Ik heb 30 maart 2 flesjes heren parfum besteld, betaald en netjes de bevestiging en factuur ontvangen. Tot op heden is nog niets geleverd. Ik vind dit vreemd. Normaal gaat het allemaal redelijk sn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Het parfum no.904 kende ik al. Geweldige geur. Had het ooit eerder cadeau gekregen. Ontdekte via internet dat ik het bij Fmfan kon bestellen. Levering in paar dagen, ontving wel bericht dat het b... Mehr ansehen
Nadat de eerste bestelling ondanks een track en trace toch niet is aangekomen en ik hier bij de firma melding van heb gemaakt, was men zo coulant de bestelling nogmaals te verzenden. Ben al jaren lang... Mehr ansehen
Bestel al jaren Fm parfum en krijg nog altijd regelmatig te horen dat ik lekker ruik..(zeker met de 110) Prijs/ Kwaliteit top en ook snelle levering.Een keer twee verkeerde geuren geleverd gekregen..t... Mehr ansehen
Fmfan.nl is een webshop voor en door parfum liefhebbers. Wij hebben de beste geuren voor je op een rij gezet, tegen nog betere prijzen. Bekijk ook eens onze overige make-up, huishoud en verzorgingsproducten en laat je verrassen door hoge kwaliteit.
Slachthuisstraat 203, 9713ML, Groningen, Niederlande
Ik ben zeer tevreden van Fmfan!
Het is nu meer dan een jaar dat ik Fmfan heb leren kennen en ik raad het iedereen aan!
Laten we allemaal stoppen met de moordende prijzen te betalen bij de bekende parfumwinkels!
Ik ben verslaafd aan geurtjes en die verslaving kostte mij enorm veel geld bij de grote namen zoals Paris XL enz.
Jean Paul gautier, aqua di gio, fahrenheit, dior savage zijn de parfums die ik bij Fmfan al heb besteld en eerlijk gezegd ruik ik totaal geen verschil met de zogezegde "echte" parfums die soms 3keer duurder zijn ergens anders!
Als je het niet vertrouwt of van gedacht bent dat enkel de "echte" parfums heel de dag op jou blijven hangen of je vertrouwt het niet dat deze parfums volledig hetzelfde ruiken als je parfums dat je bij Paris Xl gewoon bent,dan zou ik u gewoon aanraden het te proberen en ik ben er zeker van dat je een trouwe klant word van FmFan!
Ik kan hier de mooiste recensie schrijven die ik wil,je moet het gewoon eens proberen om mij te geloven.
Ook de service van FmFan is gewoon top!
Snelle service! Parfum was binnen de 2 dagen thuis geleverd.
Paar vraagjes gesteld per mail en snel antwoord teruggekregen, dus service na verkoop is ook gewoon goed!
Beste mensen van FmFan,
Ik dank jullie alvast voor de voorbije bestellingen en de bestellingen die nog zullen volgen ;)
Keep up the good work!
Heb voor mijn man parfum nummer 110 gekocht, hij en alle dames om hem heen zijn heel enthousiast over deze heerlijke geur. de dames zijn niet bij hem weg te slaan, maar hij gaat wel altijd met mij naar huis
Ik bestel altijd bij fm parfum ik had nu een keer bij een andere besteld fmfan.nl
En deze ruikt toch noet het zelfde ik heb echt spijt dat ik hem gekocht heb
Al meer dan 20 jaar gebruik ik deze parfum en 10 jaar bij fm omdat hij normaal precies het zelfde als de echte ruikt
Nu 3 dagen geleden bij jullie besteld en deze ruikt echt niet als de echte heel jammer vind ik het
Niet geloven allemaal scammers! Nooit me pakket ontvangen en als je ze mailt reageren ze niet

Antwort von Fmfan.nl
Super snel geleverd ondanks de feestdagen
Echt geweldig
Bestelling snel geleverd.
Geuren zijn prima!
Ik heb altijd Coco Chanel mademoiselle en hoorde van een vriendin van het bedrijf fm. Heb Coco besteld maar het luchtje lijkt er niet eens op. Spijt van en durf nu ook niet meer iets te bestellen. Jammer...
Heerlijk geurtjes voor een Heerlijk prijs. Snelle levering. Helemaal top
Goede en snelle klantenservice, de spray van een flacon was defect en had hier een mail over gestuurd. Hier kreeg ik snel antwoord op dat ik een nieuwe flacon opgestuurd krijg. Wat een super service! De nieuw opgestuurd flacon rook helaas heel anders dan de eerste flacon ( die wel naar het origineel ruikt ) en ruikt ook absoluut niet naar het origineel. Hier weer contact over gehad met de klantenservice en na heel snel mail verkeer wederom een nieuwe fles opgestuurd gekregen. Helaas ruikt fles 3 hetzelfde als fles 2 en dus niet naar de gewenste parfum. De klantenservice verdiend 5 sterren, de parfum helaas niet.
Na een tijdje te hebben gezocht hier mijn heerlijke geur gevonden. Was dan ook super blij dat mijn bestelling zo snel geleverd werd. Top gedaan!!!!
Ik had 3 geurtjes
Besteld no. 21.
1 hiervan was helemaal kapot en de vloeistof was er uit gelopen. Ik koop al jaren dit geurtje en ben altijd zeer tevreden. Aleen deze keer niet.

Antwort von Fmfan.nl
Heerlijke geur, blijft ook lang zitten snel geleverd. Ik ben fan.
Snelle levering en precies wat men heeft beloofd
Fijne website, snelle en veilige verzending! Ik heb een iconisch luchtje uit mijn jeugd kunnen vinden. Hoge kwaliteit van producten en service. Ik raad fmfan van harte aan!
Bestel al heel lang bij FM, nooit problemen gehad…..
Maar nu….al ruim 2 weken geleden bestelling gedaan en betaald…..hoor of lees niets meer!!
Mail, Whatsapp, bellen….geen reaktie
Ben hier totaaaaal niet blij mee!!
Wat nu?? Zijn ze misschien failliet?
2 uur later….nu contact gehad met de ECHTE FM shop, waar ik besteld heb zal n fake site zijn!! Dus let op dat je bij de echte FM shop bestelt!!
Ik vond het al zoooo raar, is altijd perfect gegaan.
Dus ik ben nu eigenlijk boos op mijzelf…..je denkt echt dat het de goede site is😢
Excuses voor de echte FM shop.

Antwort von Fmfan.nl
Heerijke parfums voor een zacht prijsje,snelle levering en je krijgt ook nog proef geurtjes gratis
De 2x geuren in prima staat ontvangen. Heb al eerder een geur van fm ontvangen. Een vriendin vond deze heel lekker ruiken bij mij en wilde ook graag dezelfde. Voor mijzelf heb ik nu de intense geur besteld. Heerlijk. Ik mis alleen de 2x testers, zoals u op uw website aangeeft. Bij elke geur een gratis tester naar keuze.

Antwort von Fmfan.nl
Ik ben al jarenlang een echte fan van fm ;-) De prijskwailiteit verhouding vind ik erg goed, boven verwachting zelfs. Ik kan mij dan ook niet echt vinden in de onderstaande reactie. Misschien een pech geval? Kortom ik ben erg tevreden en dat vond ik een reactie waard! Groeten, Erwin

Antwort von Fmfan.nl
De geuren hebben niets te maken met het origineel. Een zeer korte projectie. De prijs niet waard.
Compleet uit de bocht.
De meeste review hier zijn van fm(verkopers) zelf.
Wat een troep! Binnen een uur weg luchtje.
Het verhaal dat hier de zelfde geurconcentraten in zitten als bij de echte merken is volledige BS!!
Dit is MLM dus gebaseerd op verdienen over verkopers rug(een nieuwe uitvoering van de welbekende piramide scam)
Pure oplichterij!!

Antwort von Fmfan.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.