Flexibelekachelpijp Bewertungen 3

TrustScore 4 von 5

3,9

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

3 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn fout! Toch service

Ik heb afgelopen april een schoorsteenveegset gekocht om van onderaf te kunnen vegen. Maar ik had in september pas tijd om hem uit te proberen. Ik had zelf een adapter gemaakt om met mijn accuboormachine de zaak te laten ronddraaien en vegen dus. Echter nadat ik de tweede stang had aangekoppeld brak bij het vegen de eerste stang af bij de koppeling. Ik heb via e-mail contact opgenomen met ABFlex (de verkoper) en uitgelegd wat ik gedaan had. Ik kreeg binnen een kwartier antwoord op mijn mail. Hij gaf aan dat de set die ik gekocht had niet geschikt is om met een accuboormachine te laten draaien, dan komen er teveel krachten op. Ik had daar bij de koop niet op gelet.
Hij had wel speciale sets die daar wel voor geschikt waren, maar die waren van een heel andere prijsklasse. Toen ik aangaf dat het mijn fout was en dat ik wel zo’n andere set wilde kopen en of hij mij hierin een beetje tegemoet wilde komen kreeg ik hier meteen een positieve reactie op. Ze hadden een demonstratiemodel liggen, dat niet gebruikt was, maar de zak had wat vlekken, die kon ik krijgen met 25% korting, of hij zou mij €50 korting geven op een nieuwe set. Ik heb gekozen voor het demonstratiemodel en de volgende ochtend stond de pakketbezorger er al mee aan de deur. Aan de stokken kon je inderdaad zien dat ze nog nieuw waren. Meteen mee aan de slag gegaan en ze werkten inderdaad perfect. Met de oude set kon ik niks meer dus die heb ik maar retour gestuurd, wellicht kunnen ze daar nog iemand mee helpen, ondanks dat er dus onderdelen van kapot zijn.
Ik was wel verbaasd dat ik een paar dagen later nog ongeveer 90% van de nieuwwaarde weer terug op mijn rekening gestort kreeg, daar had ik helemaal niet op gerekend.
Kortom: snelle reactie, goed advies en super service!

27. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerste keer verliep alles vlot

Eerste keer verliep alles vlot. Helaas de 2e bestelling met drie verschillende artikelen werd volledig geannuleerd omdat de producten niet op voorraad waren. (Gelijk een staatslot gekocht) website is niet up to date beetje jammer. Wel netjes mijn geld terug gehad maar serieus we leven in 2022 als je online verkoopt moet je website up to date zijn

13. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Draftbooster = Draftblocker

Kort geleden de Draftbooster gekocht via dit bedrijf. Dit product is waardeloos. Achteraf had ik het kunnen weten. De productinfo geeft geen opgave over de prestaties van het product. Dus geen informatie over de luchtverplaatsing vs weerstand. Als je de moeite neemt om het service rooster te openen dan zie je het meteen. Een waardeloos ventilator ontwerp, gemaakt uit een gestanst en gebogen stuk blik. De ventilator maakt onnoemelijk veel lawaai, mijn kinderen klagen, dus kan hem niet lang en niet laat op de avond gebruiken. De uitlaat zit bovenop. Deze bestaat uit een aantal smalle sleuven. Deze sleuven s zitten binnen de kortste keren dicht doordat de roetdeeltjes op de koude sleuven neerslaan. Hierdoor wordt de al beroerde prestatie teniet gedaan, en werkt de Draftbooster als een Draftblocker. Hierdoor krijgt u nog meer rook in de kamer. Fijn, een product van bijna 600 euro, ontwikkelt door iemand die er totaal geen verstand van heeft, en geoptimaliseerd door iemand die verstand heeft van hoe je goedkoop iets maakt, zonder te kijken naar de negatieve gevolgen voor de functionaliteit. Weer een product dat zo bij het afval kan, wat een verkwisting van grondstoffen. Wat mij betreft zouden ze bedrijven die dit soort producten op de markt brengt aan moeten pakken.

16. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr