Flessi, Geen plastic, geen twijfel. Bij Flessi vind je roestvrijstalen drinkflessen die gewoon kloppen. Gemaakt zonder plastic, met een strak design en een fris logo. Geen troep, geen rare bijsmaak. Of je nou in de sportschool staat, op je werk zit of met je kids de deur uitgaat: Flessi is er voor iedereen die bewust kiest voor kwaliteit zónder schadelijke stoffen. Zuiver. Stevig. Stijlvol. Bij Flessi weet je wat je drinkt.
Niederlande
- 0633020165
- contact@flessi.nl
- flessi.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super snelle en goede service Top en snel
Super snelle en goede service
Top flessi
Werkt zoals beschreven
Blijft goed warm en ook goed koud
Dank jullie
Inmiddels nu 6 besteld en daar blijft het niet bij , super om cadeau te geven met eigen tekst ook mogelijk dat is echt leuk
Een aanrader !
Fantastische service
Fantastische service! We hadden last minute nog drinkflessen nodig. Eerlijke, snelle en fijne communicatie. We bestellen zeker nog!

Antwort von Flessi
Direct hulp en goed advies
Het bedrijf pakte meteen mijn bestelling op, en hielp mij via de chat meteen bij het maken van een goede beslissing, ook al was dit ruim in de avond!
Flessen zijn van duurzaam kwaliteit en zien er erg mooi uit! Goede kwaliteit prijs verhouding!

Antwort von Flessi
Geen microplastic maakt flessi fantastic
Na onderzoek gedaan te hebben naar de negatieve effecten van microplastics ben ik snel op zoek gegaan naar een "gezonde" fles. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Flessi. Order was snel bezorgd en de fles drinkt fijn. Dankzij Flessi kan ik zonder zorgen zowel warme als koude dranken meenemen en nuttigen.
Op de website krijg je ook de optie om je fles te customizen. Heel vet!

Goed product, goede service
Levert een goed product van goede kwaliteit. Wat vooral opvalt is de aandacht voor details, niet alleen in het product zelf maar ook in de afhandeling. De bestelling werd netjes en zorgvuldig verwerkt, goed verpakt en duidelijk gecommuniceerd. Alles voelde doordacht en professioneel. Tot nu toe zeer tevreden en zeker een aanrader.

Antwort von Flessi
Tot mijn spijt valt het nogal tegen.
Tot mijn spijt valt het nogal tegen.
Op zich is het flesje best prima maar helaas erg onhandig in de praktijk. Je kunt er nl niet goed direct uit drinken omdat je dan onherroepelijk langs je mond morst. Je moet er echt een beker bij hebben.