Jouw administratie, simpel en digitaal geregeld door Finro. Of je nu taxichauffeur bent, een e-commerce empire bouwt of een groeiend MKB-bedrijf runt: je zit niet te wachten op gedoe met de Belastingdienst. Finro biedt de oplossing. Wij zijn het administratiekantoor dat met je meedenkt. Geen stoffige mappen, maar moderne oplossingen die passen bij jouw branche. Jij focust op omzet en groei, wij zorgen dat de cijfers kloppen. Eerlijk, helder en altijd bereikbaar. 📈 Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Stuur ons een berichtje voor een vrijblijvende kennismaking.
Sheffieldstraat 21, 3047 AC, Rotterdam, Niederlande
- +31 6 85546024
- info@finro.nl
- fntx.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede kantoor
Toppp service, goede communicatie en altijd bereikbaar👍🏽
Goed bedrijf enorm blij met deze…
Goed bedrijf enorm blij met deze boekhoudkantoor. Kennen alles over EU BTW etc en ook nog goed geprijsd
Geweldige boekhouder voor ecom en…
Geweldige boekhouder voor ecom en dropshipping. De BTW Fix voor ons kunnen regelen zonder bakken met geld. Mensen hebben echt het beste met je voor.
Aardige boekhouder en levert alles op…
Aardige boekhouder en levert alles op tijd!
Perfect bookkeeping service for…
Perfect bookkeeping service for dropshipping. Would recommend it to everyone.
Goede boekhouder voor dropship en ecom
Goede boekhouder voor dropship en ecom. Slimme mensen en enorm aardig
Topboekhouder voor dropshipping alles…
Topboekhouder voor dropshipping alles met BTW fix geregeld zonder veel geld
Behulpzame boekhouder
Een hele aardige en behulpzame boekhouder.
Top firma enorm goed geholpen
Top firma enorm goed geholpen, ga nu 21% besparen op mijn marge met ecom
Fijn gevoel
Fijn gevoel, eerlijke mensen die altijd klaarstaan. Ze hebben het beste voor je.
Uitstekend geregeld
Uitstekend geregeld, recent begonnen en reageren echt altijd en leuke info. Enorm goede prijs kwaliteit verhouding ivm andere kantoren. Plus ik kan altijd binnenlopen in het grote pand.
Beste dropship boekhouders
Beste dropship boekhouders. BTW fix voor goede maandbedrag en complete administratie. Ben super blij!
Al met al positie ervaring
Al met al positie ervaring. Jongens doen alles tijdig denk aangiftes etc. Ik voel me vrij bij hun
Beste ecomboekhouder UK
Professionele boekhouder, die mij goed heeft ondersteund met ecom. Draai in de uk en ben nu van een goede oplossing voorzien om zoveel mogelijk te draaien.