Dygtige, flexible og faglig dygtige folk
God, flexibel og stabil rengøring. De har meget styr på hvordan forskellige overflader behandles rigtigt. Vi er meget tilfredse👏

Antwort von Flexiren
Detaljeorienteret rengøring til private hjem og mindre erhverv. Flexiren har altid fokus på bæredygtige og allergivenlige produkter og vi rengører altid dit hjem eller kontor med ægte husmor stil.
Bertram Knudsens Vej 170, 6000, Kolding, Dänemark

Antwort von Flexiren
Super dygtige rengøringsfolk. Nemme at snakke med. Kan klart anbefales!

Antwort von Flexiren
Vi er rigtig glad for deres service. Flexiren er stabil og punkteligt
Fantastisk at komme hjem til rent hus
Vi har nærmest fået "nyt liv" efter at Mary's dygtige medarbejder er begyndt at gøre rent hos os. Det er virkelig dejligt. Stabilitet betyder alt for os og så er det ordentligt og samvittighedsfuldt arbejde der gøres.

Antwort von Flexiren
Jeg havde bestilt en hovedrengøring, og det var en fornøjelse at komme hjem til. Vil til enhver tid anbefale Mary og Co 💪🤩
Flexiren er grundig og effektiv rengøring med søde medarbejdere. Vi er meget tilfredse.

Antwort von Flexiren
Vi er ovenud tilfredse med den rengøring vi får. Den er på en og samme tid grundig og effektiv. De bedste anbefalinger herfra

Antwort von Flexiren
Godt arbejde til aftalt tid, og meget venlige og imødekommende

Antwort von Flexiren
Vi har ikke været kunde ret længe, men er allerede meget tilfredse med samarbejdet!
Både service og personlighed er helt igennem fantastisk.
For os har det personlighed stor betydning, da det er mennesker vi lukker ind i vores mest private. Efter kun 5 min. Med Mary, var jeg ikke i tvivl om at de var mere end velkommen i mit hjem!

Antwort von Flexiren
Fin rengøring, fleksibel tilgang og god service. Vi er fast kunde hos Mary og team

Antwort von Flexiren
Dygtigt, fleksibelt og venligt firma - de bedste anbefalinger herfra👍😊

Antwort von Flexiren
Mary er uundværlig for en travl børnefamilie!
Hun er omhyggelig, fleksibel og mødestabil. Og så er hun et super dejligt og rart menneske. Den største anbefaling her fra ❤️
Tak til Flexiren for god service.
Flexiren er virkelig rengøring i topklasse, vi nyder hver anden uge hvor der er blevet gjort rent i hele huset.
Virkelig god og professionel rengøring.
Tak Flexiren, vi er rigtig glad for resultatet 👍
Vi bruker Flexiren og er godt fornøyd. Kommer som avtalt, både punktlig og fleksibel. Og lydhør ifht behov og spesielt fokus. Anbefales.

Antwort von Flexiren
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.