Fleetcor Poland Sp. z o. o. Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Brak piątej gwiazdki jest spowodowany tym, że po zmianie z obsługi rachunku bezpośrednio przez Shell na Fleetcor przestałem otrzymywać mailowe powiadomienia, że powiniennem na następny dzień dokonać p... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firma nie przesyła upomnień,lecz nalicza od razu Kosmos kary za przeoczenie Faktury Każdemu może zdarzyć się .. Za przeoczenie 156 zł Zapłaciłem 169..za kilka dni Podziękuję za taką współpracę... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dzień dobry Jestem umiarkowanie zadowolony. posiadam jednego busa który tygodniowo pokonuje około 1750 km. Zaproponowano mi kartę flotową z limitem 1600zł. Niestety przy obecnych cenach paliwa i cz... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wszystko przebiegło sprawnie. Odejmuję gwiazdkę za niepotrzebne wysyłanie drugiego listu z pinem. Nie podnosi to bezpieczeństwa (oba listy mogą w tym samym momencie znaleźć się w skrzynce), a dodatkow... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Dienstleister für Unternehmensverwaltung
  2. Ladestation für Elektrofahrzeuge
  3. Kraftstofflieferant
  4. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

FLEETCOR jest wiodącym globalnym dostawcą kart paliwowych i rozwiązań płatniczych. Wspomagamy działalność firm, oferując im możliwość skuteczniejszej kontroli wydatków.

Kontaktinformationen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super.Tak trzymać

Fachowo i sympatycznie

Szybko fachowo po mistrzowsku jestem bbbbbardzo zadowolony

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

warunki umowy omawiane podczas rozmów…

warunki umowy omawiane podczas rozmów telefonicznych i wysyłane przed otrzymaniem karty okazały się KOMPLETNIE inne od prawdziwych które potem sobie przeczytałem w Tabeli Opłat i Prowizji.
Nie polecam.

dziękujemy za opinię!

Uprzejmie informujemy, że w systemie nie odnotowaliśmy żadnej rozmowy telefonicznej z naszym działem sprzedaży. Widzimy, że Państwa konto zostało założone samodzielnie online bez udziału naszych pracowników.

Warunki Ogólne i oferta są integralną częścią umowy i były udostępnione Państwu przed podpisaniem umowy. O jakichkolwiek zmianach warunków zawsze z wyprzedzeniem informujemy drogą e-mailową, aby mieli Państwo czas na zaakceptowanie lub odrzucenie nowych warunków.

W Państwa przypadku ale do żadnej zmiany od momentu podpisania umowy nie doszło - warunki współpracy pozostają takie, na które wyrazili Państwo zgodę podczas podpisania umowy.

Jeśli chodzi Państwu o tabelę opłat umieszczoną na portalu klienta, prosimy zauważyć, że są tam wymienione wszystkie możliwe opłaty o maksymalnej wartości, które nie muszą Państwa bezpośrednio obowiązywać. Na Państwa koncie są ustawione warunki zgodne z Państwa indywidualną ofertą.

W razie dodatkowych pytań jesteśmy do Państwa dyspozycji pod adresem obslugaklienta@fleetcor.pl

Już prawie rok.

Już prawie rok i bez żadnych niesnasek. Wszystko tak jak być powinno. Oby tak dalej. Na obsłudze telefonicznej firmy, przemiłe i sympatyczne Panie. Tak trzymać!!.

Super

Super, polecam

Jest ok

Jest ok polecam

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uwagi do usługi

Ogólnie usługa jest dobra, jednak dwie rzeczy mi wcale nie pasują, szukam innje firmy. Po pierwsze to termin przesłania faktury i niemożność zmiany terminu polecenia zapłaty. Po drugie potrzebuję jedna fakturę a nie dwie w miesiącu.

dziękujemy za opinię!

Uprzejmie informujemy, że fakturowanie miesięczne jest możliwe, ale wiąże się z wysokością limitu kredytowego konta, który w tym przypadku musi być wyższy.

Nasz dział obsługi klienta skontaktuje się z Państwem telefonicznie celem omówienia warunków takiej zmiany.

Ocena

Bardzo wygodna usługa ,

2. Februar 2022

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Do dziś dnia nie otrzymałem kodu pin do…

Do dziś dnia nie otrzymałem kodu pin do karty by ją aktywować. Nie korzystam z tego powodu z karty

31. Januar 2022

dziękujemy za opinię!

Przykro nam, że nie mogli Państwo zacząć korzystać z kart.
Kod PIN miał zostać wysłany do Państwa razem z kartą i według informacji z portalu DHL miał być doręczony dnia 3.1.2022.

W sprawie zamówienia nowego kodu PIN niezwłocznie się z Państwem skontaktujemy.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

wszystko ok

wszystko jest ok dałbym nawet 6 gwiazdek.
Ale Przerażające są zapisy dotyczące kar jak nie pójdzie polecenie zapłaty.
Po przeczytaniu regulaminu zrezygnowałem z podpisania umowy, potem ktoś do mnie dzwonił i wyjaśnił że kara następuje tylko przy długoterminowym braku zapłaty. Nie wynika to z regulaminu, mam nadzieje że nie będę musiał tego sprawdzać czy macie nagranie rozmowy w którym ktoś mi to powiedział. !!!

30. Januar 2022

dziękujemy za opinię!

W celu wyjaśnienia wszystkich szczegółów dotyczących warunków naliczenia opłaty za opóźnienie płatności nasz dział obsługi klienta skontaktuje się z Państwem telefonicznie.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ocena średnia

Ocena średnia, po pierwszej opłaconej fakturze trzeba czekać z zakupami do nowego mmiesiąca. Wpłata powinna uwalniać limiyt

29. Januar 2022

dziękujemy za opinię!

