Fleuritense Bewertungen 16

3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Blumenlieferung
  5. Blumendesigner
  6. Kunstpflanzengeschäft

Onze zijden bloemen brengen meer dan schoonheid. Ze brengen rust, warmte en harmonie in elke ruimte. Geen verwelking, geen onderhoud, alleen blijvende elegantie die elke dag opnieuw een gevoel van luxe oproept. Kies voor tijdloze bloemen die niet alleen gezien worden, maar gevoeld. Met Fleuritense haal je niet zomaar bloemen in huis, maar een gevoel. Een sfeer van verfijning die elke dag aanwezig blijft, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Onze boeketten zijn meer dan decoratie: ze vertellen een verhaal van rust, elegantie en blijvende schoonheid. Elke blik herinnert je eraan hoe mooi eenvoud kan zijn.

4,3

Hervorragend

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Goedkoop en lijkt niet echt!

Normaal schrijf ik geen negatieve reviews maar 1 ster is nog teveel!
Slechte kwaliteit bloemen, schandalig, oogt zeer goedkoop. Ook geen zijde maar een soort van schuimblaadjes als bloem.
Retour gezonden en dan krijg ik te horen, we hebben het nooit ontvangen????

25. Januar 2026

Goede kwaliteit

Vrouw is helemaal weg van onze nieuwe AMÉLIE boeket

Antwort von Fleuritense

Wat leuk om te horen! We vinden het geweldig dat je zo tevreden bent met de kwaliteit. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen 💐

Prachtige kunstbloemen

Prachtige kunstbloemen, bijna niet van echt te onderscheiden. Krijg er steeds complimentjes over. Topkwaliteit voor een fijne prijs!

12. November 2025

Antwort von Fleuritense

Heel blij met mijn aankoop!

De bloemen staan mooi in huis en geven echt een luxe gevoel. Helemaal tevreden, ik ga hier zeker vaker bestellen!

18. November 2025

Antwort von Fleuritense

Ontzettend mooi samengesteld en een…

Ontzettend mooi samengesteld en een mooi boeket, kwaliteit is geweldig.

Antwort von Fleuritense

Lijkt super echt ben zeer tevreden en…

Lijkt super echt ben zeer tevreden en snelle levering !

Top service!

De boeketten zijn altijd vers, stijlvol samengesteld en perfect op tijd geleverd!

1. November 2025

Antwort von Fleuritense

Zijdeboeket goed van kwaliteit, fleurt woning op.

Vanochtend mijn bestelde zijdeboeket ontvangen, ben zooooo blij. Mooi kwaliteit, fleurt mijn eettafel op.
Bestelling was goed ingepakt.
Ik ga weer bestellen, nu voor mijn salontafel.

1. November 2025

Mooi boeket ontvangen

Mooi boeket ontvangen. Oogt zoals een echt boeket

30. Oktober 2025

Antwort von Fleuritense

Dit zijn de beste zijden bloemen…

Dit zijn de beste zijden bloemen boeketten die je gaat vinden voor deze prijzen. Hoge kwaliteit zijden en ook snel geleverd.

28. Oktober 2025