Antwort von Fleximadanmark
Derfor kan du trygt købe Flexima madrasser hos os: Håndlavet kvalitet – hver madras produceres i hånden og kontrolleres nøje for at sikre højeste standard. Specialfremstillet efter mål – du får en madras, der passer præcist til dine ønsker og dit køretøj/fartøj. Perfekt til både, autocampere og campingvogne – madrasserne tilpasses individuelt ved hver ordre. Mange udformningsmuligheder – leveres fx: Firkantede madrasser Split-madrasser Madrasser formet til forkahyt og imod skrog Mulighed for lynlås mellem split-madrasser (mod tillæg) Tre madras-højder & fire hårdhedsgrader – så du kan vælge den komfort, der passer dig bedst. Unikt fjedsystem med liggezoner – indbyggede zoner giver optimal støtte. Skift selv liggezonen efterfølgende – du kan nemt tilføje eller fjerne fjedre for at justere hårdhedsgraden. Langtidsholdbar fleksibilitet – madrassen kan tilpasses igen og igen i takt med dine behov. Rolig og behagelig søvn – designet til at give maksimal komfort, uanset hvor du overnatter. Tryg og personlig service – vi hjælper dig hele vejen fra måltagning til færdig levering.
Trafikcenter Sæby Syd 2A, 9300, Sæby, Dänemark

Antwort von Fleximadanmark
solgte sig selv godt på messen i Fredericia.
Rigtig god og professionel oplevelse i butikken i Sæby.
Rigtig flot og godt pakket fra fabrikanten.
Varen er lavet flot og det vi havde bestilt var der som vi ønskede.
Nu skal vi til at juster madrassen i hårdhed. Skal vi tro at med lidt kamp så lykkeses det også.
Bliver vi glade for madrassen, så skal der sikkert sådan en madras på senge i huset, når det er tid for det.

Antwort von Fleximadanmark
Stor ros herfra. Troværdig og informativ forhandler af et rigtig godt produkt som jeg kun kan give min bedste anbefaling. Vh

Antwort von Fleximadanmark
En troværdig virksomhed med et godt produkt der holder hvad de lover.