Beställde ett matbord med leveranstid på 6-8 veckor. Efter 8 veckor kom det till deras lager, men jag fick ingen leverans förrän en vecka senare (trots att jag bor i närområdet) då Folkhemmet menade a... Mehr ansehen
Jag köpte ett matbord från folkhemmet som var sprucket rakt över! Man ser att det har spruckit vid skruvinfästningarna! Nu har vi väntat 2dagar på svar och det är tyst. Väldigt tråkigt då bordet ä... Mehr ansehen
Efter att ha jämfört flera möbelförsäljare så valde jag till slut Folkhemmet och det ångrar jag inte en sekund. Otroligt bra kundtjänst som svarade snabbt och var väldigt hjälpsamma. Tack till Frida o... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Varmt välkommen till Folkhemmet! Hos oss handlar du enkelt möbler och inredning till bra priser. Alla butiker bjuder dessutom på personlig charm och kompetent service.
Leverantörsvägen 2, 187 66, Täby, Schweden
- folkhemmet.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Köpte soffa och fotöljer för ca 60 000…
Köpte soffa och fotöljer för ca 60 000 kr och nu vill de leverera detta via DHL till vår tomtgräns. Kan ju inte vara rimligt!
Hur ska ett par pensionärer kunna bära in soffan till huset 75 meter från tomtgränsen? Skärpning Folkhemmet i Barkarby. Finns tid att ändra på detta.
Logistiken fungerar inte
Bra utbud men tyvärr har de ingen koll på logistiken. Kundtjänst svarade först att varan fanns, när ingen återkoppling (leveransavi) kom så kontaktade jag Folkhemmet. Då föreslog de en annan vara, vilket var OK. Men sen kom inte den varan heller. Till slut fann jag varan på Stalands som levererade direkt. Tyvärr tappade jag förtroendet för Folkhemmet.
Vi köpte en soffa från Folkhemmet
Vi köpte en soffa från Folkhemmet. Hjälpen vid vi fick vid planering och beställning var extraordinär. Har knappast varit med om maken. Soffan levererades (nästan) i utlovad tid, och är fantastiskt fin och bra. Vi är oerhört nöjda. Dessutom fick vi bra rabatt. Beställde i butiken i Barkarby, verkligen trevlig och kunnig personal. Mycket personligt bemötande. Vi hölls informerade om processen med beställningen hela tiden. Vi är imponerade, återkommer gärna och rekommenderar andra att kolla deras sortiment.
Datum för upplevelsen är då soffan levererades.
Dotter beställer soffan Sally 25/11 2023
Dotter beställer soffan Sally 25 november 2023.
Efter att informerat om våningsplan, hissens storlek och trappan och vilken soffa det gällde. Så lades beställningen på soffan då det inte skulle vara ett problem. På leveransdagen var min dotter där. Speditören säger att den inte går in De tar med soffan tillbaka. ...Sista mailet kommer från en Alice (Folkhemmet barkarby)där hon informerar om en ytterligare kostnad på ca 2500 :- för ny leverans och friskrivnings klausul på eventuella skador då förpackningsmaterialet behövs avlägsnas. Dottern väljer att hämta i Täby på egen hand utan ytterligare avgifter. Soffan är nu i lägenheten med egen hjälp.
Har under denna tid läst hela Köpvilkoren och hittade detta:UPPMÄRKSAM på om det står(specialbeställt) under varan i liten text. Då gäller INTE ångerätten. " Vid avbokning av specilbeställda vara tar folkhemmet EN AVGIFT på 30-100%"
Många varor är märkta specialbeställt, titta noga.
Personalen i butiken är väldigt trevliga. Hoppas med denna info att liknande upplevelser undviks (utan att läsa allt finstilt) Jag har tidigare köpt möbler här, nu....
Vi beställde en herrbetjänt från…
Vi beställde en herrbetjänt från Torkelssons på Folkhemmets webb som inte alls levde upp till den kvalitet vi förväntade oss. Den var lätt, ranglig, hade avskavd färg och gick inte att montera pga för små hål så skruven gick av. Ett klockrent reklamationsärende i mina ögon och jag bad om att få häva köpet då jag inte var intresserad av fler herrbetjänter i samma kvalitet. Men allt de erbjöd var en ny, OM leverantören godkände reklamationen. Det är inte mitt problem som konsument. Det slutade med att jag fick skjutsa varan till deras butik då jag inte ville betala returfrakt och dessutom fick betala 110 kr för den första frakten. Otroligt oprofessionellt men det förvånar mig inte nu när jag har sökt efter omdömen. Enda anledningen till att betyget inte blev en stjärna var att killen i kundtjänsten är trevlig på mejl.
Otrevlig kundtjänst
Sen leverans, sedan visade sig produkten ha en mindre defekt. Dessa två händelser ledde till omfattande kontakt med kundtjänst. De var inte tillmötesgående, hade lång svarstid, svarade bara på en delmängd av mina frågor och blev genuint otrevliga när jag ifrågasatte deras dåliga hantering av defekten. Handlar aldrig på Folkhemmet igen.
Jag skulle aldrig köpa en enda grej…
Jag skulle aldrig köpa en enda grej från detta möbelbolag. Snygga designade möbler, men inget som håller kvalité. Köpte 4 dyra designade köksstolar på rea, höll drygt ett års normalanvändning.
VARNING
VARNING, köpte en soffa på avbetalning räntefritt. Var 3 dagar sen med en inbetalning (31a ist för 28e) vilket resulterade i att räntefriheten slopades och tusentals kronor i ränta lades på omgående. Så finns det risk att du som jag, blir 3 dagar sen med betalning när det hänt ett dödsfall inom familjen, välj ABSOLUT INTE Folkhemmet.
Lurat oss att acceptera ett fel på…
Lurat oss att acceptera ett fel på bordet med prisavdrag istället för byte av vara,så när hela funktionen inte gick att använda gick det inte att reklamera.
Varning
Varning! Står att de har returrätt och att returen ombesörjs av kunden själv. I själva verket innebär det att de inte har någon returrätt på möbler då det inte finns någon firma som skickar pall åt privatpersoner vilket de såklart vet om, trots att de låtsas som något annat. Välj annat företag!
Sen leverans och dålig kundtjänst!
Beställde utemöbler som enligt hemsidan fanns på lager. Får ett Mail där beräknad leveranstid är flera veckor bort. Ingen förklaring.
Får själv kontakta kundtjänst som säger att det blivit fel på deras hemsida därav att lagersaldot inte stämde. Bestämmer mig ändå för att vänta på soffan. Skulle levererats förra veckan men jag står fortfarande utan. Mailar kundtjänst som hänvisar till att den står på lagret och ska skickas? Kanske idag, kanske i morgon ingen vet. Så troligtvis inga utemöbler denna vecka heller.
Ingen kompensation eller vilja att möta kunden i deras strul, bara Mail om ”önskar en fortsatt trevlig dag”
OBS vid beställning av leverans
Beställer en soffa, IDUN som är 2,4 m lång. Blir orolig att den kanske inte går in i lägenheten. Ringer butiken ang detta. Inga problem blir svaret. 3 skruvar så monterar man bort armstödet. OK för mig.
Beställer och betalar även för leverans 5 tr utan hiss.
Soffan går inte in i lägenheten. Transporten skall bara leverera och inte montera, får inte ens ta av inplastningen.
Efter många om och men lämnas soffan i mitt trapphus. 2 kvinnor 60 plus monterar ned både arm och ryggstöd för att få in soffan.
I min värld skulle jag blivit upplyst att i leverans ingår INTE montering av ben och nedmontering för att få in soffan.
Vid kontakt får jag svaret. Man måste mäta.
Helt galet!!!
Qvinnor kan 💪
Varnig för Folkhemmet lurar kunderna
Varnig för Folkhemmet lurar kunderna, huvudansvarig tar inte sitt ansvar trots att man mailat honom, ja då kan ni tänka er hur personalen betee sig
Inge hjälpt på 1 ÅR . Dålig service och chef. bEDRÖVLIGT
I januari 2022 fick vi hem vårt matbord som det visade sig vara repor på. Vi kontaktade kundtjänst och vi fick väldens sämsta bemötande , otrevliga , icke hjälpsamma. Dom ringer också till fel person när dom ska leverera bordet till oss.Vi fick ett nytt bord efter 14veckor(Maj månad) som också var skadat och skevt. I detta läge ville vi inte längre ha kvar bordet eller något med dessa och göra. Dom i sin tur säger att dom inte kan göra något och att vi får ha kvar bordet som det är för dom kan inte göra något längre. Vi maila både filmer och videos för det ville dom ha sen om vi skulle få ett nytt men då i efterhand så kan dom ändå inte hjälpa oss.
Så i dagsläget så åker jag till butik och är förbannad och begär kompensation. Då får vi en mail till Christian Johansson som ska vara försäljningschef, Och han påstår att han ska fixa detta för att han är stolt över detta företaget. Han säger då att han ska lösa detta och fixa en kompensation , vi får tillbaka ett mail som är ett hån mot oss som kunder. Och idag nästan 1år senare har vi varken fått pengarna tillbaka eller ett nytt bord. Vi får ingen kompensation alls och detta är det mest bedrövliga jag varit med om i hela mitt liv.
Efter 1 år kommer dom ta tillbaka bordet men vi får ingenting för allt strul och tid vi lagt ner för detta . Riktigt s k i t företag.
JAG AVRÅDER ALLA ATT INTE HANDLA PÅ DETTA S K I T FÖRETAG. OACCEPTABELT BETEENDE OCH DOM VET INTE HUR MAN BEHANDLAR KUNDER ELLER GÖR EN KUND NÖJD OCH DÅ SKA DOM STÅ FÖR SERVICE OCH KUNDNÖJDHET VILKET SKÄMT.
Otroligt uselt företag
Otroligt uselt företag. Levererar en soffa i fel färg. Det är naturligtvis inte deras fel, utan förklaringen är att det är "människor bakom spakarna och då blir det ibland fel". Kan vi få använda den tills ni kan leverera den nya (vilket tydligen är omöjligt att göra mer skyndsamt än vanlig leverans)? Nej, öppnar ni soffan får ni inte returnera! Inga andra alternativ finns heller tillgängliga - får vi veta efter att ha jagat företaget som idioter. Kunden ska fråga snällt, företaget ska svara otrevligt och spydigt tillbaka. Till slut kopplas chefen in. Tror ni saken är utagerad än? Soffan beställdes och betalades i juli. Leverantören av soffan har förklarat för mig att de kommer erbjuda Folkhemmet en kompensation för att kompensera oss. Folkhemmets kompensation är att vi ska få ett avdrag för soffan. Avdraget är mindre än nypriset på soffan under black friday. Ursäkten är att med den här kompensationen har de bara kvar 3 885 kr som de tjänar på soffan, "vi har inte så mycket spelrum då vi har stockholms hyror och stockholms löner".
Jag har inom de lagstadgade 14 dagarna bett att de plockar tillbaka soffan eftersom jag inte vill ha något med det här ruttna företaget att göra, tror ni de svarar på såna mail? Helt knäpptyst.
KÖP INGET FRÅN DET HÄR FÖRETAGET.
Strul med leverans, men fakturan var värre.
Extremt försenat bord gjorde mig smått irriterad. Men sedan dimper fakturan ned från lurendrejarna Avarda. Ni borde genast sluta samarbeta med dem, de gör en redan irriterad kund än mer arg.
Har inget förtroende för Folkhemmet!
Köpte ett vacker och dyrt bord från Folkhemmet. Fick hemlevererat en tidigare retur med skador och repor. Jag har fått jaga kundtjänst för att få hjälp med en retur och fick till slut själv ordna med att kasta bordet själv. Inte nog med det kom leveransen mycket senare än annonserat (hela processen har tagit över 2 månader), och fick som svar att deras transportör är underbemannade och därför fördröjer det. Jag har fått jaga och påminna kundtjänst för återkoppling och hjälp. Tillslut löste jag det själv med leverantören. Kundtjänst eller butiken tar inget alls ansvar och när jag framförde detta fick jag endast som svar tack för din feedback, vi kommer att ta upp det i framtiden videventuella förbättringar men ingenting mer... Kommer aldrig mer lita på Folkhemmet!
Ingen trevlig köpupplevelse
Ingen trevlig köpupplevelse. Produkten kom senare än beräknat. Den var konstigt paketerad, utan emballage. Jag ville returnera, eftersom jag inte hunnit använda produkten till ett speciellt tillfälle eftersom den var sen. Men eftersom man själv betalar frakten tillbaka, vilket kostade ca 20 % av produktens pris. Bestämde mig till sist för att behålla produkten. Inget fel på den i alla fall.
Minuspoäng för Folkhemmet
Minuspoäng för Folkhemmet. Vi har köpt en del möbler där genom åren. Beställde denna gång ett soffbord. Soffbordet kom 1 vecka efter utlovad leverans och var då trasigt. Jag ville häva köpet men ombads reklamera det istället med löfte om nytt bord inom 1 vecka. 6 veckor senare har vi fortfarande ett trasigt bord hemma. Ledsen och besviken över ignorans och noll kundfokus. Kan inte rekommendera detta företag.
Opålitlig aktör
Valde att beställa en större utemöbel från Folkhemmet som både på webbplatsen och i efterföljande mail utlovade leverans omgående.
Då leveransen dröjde utan förklaring tog jag kontakt med deras kundtjänst som vid varje interaktion berättade att soffan hade skickats och nu var på väg trots att så inte var fallet.
Soffan skickades aldrig och jag valde att avboka.
Frustrerande att inte kunna få ut riktig information när man kontaktar företaget som blev mer och mer svåra att nå i takt med att varan dröjde.
En rimlig kompensation hade kunnat rädda den tilltrasslade situationen ur mitt kundperspektiv men någon sådan erbjöds aldrig.
Avråder andra att göra affärer med Folkhemmet baserat på min upplevelse.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.