Uselt företag! Efter 1 månad var inte ens varan skickad! Avbröt min beställning och stoppade betalningen. Fick ett mejl där de förklarade att det tog lång tid pga. att de är sååå noga med kvaliten. Vi... Mehr ansehen
Lång leveranstid Beställde 2 st byxor st Large Fick ett par i rätt storlek Det andra paret st XXL .. Har inte returnerat byxorna i felaktig storlek - det verkar krångligt Jag betalade f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tyvärr lurendrejeri. Hade jag kunnat sätta 0 i betyg hade jag gjort det. Jag köpte "lättvikts-luftmadrasser" som visade sig väga mer än 40 % tyngre än vad produktbeskrivningen uppger. Företaget... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Varning för oseriöst företag!
Varning för oseriöst företag!
Köpte 3st pannlampor varav 2st var trasiga. Efter ca 8 kontaktförsök med Fjällbris kundservice utan att jag fick nya lampor så gav jag upp, de sista mailen som jag skickat har jag inte fått svar på.
Toppen kundservice!
Hade lite problem med frakten då PostNord hade levererat till fel adress, men kundtjänsten på Fjällbris var väldigt snabb och dom hjälpte mig få hem varan bara 2 dagar efter! Rekommenderas
Trasiga lampor
Beställde 3 lampor, 2 stycken fungerande inte. Otroligt lång leveranstid dessutom. Dom skickade 3 nya..hör och häpna! Samma fel på alla dom 3 nya, ingen tog emot laddning! Tar lång tid innan man får svar på mail.
Har returnerat alla lampor men helt plötsligt vill dom inte godkänna returen för att originalkartong saknas..men det visste dom om, fick godkänt att skicka dom i valfritt emballage..har all mailhistorik kvar men dom försöker ändå luras.
Uppdatering: Nu påstår dom även att mina lampor som jag skickat tillbaka fungerar..har både bild och video på att dom inte fungerar..och varför skulle jag skicka tillbaka lampor som fungerar?
Det vore ju lite dumt av mig…
Så undvik detta företag!
Uppdatering 2:
Har inte hört något från dom, helgen har gått och nu snart även måndagen…
Ser bra ut att skriva att man ska lösa allt här på Trustpilot men i verkligheten händer ingenting..
Efter många om och men så godkända dom reklamationen och makulerade fakturan.

Antwort von Fel
Avråder från att köpa härifrån
Alla deras produkter går att beställa från China, via t.ex. Aliexpress. Fjällbris lägger dock på flera hundra procent för samma produkt. Köpte deras pannlampa och insåg sedan att samma lampa går att köpa på Aliexpress för 57:-....Avråder alla att köpa något härifrån. Produkterna kommer även direkt från China då leveranstiden för pannlampan var flera veckor.

Antwort von Fel
Lampa som ej fungerar,7 meningslösa…
Lampa som ej fungerar,7 meningslösa mail fram o tillbaka,utan åtgärd,känns verkligt oseriösa.

Antwort von Fel
Pannlampan är bra, men leveranstiden för lång. Bra kompensation!
Pannlamporna som jag sett reklam för i sociala medier är till belåtenhet, förutom möjligen en något kortare batteritid än förväntat.
Tyvärr levererades de dock inte innan jul 2023 som utlovat när jag beställde, vilket ställde till problem då det var tänkta som julklappar.
När jag klagade fick jag först ett märkligt, intetsägande AI-svar, men när jag påpekade det så ryckte hjälten Elsa på Fjällbris in och kompenserade mig med ett finfint presentkort, så nu är jag glad och nöjd igen. Bra med företag som tar ansvar och försöker göra rätt för sig när det blir fel!

5 stjärnor till supporten
5 stjärnor till supporten som var himla snabba på att hjälpa mig. Fraktbolaget hade slarvat bort min order, men Johanna hjälpte mig att få en ny + lite kompensation.
Tummen upp på produkterna.

Antwort von Fel
Ej levererat inom uppgiven tid
Beställde från dem 10 december och varan har nu den 31 dec fortfarande inte levererats och vid spårning verkar den befinna sig i Holland. Utlovad leverans på 10 dagar enligt deras hemsida stämmer inte.

Ingen återkoppling på mail
Har i 6 veckors tid vid upprepade tillfällen skickat mail via kontaktformulär med två relevanta frågor då jag är intresserade av deras produkter. Dom har inte återkommit trots att jag fått bekräftelsemail på dessa.
Däremot så har dom flera gånger auto-mailat då jag hade produkter i kundvagnen (ja så nära var jag köp).

Inget märkvärdigt
Inget märkvärdigt, den gör vad den ska.Lyser upp brett och de 10 olika ljudfunktionerna funkar bra att justera. Den levererades på de 6 dagar som (hade väl kunnat få gånglåten snabbare, därav min fyra)

Antwort von Fel
Pannlampan har funkat bra för mig som…
Pannlampan har funkat bra för mig som bor centralt. Hade önskat lite längre batteritid, höll 2 timmar på maxstyrka.
Dock trevlig support. rekommenderar.

Inget märkvärdigt
Inget märkvärdigt, är nöjd med min lampa och den gör vad den ska. Lyser brett och de 10 olika funktionerna funkar bra. Den levererades på 6 dagar (hade väl kunnat gå snabbare, därav en fyra)

Antwort von Fel
Inte så bra batteritid på pannlampan
Helt okej ljusfunktioner. Inte jättebra ljusspridning. Urdålig batteritid, max 45 MINUTER. Lätt och sitter bra. Lite många tryck för att ändra funktion. "Vink" funkar fint men drar om möjligt ur batteriet ännu snabbare. Bor man utanför tätort/i skogen behövs något starkare, med bättre spridning och betydligt längre batteritid.

Riktigt nöjd med pannlampan
Riktigt nöjd med pannlampan! Blev förvånad över hur starkt den lyste, mycket bättre än liknande jag provat innan, rekommenderar nu till vintern!

UMDVIK!!
UMDVIK!!
Värdelöst företag med skräp produkter från Kina.
Köpte Enminutstältet, tältet var av usel kvalitet och när jag meddelade fjällbris att jag inte ville ha det, så skulle jag betala administrativa kostnader och frakt!
Jag vägrade! Efter många turer fram och tillbaka så gav dom med sig. Jag skickade tillbaka det men nu efter fyra månader har dom ännu inte tagit bort betalningen hos Klarna.
VARNING FÖR DETTA SKRÄP FÖRETAG!!!

Antwort von Fel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.