FOB - Slagelse Bewertungen 11

TrustScore 2 von 5

2,0

1. Immobilienvermittlung
  2. Immobilienagentur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Forside meta Forside meta Forside meta

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min kæreste bor i en studie lejlighed i…

Min kæreste bor i en studie lejlighed i Slagelse hvor hun har boet i små 3 år nu og må sige at vi er yderste glade for lejligheden men at når man klager over naboerne til jer går i nul og niks for at ændre på tingene vores naboerne holder fester til langt ud på natten torsdag fredag lørdag og søndag hver uge, og vi har enda noteret tidspunkterne og sendt jer en lang liste med det, der sker ingen ting derudover har de ny anskaffet sig en stor muskel hund som 1. Ikke må være i de her lejligheder man må have en inde kat 2. De tager stoffer høj lydt og generalt opfører sig langt fra hvad man kan tillade sig, vi føler det er helt galt at i ikke tage en seriøs snak med dem vi have planer om at blive boende her til slut 2027 grundet det er billigt og godt men må nu flytte er vores plan til noget andet fordi de ikke er holdbart når i intet gør når folk gentagende gang om ugen skider på alle os naboer og når man siger noget til dem gir de dig bare en finger og skruer højere op vi har klaget nu 4 gange til jer og haft politiet herude 2 gange da i ikke kan få dem til at forstå prolblemet tydeligt vis

De bor på bredahls**** 162 tænker selv i kan gætte deres adresse udfra det så jeg ikke ydstiller nogen er det skrevet så ledes

Vi håber virkeligt i gør noget snart ellers bliver vi nød til at flytte desværre med den oplevelse omkring jer

22. Februar 2026

Bad service and no help

I moved to Kalundborg Municipality. I had heard that FOB has a flex list system where people who move to the municipality (within 6 months) will get priority treatment. I tried several times to contact them but no one from FOB would help me regarding this, so I missed the opportunity to get on the priority list.

After waiting for a year to get offers for apartments, I only managed to get one offer before the subscription ended. No notice or warning or anything. They just removed me from the list and deleted my account.

Worst service I have had with any housing/apartment agency

26. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give FOB minus 100…

Hvis jeg kunne give FOB minus 100 stjerner så havde jeg gjort det!

Op til kommunalvalget invitere FOB til valgarrangementet, hvor de i indbydelsen stiller én i udsigt at man kan stille vores bys korrupte politikere spørgsmål.
Da dagen så kom for arrangementet, fik vi borgere strenge instrukser af FOB's direktør om hvad der måtte stilles af spørgsmål til politikerne i plenum. INGEN KRITISKE SPØRGSMÅL! - Jeg tog mit gode tøj og gik.

Som om det ikke var nok! Sørme om ikke FOB skriver til os beboere på valgdagen, og pådutter os at gå til vores valgsted og stemme på de korrupte politikere. Hvilken nederdrægtig opførsel af FOB! Er det virkelig en boligforenings ansvarsområde at opfordre borgerne til at støtte det totalitære, fascistiske regime vi har i Danmark?? Tænk sig, det syntes jeg ikke. Hvis du er i tvivl om korruptionen så kig evt. på hjemmesiden: EHYEHpunktunONE

Min anbefaling - HOLD JER LANGE VÆK FRA FOB SLAGELSE!

17. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uduelig og ligeglad bolig forening

Jeg har haft store problemer med at holde min lille 1 værelses lejlighed varm, og i dag finder jeg ud af det er fordi, for nu er de pillet af, der har siddet 2 små metal dimser der går man ikk kan skure for meget op for varmen det er 3 år jeg har måtte have fat i jer pga det jeg har ligget syg pga osv, jeg har været fuldstændig til grin og I har spildt så mange min og de andre beboeres penge på ingenting, I lytter ikke til jeres beboer, jeg synes helt ærligt det er for dårligt, det er helt sikkert ikk i orden, jeg kommer aldrig til at anbefale jer til nogen sådan som I arbejder I spilder min og jeres egen, jeg kan slet ikk sætte ord på, min problemstilling er det er sket så mange gange i den tid jeg har boet her, jeg har tigget og bedt om hjælp til flere og har måttet kæmpe i flere år for at jeres egendom bliver holdt som den skal og I er bare ligeglade

15. November 2023

Pas på dem

Pas på dem, når de syner deres gamle lejeboliger der trænger til en stor tur....kan det gå hen og koste 150.000 kr hvor alt var istandsat i bedre form end da man modtog det for 17 år siden

31. August 2023

Ikke børnevenligt !