Uprzejmie informujemy, że całkowity limit kredytowy konta się odnawia po uregulowaniu faktury, ale limit miesięczny bezpośrednio na karcie może być dla Państwa niewystarczający.

Nasz dział obsługi klienta niezwłocznie się z Państwem skontaktuje, abyśmy ustawili odpowiednie limity, które nie będą Państwa ograniczać.

Wszystko ok

Wszystko ok . Tak jak ma być. Ogólnie jestem zadowolony . Tak trzymać

28. Januar 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wszystko jak trzeba 🤓 bez zbędnych…

Wszystko jak trzeba 🤓 bez zbędnych komplikacji i właśnie o to chodź 😎

28. Januar 2022

Rozczarowany

Najperw otrzymalem kare o ktorej nie zostalem poinformowany, zaplacilem, pozniej znowu kara za nic, prosba o fakturowanie 1 raz w miesiacu na ktora dostalem odmowe.
Jestem rozczarowany na 95 %.

20. Januar 2022

Drogi Kliencie,

dziękujemy za opinię, jest ona dla nas bardzo ważna!

Uprzejmie informujemy, że opłata za opóźnienie płatności, która została Państwu naliczona, jest wymieniona w podpisanej przez Państwa ofercie. Po rozmowie z naszym działem obsługi klienta została Państwu ta opłata zwrócona i dnia 17.1. otrzymali Państwo fakturę korygującą.

Aby uniknąć naliczania opłaty za opóźnioną płatność w przyszłości, możemy Państwu zaproponować aktywowanie polecenia zapłaty, po czym środki będą automatycznie pobierane z Państwa konta, co pomoże uniknąć opóźnień i zaoszczędzi Państwa czas.

Jak już zostali Państwo poinformowani, zmiana częstotliwości fakturowania będzie według decyzji naszego działu kredytowego możliwa po 6 miesiącach współpracy, czyli już za 2 miesiące. Skontaktujemy się z Państwem celem zaproponowania nowych warunków.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Karta paliwowa ma mi ułatwiać życie

Karta paliwowa ma mi ułatwiać życie, a nie utrudniać. W innych systemach reguluję całość zobowiązań za tankowanie w danym miesiącu pod koniec miesiąca i jest to kwota uwzględniająca wszystkie tankowania, na jednej fakturze. Tutaj, u Was, mam co kilka dni nowe faktury do zapłacenia (po każdorazowym tankowaniu), z krótkim terminem płatności, co powoduje ze co kilka dni robie przelewy na Fleetcore.
Poprawcie to, bo jeszcze chwila, i rezygnuję z tego.
dzieki i pozdrawiam,

18. Januar 2022

dziękujemy za opinię!

Uprzejmie informujemy, że fakturowanie miesięczne z dłuższym terminem płatności jest jak najbardziej możliwe, ale wiąże się z kwestią limitu kredytowego, który w obecnych warunkach może być niewystarczający na dłuższy okres fakturowania.

Ze swojej strony sprawdzimy możliwości zwiększenia limitu kredytowego konta z naszym działem kredytowym i przedstawimy Państwu możliwe rozwiązania.

Wierzymy, że wspólnie znajdziemy sposób, jak zapewnić Państwu dogodne warunki współpracy.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

niestety źle przedstawiona oferta…

niestety źle przedstawiona oferta limitów doprowadziła do chęci rozwiązania umowy

10. Januar 2022

dziękujemy za opinię!

Przykro nam, że nie są Państwo zadowoleni z naszych usług.

W systemie widzimy, że kwestia limitów już została Państwu szczegółowo przedstawiona, ale jeśli jest jeszcze coś, co możemy dla Państwa zrobić, prosimy o kontakt pod adresem obslugaklienta@fleetcor.pl i postaramy się zrobić wszystko, aby Państwa doświadczenie z kartami Shell było pozytywne.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jestem bardzo nie zadowolona z waszych…

Jestem bardzo nie zadowolona z waszych usług,Faktur nie wysyłano tylko upomnienia,,rozwiązałam umowę w dniu 05.01.22 ostatnia moja faktura ,która była zapłacona 17..12.21 na kwotę 191.87.Wszystkie faktury były uregulowane, a 20.12 chciałam zatankować, niestety karta była zablokowana bezterminowo ...tak powiedział mi sprzedawca.Zaplacilam gotówką. A 05.01.22 DOSTALAM PONAGLENIE NA NA KWOTE 231.31 NIEMAM POJECIA SKĄD TA FAKTURA I KIEDY I KTO TANKOWAL SIE ,JEZELI JEST ZABLOKOWANA KARTA.Pytanie n.2 .Czemu niema kontaktu telefonicznego z konsultantem.

5. Januar 2022

dziękujemy za opinię!

Przykro nam, że nie są Państwo zadowoleni z naszych usług.

Uprzejmie informujemy, że Państwa karta paliwowa została zablokowana ze względu na nieuregulowane faktury, o czym kilkukrotnie informowaliśmy drogą e-mailową.

Aby szczegółowo wyjaśnić całą sytuację, nasz pracownik skontaktuje się z Państwem w jak najkrótszym czasie.

Tankowanie przebiega sprawnie

Tankowanie przebiega sprawnie, a sama kontrola i zarządzanie flotą pojazdów staje się łatwiejsze nie wspominając o księgowości która dostaje jedną zamiast kilkudziesięciu faktur.

1. Januar 2022

wiecie lepiej

wiecie lepiej więcej luzu

30. Dezember 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr