Da jeg bookede min billet stod der helt klart og tydeligt at det var inkluderet den normale standard bagage- Håndbagage 8 kg/ Stor bagage 23 kg Da jeg Så stod i Hamburg lufthavn skulle jeg så lige... Mehr ansehen
Om du inte vill gå huvudvärk, snälla KÖP INTE dina flygbiljetter from dom. Deras service är SÅ värdelöst. De har inget nummer du kan nå dom på, de försöker lura en på pengar och de slutar svara på di... Mehr ansehen
Vi fik aflyst vores billetter den 11.juni pr. Mail fra Flighttix, vi skulle have været til USA. den 6.juli, vi fik en Voucher på beløbet, vi skrev vi hellere ville have vores penge retur. De er netop... Mehr ansehen
Jeg kan slet ikke genkende noget i nærheden af det, andre skriver, at de har oplevet. Tværtimod. Egentlig holdte jeg lidt tilbage pga. anmeldelserne, men tog alligevel chancen. Jeg bookede en... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hvad enten du leder efter en flybillet, hotel eller udlejningsbil; Flighttix.dk sørger for at du hurtigt og nemt kan finde dét der passer dig! Hvad gør Flighttix.dk så unik? Hos Flighttix.dk ser vi frem ad. Vi stræber på, at give dig så meget mulig information vedrørende vores udbud, så du selv kan beslutte hvad er bedst for dig!
Niederlande
- flighttix.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Ok nemt at booke
Det værste firma jeg længe har oplevet
Det værste firma jeg længe har oplevet
Både ud og hjemrejser er aflyst, så sender de alligevel oplysninger om flybiletter, trods det rejsen er aflyst.
Hjemrejsen er aflyst, vi er ikke på noget tidspunkt oplyst om dette.
Forfærdeligt selskab.
Uigennemskueligt digitalt flow
Uigennemskueligt digitalt flow. slutpris dobbelt så høj som anslåede tilbud på Momondo
God vejledning
Ved min bestilling blev jeg godt vejledt om mine muligheder for valg af ydelser.
God oplevelse
Nem, hurtig og billigt ingen skjult afgifter !
Det har været nemt at bestille og er…
Det har været nemt at bestille og er det billigste på nettet.
Nemt, enkelt og overskueligt
Nemt, enkelt og overskueligt, skal igennem nogle simple afkrydsnings valg
det gik fint med at bestille billetter
Siden virker faktisk i forhold til så…
Siden virker faktisk i forhold til så mange andre, der bliver ved med at gå i fejl og når det så ser ud til at virke, så er prisen en helt anden. Hvis du så accepterer den nye pris, så går transaktionen med banken ikke igennem alligevel.
Indtil nu en god oplevelse
Indtil nu en god oplevelse, nemt at bestille fly men lad os nu se.
Hjemmesiden var hurtig og god
Hjemmesiden var hurtig og god! - man blev tilbudt alt muligt mersalg, men valgene var tydelige, og det gik hurtigt at komme igennem og afvise dem
kan ikke finde vægt på kuffert
gå tilbage Kan ikke nogen information om vægt på bagage. Kan ikke navigere frem og tilbage i bestillingen
nemt og overskuelige
Forholdsvis nemt og overskueligt.
Det var nemt
Det var nemt, og hvis du gør noget forkert er det virkelig oversueligt at finde fejl og dermed få rettet dem.
Nemt og hurtigt
Godt indtryk
Indtil videre et super godt indtryk, simpel måde at købe billetter.
Vi er dog ikke rejst endnu, så jeg håber den gode positive første gangsoplevelse forsætter.
Super god bookning ,alt gik smertefrit
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.