Vi hade planerat vår semesterresa, men tack vare Flightsearch hamnade vi i en dålig situation. De vägrar att hjälpa sina kunder eftersom betalningen redan har skett, och när det handlar om några kro... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Köp ej. Flyget blev cancelled men de erkänner inte det. Hos flygbolaget och överallt ståe det att det är cancelled men de säger att de inte har fått nåt info om det och hänvisar till flygbolag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är väldigt nöjd med flightsearch och deras service. Jag hade några frågor om min bokning och fick snabbt och vänligt svar från kundtjänst. De var tålmodiga och förklarade allt tydligt för mig. Jag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bokade och betalade en resa som blev inställd så gott som genast. Jag hade aldrig hört talas om Flightsearch och var övertygad om att jag blivit lurad, jag hade ju inte heller köpt till extra servic... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
På Flightsearch.se söker och hittar du de bästa flygresorna med alla olika flygbolag. Du kan personalisera din flygresa och på så sätt påverka priset genom att lägga till eller ta bort olika tjänster så som bagage, sittplats, försäkringar osv. Flightsearch ingår i Travel Design AB som grundandes 1994. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromma och omsätter 300 miljoner kronor per år.
Kontaktinformationen
Upplandsgatan 38, 11328, Stockholm, Schweden
- support@flightsearch.se
- flightsearch.se
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Köp ej.
Köp ej.
Flyget blev cancelled men de erkänner inte det.
Hos flygbolaget och överallt ståe det att det är cancelled men de säger att de inte har fått nåt info om det och hänvisar till flygbolaget för ombokning/ återbetalning
Flygbolaget kan inte ändra bokningen pga vi har inte köpt via de direkt och hänvisar till resebyrån vi köpte.
Denna firman flightsearch tar inte ansvaret.
"Jätte" dåligt

Antwort von Flightsearch
Otroligt segt att få e-post
Otroligt segt att få e-post, missade en bokning p.g.a. att bokningsnumret inte kom till e-posten förrän dagen efter och då i form av avbokning. Bokade senare en biljett och fick då inte biljett via e-post heller, utan var tvungen att efterlysa den via kundtjänst. E-postsystemet behöver onekligen ses över.
Köpte biljetter inför semestern och…
Köpte biljetter inför semestern och hade frågor gällande bagage och dylikt. Fick snabbt svar på mina frågor. Var tvungen att avboka semestern av privata skäl och det gick hur smidigt som helst med återbetalning. Tack för bra service!
BOKA INTE VIA DETTA FÖRETAG!!
BOKA INTE VIA DETTA FÖRETAG!!! Gör er själva en tjänst och betala lite mer och använd er utan ticket.se etc!
Fyfan för deras service! Jag köpte mina flygbiljetter, fick min biljett på mejl etc. Och så får jag ett mejl nu, två veckor innan resan att min biljett är cancellerad! Nu är priserna så mycket mer och dem svarar inte på mina mejl eller samtal! Vet inte ens om jag kommer få tillbaks mina pengar!
Skam!!!! Använd inte denna sida och företaget!

Ej anträffbart och arrogant
Det förvånade mig att man ignorera kunden fullständigt och inte ge hör för deras åsikter. Ring EJ denna telefonnummer för att ni inte kommer få svar. Det vore bra om ni blocka bort denna telefonnummer.
Mycket dålig att svara på mail. Har skickat 2 meddelande och inte fått svar. Tyvärr, kan jag inte rekommendera er av min dålig upplevelse.

Antwort von Flightsearch
IKKE KJØP billetter fra FLIGHTSEARCH!!
IKKE KJØP billetter fra FLIGHTSEARCH!!! Jeg kjøpte avbestillings forsikring, avbestilte billetter pga fikk ikke visum til USA og ville få penger tilbake, til slutt, fikk ingen penger og fikk ikke billetter tilbake. Tap på 40000 nok 6 billetter.
Kontaktet Forbrukerrådet, vi for se om de kan hjelpe meg.
Det betyr:
1)Avbestiller billetter pga jeg har avbestillings forsikring
2)Får ikke penger tilbake pga forsikring nesten funker ikke.
3)Når jeg skriver dag etter at da beholder jeg billetter pga får ikke penger, dere skriver at det er avbestilt og får ikke billetter tilbake. Resten av familie ville reise.
Litt usikker om dere selv forstår hvor dumt høres det ut? Kundeservice som må hjelpe til mennesker, de lurer mennesker.

Känner mig lurad
Valde och betalade extra för carry-on (kabinväska). När jag skulle checka in stod det inte ingick i min biljettyp. Bugg i flightsearch-systemet? Ringde supporten vid flera tillfällen (hade valt och betalat för servicepaketet 250kr+), automatiskt svar som hänvisade till hemsidan. Mailade supporten men fick aldrig något svar (har nu gått en vecka). Valde en extra reseförsäkring som känns som ytterligare ett sätt att mjölka pengar från kunderna.
Jag betalade över 700kr extra för absolut ingenting. Känner mig lurad av detta oseriösa företag. Det blir ett fall för Konsumentverket om inte flightsearch kompenserar mig.
Edit: Fick pengarna tillbaka för carry-on-tillägget, vilket var bra.
Faktumet kvarstår att jag betalade för servicepaketet men fick inte hjälp när jag behövde det som mest.
Ändrar betyget från 1 stjärna till 2.

Antwort von Flightsearch
Akta er för detta företag
Samma sak som hänt andra som tyvärr haft att göra med detta företag; jag bokade en resa men fick ingen biljett, och bokningsnumret ledde inte till någon existerande bokning.
Fruktansvärt oprofessionellt och näst intill icke existerande kundbemötande. Går ej att ringa till numret som de har listat och de glesa svaren man får via Mail innehållandes några enstaka ord uppmärksammar inte ens det man skrivit. Det lämnade även en dålig smak i munnen när jag ser hur en del på trustpilot blivit bemötta när de återberättat sin upplevelse.
Vad ni än gör håll er långt borta.

Antwort von Flightsearch
Dragning på kontot trots nekad beställning på Klarna
Idag den 26 maj har jag chattat med Klarna om en dragning från bankkontot på 9802 kr på en resa som aldrig gick igenom när vi omdirigerades till Klarna för att identifiera i Bank-ID.
Verkar som företaget här ändå gått vidare med beställningen av resan trots att Klarna inte släppte igenom ordern vid betalning via Klarna och identifiering via Bank-ID där. Märkligt!
Jag fick bekräftelse på att vi blev nekade hos Klarna när jag chattade med dem idag på morgonen.
Hoppas på en återbetalning nu eftersom vi efter detta gick vidare och köpte en annan resa samma dag men med kort istället för Klarna...
Vill bara uppmärksamma andra här på vad som hände oss...Den, resebeställningen, bara liksom slank igenom trots att vi avbröt ordern i Klarna-läget, om man säger så,vid sista momentet med Bank-ID.
Så nu sitter vi med 2 resor samma dag och är mäkta förvånade över Flightsearch.se och deras "Gubben-i-lådan-grej" här!
Nu håller vi tummarna att Klarna löser detta åt oss!

Antwort von Flightsearch
Fabulous business model and nightmare customer experience
Oh, dear customer, you have fallen into the clutches of FlightSearch, the travel agency with a heart colder than a penguin's toe and a business model so twisted, it makes M.C. Escher's drawings look like child's play. Here's a lesson for you: if you're booking a flight and want to ensure that you're not left stranded, be sure to fork over extra cash for their service package. Because, you know, it's not enough to pay for the actual ticket - you also need to pay for the privilege of not being left high and dry.
In my case, I learned this lesson the hard way. I booked my flight through FlightSearch and, surprise surprise, several legs of my journey got cancelled. When I reached out to FlightSearch for help, they cheerfully informed me that I would need to pay an additional fee for their service package if I wanted them to rebook my flights. After all, why should they be responsible for fixing a problem that wasn't my fault?
Of course, being the naive customer that I am, I thought I could just go straight to the airline and sort things out. Silly me! The airline informed me that because I had booked through FlightSearch, they couldn't reissue my tickets - only FlightSearch had that power. So I was sent scurrying back to the clutches of FlightSearch, forced to pay their ridiculous fee just to get the flights I had already paid for.
So there you have it, folks. If you want to experience the thrill of being at the mercy of a heartless travel agency with a penchant for making its customers suffer, book your flights through FlightSearch. You'll never forget the experience - whether you want to or not.

Antwort von Flightsearch
Flightsearch avbokar flygbiljetter vid ”tekniska problem”
Flightsearch behåller sig rätten att avboka din biljett trots att betalning gått genom och bekräftelse är skickad, detta fick jag dagen efter min bokning i skräpposten.
Händelseförlopp:
Flightsearch skickade mig bokningsbekräftelse vid bokning på söndag och sedan skickade avbokning på måndag kväll som hamnade i skräpposten.
Brittishairways skickade bokningsbekräftelse och uppmaning att komplettera med covid-bevis mm inför resan på tisdag först då upptäcktes att resan inte existerade.
Fick boka om min biljett själv direkt via flygbolaget, tur att det fanns biljetter kvar.
Flightsearch är en osäkerhet vid bokning då de reserverar sig i 24h och kan avboka din biljett utan att hitta ett alternativ.
Riktigt dåliga vilkor, rekommendera ej.
Ur Flightsearch vilkor nedan
”Bokning av flygbiljetter
Prisförändringar/tekniska fel
Resebyrån reserverar sig för tekniska fel och prisförändringar som ligger utanför vår kontroll. Vi förbehåller oss rätten att inom 24 timmar kontakta resenären för eventuella ändringar eller återbetalningar av gjord bokning. Om tekniska problem uppstår i anslutning till helg eller under helg kontaktar vi resenären nästföljande vardag. Resebyrån förbehåller sig rätten att avboka reservationen vid tekniska problem och prisförändringar som ligger utanför vår kontroll och som inte har orsakats av en brist eller fel i förmedling av tjänsten. Om detta skulle inträffa meddelas resenären via e-post under vardagar.”

