Jeg er nu kommet hos Flex-a i 10 år og er altid blevet behandlet pænt. Der er sjældent lang ventetid undtagen i hjulskifte sæsoner og deres priser er gode. Jeg kan kun give min anbefaling til de dygti... Mehr ansehen
Har brugt flex-A i mange år til servicering, hjulskift og andre ting som skulle laves på bilen. Jeg har været glad for deres mulighed for at tage bilen hurtigt og på dage der passer til mine,... Mehr ansehen
Nu har jeg vel i 3 års tid anvendt afdelingen i Ballerup. Jeg bliver altid mødt af imødekommende og glade personaler. Jeg er yderst tilfreds med deres professionelle tilgang til at løse de udfordringe... Mehr ansehen
Super hurtig service med punkteret dæk. Punkterede med min bil fredag eftermiddag. Flex a ordnede det samme fredag. Sådan 😁😁
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi åbnede vores første værksted i Birkerød på Toftebakken med Stig & Jesper som makkere i 2011. Derfra gik det hurtigt og virksomhedens lokaler blev for små, da flere ansatte kom til. Så vi flyttede vi større lokaler dog i samme gård. I 2013 købte vi Ballerup afdelingen på Energivej 25, som er blevet istandsat og gjort klar til vores kunder. I 2015 udvidede vi med salgsafdeling på Energivej 27 i Ballerup, hvilket også har gjort at vi udvidede ejerskabet med Bjørn, som dagligt styrer salgsafdelingen. Vores mål er glade og tilfredse kunder
Vereinigte Staaten
- flex-a.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hverdagsheltene i Birkerød
Flex-A har jeg brugt i mange år. Altid præcise, kompetente og altid til at stole på. Man kan regne med disse ærlige folk. Troede ikke jeg kunne overraskes mere positivt fra dem end allerede. Det lykkedes minsandten . Et søm pga naboens ombygning tvang bilen til stilstand. Via en Slime Safety Spair blev dækket pumpet op og ankomst 12 minutter før lukketid kl 16. Anders fik den hevet ind på værkstedet,hvor dækket blev vist med ganske rigtigt et søm i . Et total rensning af indholdet ,indvendig lapning gav et stort set nyt dæk.Klokken var over 1630 hvilket er usædvanligt når hele Danmark stempler ud på klokkeslæt kl 16. Bilen skulle til Jylland næste morgen og aftalerne blev reddet takket være hverdagsheltene på FLEX -A i Birkerød
Super service ved Flex-a Ballerup
Super service! De tog sig af min bil “akut” og fandt udgået reservedel hos skrothandler til levering næste morgen - og tog næsten ingen penge for udskiftningen… Virkelig god service og flinke og dygtige mekanikere!
Allen and his men are so thorough
Allen and his men are so thorough. I had a performance problem with my Clio and after a diagnosis the team homed in very swiftly and only after 2 appointments am I up and smoothly safely running again.
This garage customer service and listening to their customer is excellent. The workshop is very tidy and that's all one needs to see through when searching for trustworthy car garage. The pricing is most reasonable and I would recommend them very confidently. I thankyou again Andre and Mikel and see you for my next due service.
Endnu engang en super oplevelse hos…
Endnu engang en super oplevelse hos Flex A 7 Ballerup. Mine varmeste anbefalinger 🙂
Så god Service kan varmt anbefale dem…
Så god Service kan varmt anbefale dem 👍👍👍👍👍👍👍👍
Tip top service og rep af bil ifbm. 80.000 eftersyn
Super service hos Flex-a i ballerup. Har nu brugt dem 3 gange og har kun fået fantastisk service af dem. De ringer tilbage og siger hvad de skal laves, hvad det koster og hvornår bilen er klar. De laver ikke mere end højest nødvendigt, og deres priser er yderst fair i forhold til de øvrige på markedet. Kommer helt sikkert igen.
havde nogle problemer med lygten ,Andre…
havde nogle problemer med lygten ,Andre og venner skilte min bil ad for og finde en lille bøjle ,ska nu ha ny lygte da den ikke ku findes
utrolig hjælpsom og flinke ,har nu lavet serviceaftaler hvor Flex a i ballerup fremover servicerer min dyt og ikke mindst får lov og skifte pærer .proffer høflige og for mekanikerer ret så meget tillid de indgir .
tror sg bilen er i gode hænder de næste 3 år .
Flex-A super god værksted jeg fik lavet…
Flex-A super god værksted jeg fik lavet Service til min BMW fantastisk medarbejder alt var godt Jeg vil selvfølgelig anbefale
Flex-a Ballerup - supergod service, fantastiske og engagerede medarbejdere
Jeg har brugt Flex-a i Ballerup i ca. 5 år. Først med småting, fordi jeg lige skulle se dem an. Nu får de alle mine bilopgaver, for de er dygtige, dedikerede, engagerede og servicemindede medarbejdere. De yder en helt fantastisk service til deres kunder. Jeg har anbefalet dem til mine kolleger, som også er blevet begejstret for dem.
Vi er kommet hos Flex-A i Birkerød i mange år. Vi har 2 biler som bliver serviceret der. Vi har altid været meget tilfredse med det udførte. Anders er også meget serviceminded og laver aldrig noget det ikke er aftalt. Vi kan kun give Flex-A i Birkerød de bedste anbefalinger 🤗
Super service hos Flex A i Birkerød
Super service hos Flex A i Birkerød
Laver det aftalte til aftalt pris. Kvalitet til en ok pris.
Fornem oplevelse hos Flex-A
Havde min Toyota Avensis til stort syn. Alt blev udført efter fabriks anvisninger. Fik låne bil oveni som jeg kunne køre i, mens bilen var på værksted. Flex-a gav mig lov til at følge mekanikeren så jeg kunne få en bedre forståelse for min bil. Normalt plejer værksteder at afvise at man kan kigge en over skulderen.
Prisen sammenlignet med Toyota forhandler, var super fair. Der var ca. 2,5 gange op til den dyreste Toyota forhandler. Og jeg fik en bedre service end den tidligere oplevelse jeg havde hos netop en Toyota forhandler.
Tak for service, Flex-A
Mvh Amin
Super service igennem 5 år nu
Virkelig fin service
Virkelig fin service, værkføren André er speciel kapabel, med en meget stor viden på sit område, og meget hjælpsom.
God service til rimelige priser
God service til rimelige priser. Altid en god oplevelse.
Professionel og høflig betjening hele…
Professionel og høflig betjening hele vejen igennem. Husstandens to biler får både lave service, skiftet dæk og lavet reparationer hos Flex-A. Priserne er konkurrencedygtige og bliver altid oplyst forud før arbejdet påbegyndes.
Kan varmt anbefales.
Har været kunde de sidste 3 år.
Har været kunde de sidste 3 år.
Er altid blevet mødt med et smil og godt humør.
De har altid sørget for at finde en tid som passer ind i mit skema, samt overholdt aftaler til fulde.
Jeg er rigtig godt tilfreds og jeg agter at fortsætte som kunde.
God service.
Super god service man får hos Flex-a. Man ved at ens bil er i gode hænder hos dem.

Antwort von flex-A
Utrolig god service
Utrolig god service
flinke medarbejdere

Antwort von flex-A
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.