Slotsvænget/Klostergade er ikke et sted for familier med børn og bo i. De ældre beboere i afdelingerne gør hvad de kan for at børnefamilierne ikke må opholde sig og få et fællesskab på arealer, bl.a. foran opgangene ved større lukkede parkeringspladser. Der er endda opsatte “SE MIG” skilte ved indkørslerne (børnene har ikke andre steder at tegne med kridt/lære og cykle i kvarteret da der ellers kun er grus og en lille gangsti fuld af hundelorte) De ældre beboere ønsker at have mest mulig ro, også mellem kl. 12-17 hvor børnene primært er ude og lege, trods kvarteret er stormet med børnefamilier de sidste 5 år. Samtidig er de beboere der har en garage nægtet “ophold”, men bliver henvist til trappen ved opgangene imens børnene cykler på parkeringspladserne, altså hvis naboerne ikke samles og der laves “ophold”. Hvad er forskellen? Er der mindre larm blot fordi porten er lukket og forældre sidder ved opgangen? Er det bedre at sidde og have et fællesskab over 7 meter fra vinduerne foran opgangene ved portene/i garagerne eller at rykke bag blokken og sidde lige UNDER vinduerne?
FOB giver de ældre beboere lov til at fratage garageejerne deres egen betalte km2, som iøvrigt ikke er ok når lejerne betaler for deres garage og det registrerede køretøj står i garagen samtidig med “ophold”.
Beboerne må ikke have samvær med hinanden før de er på de anviste fællesarealer. Man må ikke have et fællesskab iblandt naboer uden at man kan være stille og lade de ældre beboere styre showet. I det hele taget er der ikke plads til børnene. De må ikke lege, tegne med kridt, lære og cykle som alle børn egentlig burde have lov til i deres hjem og omkring hjemmet. Jo, på de ældres primisser.
Jeg vil ikke anbefale at flytte ind i FOB hvis man ønsker et fællesskab med naboerne. Der er simpelthen ikke plads til alle, og alle bliver ikke hørt.

6. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu har vi i 3 måneder ikke haft…

Nu har vi i 3 måneder ikke haft fungerende emhætte da de kører på centralsuget, ja det gør udluftningen på badeværelset også. Intet bliver gjort og ingen tager et ansvar når man ringer. FOB kom nu på banen !! Til andre som overvejer fob. Vi har været glade for selskabet, men det dælme gået ned af bakke med kunde service

5. August 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er lige kommet tilbage til…

Jeg er lige kommet tilbage til boligselskabet igen. Først og fremmest vil rose dem de er altid til at komme i kontakt med når man skal bruge dem. Medarbejderne er rigtigt søde. Men jeg vil sige de er ikke sår hurtigt til at få nogle ud til en hvis der er noget i vejen med ens lejlighed. Ellers har ikke andet at sige. Hilsen Pernille

29. Juli 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

På overfladen.

Hej.
Jeg bor i sydbyen og det er på overfladen egentligt et udemærket sted at bo og jeg er egentlig også glad for det. Men desværre er det også et sted hvor bestyrelsen træffer nogle beslutninger hvor du står og tænker "hvad sker der oppe i hovedet på dem" og "hvorfor bliver beboerne ikke taget med på råd når det er os det drejer sig om". Et rigtig godt eksempel er deres nyligt indgået famøse aftale med Q-park og det er ærlig talt ikke en synderlig populær aftale hos beboerne i sydbyen/ærøvej og det er ærlig talt en ekstrem hjernedød aftale af FOB

15. Juni 2021

NOT recommended

I stayed a few months in an apartment where was a really bad and unsafe area!
After a long complication, I had to move out for some safety reasons. But FOB charged me for 4 months (about 25000 kr).
NOT recommended.

10. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr