Online een hondenmand (49,95) besteld. Na ruim een maand nog niets ontvangen te hebben via de mail om opheldering gevraagd. Keurige respons, excuses, begrip, we gaan het uitzoeken... Ruim een maand l... Mehr ansehen
Verschrikkelijk Net zoals andere hier besteld met een actieve 1+1 na veel mailen en 3 maand wachten 1 speeltje ontvangen. Nog geen 3 seconden later was het al kapot. Op hun site staat ook dat er enk... Mehr ansehen
Ondanks hun onverwoestbaar verklaring in hun online shop, was de DuraChew knuffel toch na enkele dagen stuk. Hierover gemaild met Flufz, maar spijtig genoeg geen reactie ontvangen.
2 weken wachten, 35€ betaald voor 2 stukken. Zogezegd super kwaliteit en hondenproef. Na 10 minuten was de poot van de donkey weg, de plastiek bijna belandt in de maag van onze puppy. Chinese tr... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Flufz is een uniek bedrijf omdat het een gespecialiseerde online winkel is die zich richt op producten voor meerdere soorten huisdieren. Het biedt een uitgebreid assortiment aan artikelen voor verschillende huisdieren, zoals honden, katten, en andere kleine dieren. Deze brede focus stelt Flufz in staat om een divers aanbod van producten te bieden, van voeding en speelgoed tot verzorgingsartikelen en accessoires. Door zijn specialisatie in huisdierproducten kunnen klanten alles wat ze nodig hebben voor hun huisdieren op één plek vinden, wat zorgt voor gemak en efficiëntie. Flufz legt een sterke nadruk op klanttevredenheid door middel van uitstekende klantenservice en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, inclusief persoonlijke aanbevelingen, snelle levering en een eenvoudig retourbeleid. Het bedrijf selecteert zorgvuldig de beste producten om te verzekeren dat klanten toegang hebben tot hoogwaardige en veilige items voor hun huisdieren. Daarnaast blijft Flufz op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties in de huisdierenindustrie, waardoor klanten altijd de nieuwste en meest innovatieve producten kunnen kopen. Flufz creëert ook een gemeenschap van huisdierliefhebbers door middel van blogposts, handleidingen en adviesartikelen over huisdierverzorging, training en gezondheid, wat eigenaren helpt om beter voor hun dieren te zorgen. Bovendien biedt het bedrijf duurzame en milieuvriendelijke producten, wat aansluit bij de groeiende vraag naar verantwoorde consumentenproducten. Door deze kenmerken onderscheidt Flufz zich van algemene online retailers door een specifieke focus op de behoeften en wensen van huisdieren en hun eigenaren, wat leidt tot een meer gepersonaliseerde en gespecialiseerde winkelervaring.
Kortewagenstraat , 5126BE, Gilze, Niederlande
- Robin@flufz.nl
- flufz.nl
Hat 9 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte kwaliteit
Bestelde honden knuffel al binnen 1 dag gesloopt. Communicatie via e-mail en klantenformulier niet mogelijk. Waardeloos, oplichterij.
Niet doen!
Niet doen!
Je denkt een leuk speeltje te kopen, maar je kan het net zo goed zelf uit China laten komen. Dat scheelt je een hoop geld en verzendkosten.
Los van dat het waarschijnlijk niet eens voldoet aan de NL eisen en het mogelijk levensgevaarlijk is voor je huisdier.
Verzendkosten via Ali of Temu zijn vaak nihil, dus die strijkt deze dame zelf op, terwijl het pakje rechtstreeks uit China komt en niet eens door haar opnieuw wordt ingepakt.
Kortom; dit ruikt naar oplichting.
Dropshipper - zeer lange levertijd
Helaas dezelfde ervaring als de negatieve reviews.
Het is inderdaad een dropshipper, ondanks dat hij dit beweerd als reactie op een van de reviews, krijg je gewoon een track&trace uit China:
"We willen graag een paar dingen ophelderen. Allereerst: wij zijn geen dropshipper. Onze producten worden direct verzonden vanuit onze eigen magazijnen, waaronder ook vanuit Nederland. De producten komen niet van AliExpress, maar zijn onderdeel van onze zorgvuldig geselecteerde collectie waar we zelf achter staan."
Die track&trace blijft ook nog eens langer dan een week hangen op "Shipment information received", ben er dus inmiddels wel een beetje klaar mee.
Kan niet aanbevelen om hier wat te bestellen, dit kan je dan beter voor een stuk minder via AliExpress doen.

Oplichting!
De knuffel die onverwoestbaar zou zijn werd na 5 min. volledig gesloopt. Er werd beloofd 2 nieuwe knuffels op te sturen als compensatie. Hiervoor werden leveringskosten gevraagd... Nog steeds geen knuffels ontvangen. Echte oplichterij!
Iedere keer je op instagram een…
Iedere keer je op instagram een negatieve comment plaatst wordt deze verwijderd omdat ze niet willen dat mensen weten dat hun pluches rommel is.
Knuffels die niet kapot gaan
Knuffel wel kapot, maar na enige tijd netjes opgelost. Robin heeft me netjes te woord gestaan. Geld wordt terug gestort.

Antwort von Flufz
Valse beloftes en slechte service
Ze adverteren met onverwoestbare honden knuffel voor de sterke kauwers maar binnen een half uur was er niks meer van over.
Dus totaal niet wat ze beloofd hebben. In 1e instantie moest ik verzendkosten betalen om een nieuwe te kunnen krijgen maar dit is vervallen nadat ik er iets van gezegd heb. Toen ik aangaf dat ik geen nieuwe wilde omdat deze dan net zo snel stuk zou zijn en dat ik ze anders helemaal niet gekocht had kreeg ik te horen dat ik mijn geld niet terug zou krijgen omdat ze de kapotte knuffel als gebruikt beschouwen en sturen ze alsnog een nieuwe op terwijl ik duidelijk gezegd heb dat dat nergens goed voor is. Er is zeker wel geadverteerd met onverwoestbare hondenknuffels ook al zeggen ze nu van niet dit kan iedereen zelf zien online en dit maakt het eigenlijk nog vervelender en als ik na mijn review niet extra gegevens van mij geef beschouwen ze mijn review als geen echte ervaring? Moet niet gekker worden

Schandalig!
In één woord: schandalig!
Ik kocht een knuffel van deze website omdat hun reclame erg veelbelovend is. €34,95 voor knuffel, kan al tellen, maar als deze écht zo sterk was, niets te veel.
Echter blijkt elk woord een regelrechte leugen. Ze zijn:
1. Niet voor krachtige kauwers (als zelfs kleine puppy’s ze stuk krijgen).
2. Het ‘kosteloos vervangen’ is niet kosteloos als je nogmaals verzendkosten moet betalen (omdat zij hun beloftes niet kunnen waarmaken).
3. Ik lees hier dat ze proberen binnen de 24 uur de mails te beantwoorden. Ik heb na 5 dagen nog steeds geen reactie op mijn responsmail gekregen.
4. Op social media wordt ze op elk ras gereageerd dat ze de uitdaging willen aangaan, terwijl ze weten dat het product niet geeft wat ze aanbieden. Pure geldklopperij dus.
5. Ze bieden een ‘niet tevreden geld terug-garantie’ maar enkel als het nog niet gebruikt & dus in mijn geval, na 2 minuten gesloopt wordt. Hoe gaat dit in zijn werk? Die konijn zijn ogen staan scheef, ik wil toch liever een olifant?
Wat een klucht.
Ik kan maar één ding doen: andere mensen overtuigen om hun geld hier niet aan te vergooien.
Knuffels zijn leuk, maar die van ons hebben niet de extreme kauwer overleefd. Wel goed opgelost.
De knuffels hebben onze hond niet overleefd. Van de 5 knuffels zijn er nu 3 gesneuveld. En dat in nog geen maand tijd. De andere 2 heb ik nog niet eens aan de hond gegeven.
Flufz heeft haar belofte waargemaakt en nieuwe knuffels gestuurd.

Antwort von Flufz
Een dropshipper die erg moeilijk doet…
Een dropshipper die erg moeilijk doet bij het retour zenden van artikelen die bij aankomst al defect zijn. Alle producten zijn voor een paar euro bij Ali Express te bestellen en bieden niet de “durachew” kwaliteit die weergegeven wordt op hun website. Mijn advies: Koop hier niet! Zonde van je geld

Antwort von Flufz
Dit is een dropshipper / oplichter
Dit is een dropshipper / oplichter, die niet de artikelen levert zoals te zien is op filmpjes waarmee geadverteerd wordt op instagram. Op instagram wordt geadverteerd met een filmpje met een escapeproof katten harnas. Echter bij levering blijkt de constructie geheel anders te wezen, en niet de werking te hebben die men in het filmpje heeft beloofd. Ik ben dus met opzet misleid.
Op mails wordt niet geantwoord.
Wil je het terugsturen, dat kan, maar dan moet jij volgens hun website als consument het pakket retourneren naar china ala 30 euro. Kortom, al krijg je je geld terug via China. Schiet je jezelf alsnog in je poot. Dit lijkt mij geen gang van zaken die samen gaan met het consumentenrecht.
Het is ook een dubieuze zaak, in de wet staat:
Aansprakelijkheid: Je bent als dropshipper verantwoordelijk voor de producten die je verkoopt, ook al heb je ze niet fysiek in handen gehad.
Geen onvolledige of onjuiste informatie: Je mag geen onvolledige of onjuiste informatie geven over je producten of bestellingen.
Op basis hiervan, heb ik deze website aangemeld bij de ACM, en consuwijzer. En zal aangifte doen bij de Politie wegens oplichting / dwaling
Ik ben gepensioenneerd, dit is een principekwestie waar ik graag tijd voor maak.
--------------------UPDATE--------------------
Deze partij probeert de schuld bij de klant te leggen.
Probeert zich eronderuit te praten met "we kunnen je niet vinden"
Ik heb toentertijd de video vastgelegd van instagram, er beeldmateriaal dat het onzin is wat de verkoper beweerd.
We hebben hier in Nederland gewoon het consumentenrecht. Als je beweert geen dropshipper te zijn, dan krijg ik gewoon al mijn geld terug. Dat ik het naar China moet sturen is daarom onzin. Ik heb een deal met jouw, en niet met china.
Je mag opschrijven op je website wat je wilt, maar je staat nooit boven de wet.

Antwort von Flufz
Zonde van je geld... geschikt voor stevige kauwer? echt niet!
Helaas heeft mijn hond de knuffel(s) binnen een uur kapot. Meerdere malen contact geprobeerd te zoeken, maar helaas geen reactie. Niet via de mail en ook niet via Instagram... Zonde van het geld, want in de retourvoorwaarden staat namelijk dat de knuffels alleen retour worden genomen indien onbeschadigd... Maar gratis vervanging bij schade? Dat is dus alleen als ze beschadigd raken met verzending.....

Antwort von Flufz
Leuke winkel met een breed assortiment
Leuke winkel met een breed assortiment. Heb al meerdere keren een bestelling geplaatst en nooit problemen gehad. Als ik iets wil ruilen mag ik de verkeerde maat zelfs houden en sturen ze de juiste maat naar me toe. Erg netjes, kunnen andere nog van leren!

Antwort von Flufz
Ik heb hier durachew besteld
Ik heb hier durachew besteld, mijn hond had hem kapot gekregen en toen heb ik van flufz de mogelijkheid gekregen om een nieuwe uit te kiezen uit de collectie, ik ben er enorm blij mee en super fijne ervaring gehad. Ze reageren ook enorm snel en erg vriendelijk en meedenkend!

Antwort von Flufz
Trap er niet in. Chinese rommel.
Update: ik heb inmiddels reactie van Flufz. Op de website staat 30 dagen retour en geld terug garantie. Dan ga ik ervan uit dat je, als je onverhoopt niet tevreden bent, je geld terugkrijgt. Dit geld echter alleen voor nieuwe ongebruikte producten. Maar ja, hoe kan ik weten dat het waardeloze kwaliteit is zonder dat mijn hond ermee mag spelen?? Echt, een speeltje van de action van 2,49 gaat 10x langer mee!
Het zogenaamde onverwoestbare hondenspeelgoed werd door mijn labradoodle in 10 minuten vakkundig gesloopt. Ik zou tegen betaling van 6.95 een nieuw speeltje mogen ontvangen maar ik heb ervoor gekozen mijn geld terug te vragen. Hier heb ik tot op heden geen reactie van mogen ontvangen.

retour moet naar China
De bestelling retourneren zou zogezegd gratis én eenvoudig verlopen: het pakketje moest echter naar China opgestuurd worden, op eigen kosten Kostprijs voor retour bedroeg bijna evenveel als de waarde van de inhoud, dus heb ik het min of meer noodgedwongen gehouden.

Antwort von Flufz
Verkeerde maat besteld-Nieuwe ontvangen-Oude behouden!
Nadat ik een verkeerde maat had besteld van het kattenharnas, heeft Flufz mij alléén voor de verzendkosten een nieuwe met de juiste maat gestuurd.
De andere mocht ik houden en daar kon ik iemand anders mee blij maken!
Dankjewel!!

Antwort von Flufz
Knuffel voor sterke kauwer besteld
Knuffel voor sterke kauwer besteld, zou onverwoestbaar zijn. Ik ben niet zo naïef dat ik dacht dat de knuffel helemaal niet kapot zou kunnen, maar had toch wel verwacht dat onze labradoodle er langer dan 10 minuten mee zou kunnen spelen. Na 10 minuten maar al kapot gekauwd, de vulling kwam er uit. Waardeloos

Na probleem goede klantenservice
Nadat er iets fout was gegaan met mijn bestelling zeer klantvriendelijk benaderd door de verkoper die mij keurig geholpen heeft en er voor gezorgd heeft dat het probleem werd verholpen en mijn bestelling toch door is gezet.

Super fijne klantenservice
Super fijne klantenservice. Ik had een knuffel voor mijn hond besteld, maar had niet door dat deze 1+1 gratis was. Zij hebben zelf contact met me opgenomen om te vragen of ik er nog eentje gratis bij wou hebben. Super!

Antwort von Flufz
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.