam.
Det bedste
Det bedste
Jeg har døjet med tør hud og eksem siden barnsben og har prøvet diverse hudplejeprodukter andre steder fra.
Tilbage i 2017 fik jeg anskaffet mig Aloe Propolis creme, som det første produkt, hvilket har kun givet positiv effekt på mit hud.
Jeg har været til hudlæge, som ville have, jeg skulle købe en fed creme der kostede 4 gange så meget som 1 propolis koster, også var kun 1,5 gange større.
Siden er der kommet flere produkter i mit hjem herunder deodoranten og tandpastaen. Har ikke fortrudt det overhovedet.
Super bons produits
Super bons produits, je suis masseuse et thérapeute et je me régale d'accompagner mes clients avec ses produits ! Efficace, bonne qualité, de vrais résultats ! Je vous recommande
I love their products!
I love their products!
I used their tooth gel and first spray (for few days!!) and I can say that I am shocked by the results! My sensitive gums stopped bleeding and my face cleared of pimples overnight! I really recommend it from the bottom of my heart! 🫶⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastiska produkter
Fantastiska produkter. Kollagenet och Aloeveran är världsklass.
Fantastiske produkter der gør en…
Fantastiske produkter der gør en forskel.
Og hvis ikke de virker, får du pengene tilbage, 90 dages fuld kundetilfredshedsgaranti.
Fantastiske produkter
Jeg har anvendt Forever´s produkter i mange år (over 10) og mange af dem har gjort en STOR forskel for mig og min familie. De har fx den bedste håndcreme (Propolis), læbepomade og deres drikke aloe vera har altid en plads i vores køleskab.
Senest har Marine Collagen hjulpet både min mand og mig selv med flere udfordringer.
Er du ikke tilfreds får du alle pengene tilbage indenfor 90 dage, så hvad har du at miste ved at prøve det.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger !!
Pyramidespil
Forever Living Products er fantastiske…
Forever Living Products er fantastiske produkter, jeg har brugt dem i 20 år og kan varmt anbefale dem.
De er seriøse og værner om deres produkter og bruger kun de bedste ingredienser.
Der er mange der tror uden at undersøge det at det er et pyramidespil, men det er uvidenhed omkring en utrolig moderne forretningsmodel. Hvis det var pyramidespil som er ulovligt kunne de ikke drive virksomhed i over 40 år så vil de blive lukket.
Tjek produkterne ud de slår alle andre aloe vera produkter på market og de har 90 dages returret på alt
Så du får pengene tilbage hvis du synes de ikke virker … hvor finder du det andre steder? Hvis du ikke modtager pengene er det ikke Forever living Products skyld - det er den enkelte forhandler der skal leve op til retur reglerne. De sælges ikke i butikker dog har man ret til at have dem hvis man ejer en klinik og har tidsbestilling. Forever er en seriøs og et meget respekteret firma verden over.
Og jeg er glad for den viden og kommunikation der er med forhandleren når jeg bestiller varer - de kender produkterne da de bruger dem selv og kan typisk vejlede på et meget højt plan. Spørg forhandler om forhandler nr og vælg typisk ikke en hvor alle produkterne er nedsat det er imod forretnings regler alle forhandler skal leve op til firmaets regler og love.
Utrolig gode produkter
Utrolig gode produkter. Rigtigt godt alie propolis til min børn med dermatitis, børne vitaminer osv.
Godt anbefale ❤️
Jeg bliver så ked af det
Jeg bliver så ked af det, når jeg høre der er så mange der har dårlig erfaringer med Forever Living. Det er bare slet ikke sådan det er. 😢
Hold jer væk…
Hold jer væk…
Jeg købte den 19/03-22 på en messe 3 af deres aloe vera drikke, og drak dem som der stod jeg skulle på kartonen. Hende der har solgt mig dem skriver så til mig 4 dage efter om jeg er kommet igang og hvad jeg syntes om det. Jeg stiller mig undrende over at hun fortalte mig at der var til 1 måned i 1 karton. For hvis man følger det der står på den, er der til 8,5 dag og ikke 1 måned. Hun forklare så at der førhen stod 20-40 ml 1-3 gange om dagen og ikke Anbefalet daglig dosis: Tag dagligt 3 portioner på 40 ml. som der står nu, men at jeg bare skulle følge det hun sagde og at jeg kunne benytte mig af deres 90 dages tilfredshedsgaranti, nu eller om de 3 måneder. Jeg gør så som hun siger og syntes ikke jeg har oplevet nogen ændring, og skriver så til hende 07/06-22 at jeg ønsker at benytte mig af tilfredshedsgarantien. Hvor hun så skriver at hun lige skal finde ud af hvor jeg skal sende de tomme kartoner hen så jeg kan få pengene retur. Men jeg er ikke blevet oplyst om at jeg skulle gemme disse kartoner i tilfælde af at jeg ville benytte mig af tilfredshedsgarantien. Så blev jeg så også SNYDT.
Verdens bedste hudpleje og…
Verdens bedste hudpleje og helseprodukter... Og med 90 dages returret risikerer man intet som kunde...hvor ellers får man den service 😍
Stadig ikke modtaget pengene retur næsten 3 md. Efter
Hold wellness aften den 18. November hvor en fra firmaet kom ud, flere af mine gæster købte produkter og betalte for dem over Mobilepay, de fik afvide de ville modtage produkterne nogle dage efter, men produkterne kom ikke, så rykkede gentagne gange for dem ved hende fra firmaet der var ude, da der var gået omkring 2 md. ville mine gæster gerne have deres penge retur istedet, først efter jeg havde skrevet det til hende, sende hun produkterne istedet, men mine gæster ville hellere have deres penge retur, så skrev til hende at vi lod pakken gå retur, der blokerede hun mig og ignorerede, mine gæsters beskeder, har gentagne gange skrevet til firmaet, og nu næsten 3 md. efter, har hun slettede deres anmodning om og få pengene retur på Mobilepay og mine gæster har stadig ikke fået deres penge retur
Alovera en bluff!!
Alovera en bluff!!
Alovera dryck sägs innehålla dagsbehovet av vitamuner ich mineraler. Analys av Livsmedelsverket i Sverige, visar att den enda vitamin som finns är en liten mängd av c-vitamin som kommer från askorbinsyra som är tillsatt som konserveringsmedel. Inga mineraler kunde spåras.
Falska uppgifter. Olagligt!!
Toppen på pyramiden tjänar stora pengar. BOJKOTT!!
Life changing
Just wanna tell you that Forever LIving Products has changed me and my family life, been a FBO since 1998, going from no one to some one, by changing other peoples life , living a lifestyle you can only dream about , being invited generously on endless of travels around the world. A company with pure and good values and princips , that you can only be proud of being a part of ! No unsatisfied customers and no members who has lost money !! THANKS !
super gode produkter og drøje i brug
super gode produkter og drøje i brug, så hvert produkt holder rigtig længe
Super!
Super nemt! Utrolig gode produkter og dygtig personale!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.