Dla wszystkich, którzy chcą zamówić. Strona internetowa FlyTech nie działa, działają teraz pod strona hover-pol jest to ten sam sklep, teraz w polityce zwrotów czy też w regulaminie nie ma zapisu odno... Mehr ansehen
Flytech Pl
Das sagen Bewerter
Ta firma to oszuści zamiast zamówionego drona, dostałem gogle do masażu oczu lub twarzy. Jest to jedna Wielka ściema firma trzeba zgłosić na policję do urzędu praw konsumenta. Ludzie zgłaszajcie to os... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ja też zostałem oszukany odnośnie drona…
Ja też zostałem oszukany odnośnie drona dostałem okulary a nie drona jutro zgłaszam sprawę na policję
Też zostałem oszukany tak jak większość…
Też zostałem oszukany tak jak większość tu piszących, zamiast drona otrzymałem okulary do masaż. Brak kontaktu ze sprzedawcą, dzisiaj wysłałem im takiego maila a dokładnie pięć takich samych poszło.
Tytuł maila: Zawiadomienie przedsądowe.
W mailu to co poniżej
Zamówienie #Nr zamówienia
Imię Nazwisko:
Powód zwrotu-zostałem oszukany.
Zakupiłem od was drona za 260 a nie okulary do masarzu.
Bardzo dużo osób zostało przez was oszukanych.
Jeżeli nie zwrócicie mi tych pieniędzy zawiadamiam Policje a następnie kieruje sprawę do Sądu.
Dane do zwrotu pieniędzy
Imię Nazwisko:
Adres:
Nr Konta bankowego:
To jest ostateczne zawiadomienie!!!
Po jakichś kilku godzinach otrzymałem przelew z konta z banku handlowego w Olsztynie od jakiejś firmy ze Stanów Zjednoczonych.
Próbujcie może wam też się uda.
Też zostałem oszukany
Też zostałem oszukany. Zamiast drona mam chiński badziew jakieś okulary do masażu. Sprawa zgłoszona na policję. Zróbcie to samo.
Oszusci
Oszuści!!! Nic tam nie brać!!! Sprawa zgłoszona na Cert incydent
Oszusci
Nie polecam oszusci mąż zamowił Drona a dostał chinske okulary
Oszuści, wyłudzenie pieniędzy
Oszuści, szkoda że dopiero teraz trafiłam na tyle informacji w tym temacie. Akcja przeprowadzona w jednym terminie i z tym samym skutkiem - zamawiasz drona a dostajesz okulary. Świadome działanie firmy w celu oszukania/wyłudzenia pieniędzy. Przy składaniu zamówienia brak wyraźnej informacji o braniu udziału w loterii, wyraźnie dokonujesz zakupu drona (potwierdzenie zakupu drona dostajesz też w opisie zamówienia). Sprawa do zgłoszenia na policji. Tak jak ktoś wcześniej napisał 260,00zł może to i nie dużo, ale przy masowym działaniu już robi się poważna kwota.
Oszustwo na dużą skalę
Oszustwo na dużą skalę. Też dałem się wrobić w nieistniejącego drona, przysłali chińskie okulary. Czy ktoś wie gdzie działa ta firma to się przejedziemy do nich z chłopakami?…
Witam też zostałem oszukany zamiast…
Witam też zostałem oszukany zamiast drona dostałem okulary
Zamówiłem drona a przysłali jakieś…
Zamówiłem drona a przysłali jakieś okulary do masażu oczu.
Witam dałem się też oszukać co teraz…
Witam dałem się też oszukać co teraz robić?
Dostałem jakieś okulary
Paczka coś lekka i mała jak drona ,kurier odpowiedział że dostarcza to co mu daj i uciekł szybko.
OSZUŚCI!!!
Witam również zostaliśmy oszukami
zamiast dron dostałem okulary.
Też się dałam zrobić w jajo
Też się dałam zrobić w jajo. Zagroziłam im policją i mi odpisali chcąc wszystkie dane (szkoda, że nie numer dowodu). Pieprzę ich, nie podam im nic. Moja wina, że wcześniej nie sprawdziłam. Na tej pożal się Boże stronie w polityce zwrotów jest napisane o tych okularach więc są kryci. W praktyce jest to loteria internetowa całkowicie nielegalna. Ale pomysł na biznes, serio jestem pod wrażeniem kreatywności.
Ostrzegam
Jestem następnym naiwnym.
Je..... sku......
Krótko, brak słów. Gnoje i tyle.
Życzę im by wszyscy zdechli w męczarniach.
OKULARY ZAMIAS DRONA
Paczka za pobraniem i na SZCZĘŚCIE płatności przy odbiorze. Paczka podejrzanie lekka. Otwarta przy kurierze i od razu zwrot. W paczce zamiast drona w eleganckim kuferku były jakieś okulary.
Zamawiałem bezpośrednie przez stronę, ciekawe czy przez allegro też tak by było.
Oszuści
Zamiast drona dostałem okulary OpriMaskPro zajebiste oszustwo pierdole trzeba zgłosić sprawę na policję
Witam dziś paczka przyszła do mnie…
Witam dziś paczka przyszła do mnie zamówiłem drona a przyszło mi coś innego jakieś okulary oszuści jebani
kolejny oszust upokorzony
Odbierając od kuriera przesyłkę stwierdziłem, że jest podejrzanie lekka, jak na drona. dlatego pokazałem kurierowi informację od firmy w telefonie (tam było napisane o dronie) i przy nim otworzyliśmy paczkę. Zwrócił mi pieniądze, a paczka poszła do zwrotu. Na mnie oszust nie zarobi. I jeszcze zawiadomię policję i media.
Ludzie trzeba namierzyć tą przestępczą…
Ludzie trzeba namierzyć tą przestępczą działalność dzisiaj zostałem oszukany i you tube niech też odpowiada za współudział i wyświetlane reklam tego złodzieja. Mam nadzieję, że ten kto odpowiada za przekręty z tymi dronami pójdzie do więzienia bo w paczce jest jakiś badziew do masażu oczu a nie to za co płaci konsument.
Lipa
Jestem kolejny. Szybko to się na 100m biega a nie zamawia. Że wcześniej nie sprawdziłem opinji.😒
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.