This is a scam site
This is a scam site. When you try to book, it does NOT even have the flight at the advertised price, a fake prompt comes up saying someone else has taken that spot. Stay faaaaaaaaaaaaaaaaaaaar away at all costs. ZERO STARS
Scammers, thiefes
Scammers, I just asked if they can cancel my flight for free (after 10 min from booking when I saw that my bank charged huge conversation rate) - and they told me I can only cancel for fee (that cane be normal I am not saying anything) but then I did not agree to cancel for fee and they cancelled everything! and did not refund my money, I can not by another flight now because of that. I literally have no words. Maybe someone can help me to where I could go to complain about this?

Antwort von Flightsearch
Min man köpte biljett men han har inte…
Min man köpte biljett men han har inte fått någon bekräftelse från de
Vi försökte ta kontakt med de men ingenting händer.De har telefontid som svarar en telefonsvarare , vi har skickat mail från sin sidan det funkar inte heller och min man står har med stor frågetecken om han ska resa eller inte.
Han betalade via Klarna och betalningen är redan ok.
Har ingen bokning nummer, vi kan inte göra något annat än väntar den tredje mail som jag skickade i dag.
Aldrig mer

Antwort von Flightsearch
Do NOT trust this company.
Do NOT trust this company.
We bought our flight ticket thoguth FlightSearch and the return flight was cancelled by the Airline. So we contacted Flightsearch to issue a new flight ticket and they wanted to charge an extra fee to re book a new flight ticket. so they sent a link to sign up a "service package" in order to handle and re-schedule the flight cancellation. This must be a action taken by the FlightSerch without any extra cost. without signing any service package.
See the very low review of this company on Trustpilot and Google reviews. Very Low customer satisfaction.
There are way many more travel agency in the market with higher customer engagement approach and reviews.
Jag har betald extra bagage (2 av 23…
Jag har betald extra bagage (2 av 23 kilos varje + en 10 kilo bagage, når jag kom till desk det står INGEN BAGAGE, tröst jag har varnar om det har situation, men aldrig fick svara. Då jag fick betala two gånger bagage !! Otrolig jag skulle aldrig rekommendera Flightsearch och väntar på pengar tillbaka, någon gång ??
DITZEL DRAPELA

Worst Company ever!
Worst Company ever!! Do not book with them. They have changed my flight twice and you cannot get in touch with them. They want me to land and board the next flight at the same time which is insane. It states that they have phone opening hours but they do not respond on phone refering to email which they do not respond to as well… the Company is a fraud!!
Fick inte väskorna
Fick inte väskorna. Dom sa att dom inte ville packa in mer väskor i planet pga av liten storm. Så därför ville dom inte packa mycket för att dom inte ville betala för mer bensin. Vi gjorde en bagage claim, men dom sket fullständigt i det.
Fantastiskt bra service
Fantastiskt bra service, blev uppringd av kundservice när flygbolaget ställde in vårt flyg. Fick all info jag behövde.
Smidigt,trevligt och lätt fixar de en ny biljett
Hemresan från kenyagår via Amsterdam där anslutande plan till göteborg avgår.
Flygbolaget ställer in den avgången.
Det kommer alltid ett automatiskt nytt flyg från flygbolaget, det var 15 min efter planet från Nairobi landar, så det går inte.
Flightsearch ordnar ett nytt flyg via paris snabbt mot en service kostnad 349:- eftersom jag inte köpt service paketet ( hade inte betalt något utöver biljett priset ca 5000:- tor kenya).
Deinformerade mig tydligt att jag även kunde vända mig till flygbolaget som gör ändringen gratis. Extra Plus på den informationen.
Jag tycker de är så smidiga ich tydliga i sin komunikation att jag betalar service avgiften. Så 24 timmar efter inställt flyg, så har jag ny biljett !!!
Min vännina som köpte samma biljett via budget air blev av med biljett OCH pengar... Så jag var orolig eftersom min resa varit så billig..
Kommer välja o rekomendera FLIGHTSEARCH.se härefter .
Trevligt bemötande och tydlighet 🙏❤️
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.