Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte 3 filtre, vanddunk samt nødradio. Filtre og vanddunk kom efter 3 dage. Nødradioen var desværre ikke sendt med. Jeg fik dog hurtig hjælp fra kunderservice. De svarede med det samme (søndag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte '3 for 2 filtre + gratis vanddunk' med hvert vandfilter. Har modtaget vandfilter og ingen vanddunke. Tak for svar på Trustpilot. Den mailadresse I har opgivet 15.okt. eksisterer ikke.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte vandrenser 6 oktober, har ikke modtaget den. Hold jer jer væk! Ret skal være ret, jeg har nu modtaget min bestilling, der er dog plads til forbedringer. Det kunne eksempelvis være opdater... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 44 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Rigtigt godt produkt til en fornuftig pris. Jeg har brugt det på et par ture, og det har virket hver gang. Kan varmt anbefales til både friluft og nødsituationer.

Antwort von Forbereddig
5 stjerner: Virkelig glad for mit køb. Filteret virker præcis som beskrevet. nem at bruge og giver klart vand uden smag. Kundeservicen svarede hurtigt på en lille teknisk forespørgsel og var meget hjælpsom. Køber gerne igen.

Antwort von Forbereddig
Smart og simpelt produkt tager næsten ingen plads i rygsækken. Materialet virker robust og kvaliteten er fin. God value for money i forhold til andre lignende produkter.

Antwort von Forbereddig
Jeg vil umiddelbart give Erik Jensen ret. Nu er det over en uge siden, jeg afgav min bestilling på vandfiltre og har endnu intet modtaget, selvom pengene er trukket fra min konto dagen efter bestilling. Jeg kan nu se at en Jakob Olsen der imod KUN har ventet i 2 dage og har modtaget akkurat det samme. Man kan ikke ringe til firmaet, så hvad er det for en god kundeservice der henvises til??? Lige nu tror jeg mest på Erik Jensen.............
Opdatering 12. oktober 2025
Jeg forstår da godt den lange leveringstid, når vandfiltrene skal komme fra Kina, som jeg kan se, når jeg tracker varen - i skrivende stund er de d. 10. oktober nået til Helsinki - altså 10 dage efter bestilling. Erik Jensen har ret, det ER en kinesisk produkt.

Antwort von Forbereddig
Endnu et svindlerfirma, der sælger billige kineservarer til priser som de har 10-dobbelt.
Har lige set fupfirmaets reklame på Facebook og deres hjemmeside for et vandrensningsfilter, som de forlanger 250 kr. for. De hævder endda, at det er nedsat 100 kr. Sandheden er, at præcis det samme filter koster 30 kr. for ét stk. hos Temu. Køber du flere falder prisen, og det er endda frit leveret.
BEMÆRK, at de to andre anmeldelser her på Trustpilot, helt sikkert er falske. De beskriver nemlig intet konkret i forhold til deres kontakt til firmaet.
- - -
S V A R . T I L . F O R B E R E D D I G
Du kan åbenbart ikke læse enkle beskeder Peter, eller også er du i Trump-mode, hvor der ikke er forskel på sandt og falsk. Sådan fungerer svindelfirmaer.
Som jeg skrev, så sammenligner jeg prisen på to ens produkter. Ens betyder, at der er præcis samme produkt, hvor eneste forsket er, at I snyder kunderne og dobler prisen gange 10. Få evt. en voksen til at forklare dig sammenhængen.
Jeg fremlagde gerne dokumentation, hvis det var muligt at lægge det op her. Som det er nu vil jeg opfordre alle til at lave en søgning på vandrensningsfilter og Temu, så vil sandheden træde tydelig frem.

Antwort von Forbereddig
Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Mega god service og rigtig hurtig levering. Jeg anbefaler helt klart.

Antwort von Forbereddig
Det var meget hurtig levering og professionelt, så kan ikke komme md noget negativt. Keep it up!

Antwort von Forbereddig
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.