Bezorger Glenn Lagerwaard, was op tijd, heel vriendelijk en behulpzaam. Heeft er alles aangedaan om de lading zo dicht mogelijk de bestemming te krijgen met een glimlach. Wat een top service. Dank je... Mehr ansehen
Aardige en behulpzame chauffeurs. Helpen mee je spullen naar de begane grond te tillen, van zak cement tot aan gipsplaten. Maar waarom worden de bestellingen los achterin de auto gegooid? Hier... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gisteravond tuinschermen besteld en vandaag keurig afgeleverd! Hornbach heeft netjes gebeld ivm het inplannen van de levering en de chauffeur heeft ons meerdere malen op de hoogte gehouden van de voor... Mehr ansehen
Zeer beleefde bezorger welke ook zijn tijd nam om goed te helpen met uitladen. Goede aanvulling op de hornbach diensten, aan te raden wanneer je lekker bezig bent en iets tekort komt of geen zin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
As an innovative provider of building material logistics, we offer an efficient, sustainable solution. Enjoy same-day delivery with our 100% electric fleet, simplifying your construction supply needs while saving time and money. Your feedback helps us improve our fast, green, and easy delivery services. We invite you to share your experiences and suggestions. Your voice matters to us and our community. Thank you for choosing Foremore!
Berchvliet 14, 1046 CA, Amsterdam, Niederlande
- +31 6 819 289 37
- info@foremore.com
- foremore.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Top bezorgers!
Deze bezorgers deden vandaag er alles om mijn bestelling zo snel mogelijk bij mij af te leveren, helemaal top! Super vriendelijk, snel en fijne communicatie.

Antwort von foremore
Bezorging tussen 2 en 4 gewoon in trap…
Bezorging tussen 2 en 4 gewoon in trap gezet bespottelijk nu heb ik alles alleen naar boven moeten brengen ben 70+
Heel slecht vervoetsbedrijf

Antwort von foremore
De bezorger was heel vriendelijk en…
De bezorger was heel vriendelijk en heeft me geholpen. Maar mijn dozen zijn nat/doorweekt aangekomen.

Antwort von foremore
Delivery could be earlier than scheduled
Stuff was placed in agreed place

Antwort von foremore
Snel schakelen voor een spoed bezorging.
Wij hadden een spoed bezorging nodig nog voor het weekend, het was al 16:00 geweest op een vrijdag dus voor de zekerheid gebeld.
Was geen bezorger meer beschikbaar maar ze gingen kijken of ze nog iets konden betekenen voor ons.
Nog geen uur later staat een van bezorger klaar om toch nog te kunnen bezorgen.
Super geregeld en snel ook.
Klant blij, wij blij.

Antwort von foremore
vrijdagmiddag toch nog goed bezorgd
Doordat Hornbach de bestelling niet op tijd had doorgegeven was het niet meer mogelijk om op vrijdagmiddag na 4 uur te bezorgen. Dit bedrijf heeft de handschoen opgepakt en het alsnog gedaan. Erg blij mee.

Hornbach/ Foremore sent delivery in small Van and no lift
Hornbach/ Foremore sent the delivery in small Van without any pallet wagen or forklift therefore we had to manually offload heavy tiles from the van.
The driver was good and helped with offloading.

Antwort von foremore
Goede en beleefde bezorging van materialen.
Zeer beleefde bezorger welke ook zijn tijd nam om goed te helpen met uitladen.
Goede aanvulling op de hornbach diensten, aan te raden wanneer je lekker bezig bent en iets tekort komt of geen zin hebt om spullen uit de winkel te sprokkelen.

Antwort von foremore
Mooi op tijd, goede communicatie.
Aardige bezorger met duidelijke communicatie. Hij bleef zelfs even wachten om te kijken of dit wel de juiste deuren waren.

Antwort von foremore
Vriendelijk bezorgers maar helaas 1 1/2…
Vriendelijk bezorgers maar helaas 1 1/2 uur te laat vandaar geen 5 sterren

Positief
Procedure van brengen, afleveren is heel goed verlopen . Alles heel fijn naar binnen gebracht. Contact vriendelijk

Op tijd bezorgd
Op tijd bezorgd, na appje. Netjes geleverd

Antwort von foremore
Very friendly and great service!
Great service, on time, and very helpful

heel vriendelijk
heel vriendelijk, even geholpen met spullen binnen zetten.

Op tijd geleverd
Op tijd geleverd, helder gecommuniceerd en vriendelijke personeel!

Amazing experience again
Amazing experience again, the team at Foremore have become a very important partner for us and continue to deliver!

Antwort von foremore
Great communication and Nice people!

Antwort von foremore
Alle bloesems zaten nog aan de boom!

Antwort von foremore
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.