Helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super proff og lynhurtig. Bestilte tid online i aftes og mekanikeren kom som aftalt her til morgen. Vupti ny dæk og slange på min el-cykel her på min adresse, nemmere bliver det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Modtog sms på dagen om tidspunkt, men ingen præcisering som ellers beskrevet. Reparatøren kom for sent. Havde en dårlig attitude og talte meget dårlig engelsk, så det var svært at kommunikere. Satt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til FixMyBike – dit mobile cykelværksted, der bringer cykelsmedens ekspertise direkte til din dør i København og omegn. Som din kørende cykelsmed, er vi stolte af at tilbyde en rullende service, der sparer dig tid og besvær.
Bækkeskovvej 17, 2665, Vallensbæk Strand, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Bestilte tid online og blev kontaktet efter kun 35 minutter. Reparationen gik lynhurtigt, og jeg fik professionel rådgivning med oveni købet. Meget venligt personale – det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bruger dem.
Opdager her til morgen at min cykel er punkteret på baghjulet. Lægger en ordre 8:45. 9:25 er bilen kørt og jeg er klar til at cykle afsted.
Hurtigt og nemt og god service.
Professionel og effektiv…
Kom til aftalte tid, fik en SMS 10 minutter før ankomst.
Fiksede kæden på min el cykel, som "larmede" en del.
Meget troværdigt og veludført arbejde.
De bedste anbefalinger herfra !!
Hurigt og fleksibel service. God kommunikation undervejs. Fik skiftet slange og dæk på 10 min.
Fantastisk service. Fleksible, venlige og hurtige! Kæmpe anbefaling!
Super easy! I even gave the wrong phone number 😅 and they replied to my email, called and fixed my bike within 30 mins. Will definitely use this service again.

Antwort von FixMyBike
Easy peacy - bestilte tid om morgenen, havde tid samme dag, nemt og hurtigt - kører godt!

Helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super proff og lynhurtig. Bestilte tid online i aftes og mekanikeren kom som aftalt her til morgen. Vupti ny dæk og slange på min el-cykel her på min adresse, nemmere bliver det ikke 🥰 Har brugt Fixmybike før og bruger dem bestemt også fremover 👌

Antwort von FixMyBike
Super hurtig og nem service.
Flink fyr kom ig lavede min cykel.
Havde selv stor vogn som den blev fixet i.
Dejliigt og hurtigt og til fair pris.
Kan klart anbefales.

Antwort von FixMyBike
Jeg bookede besøg 19/1 hvor de kom men ikke havde de ting med jeg skulle have ordnet f.eks. bagagebærer. Jeg skriver et par dage senere for at få ny tid… Intet svar. Skriver igen 4/3 intet svar, nu er det 12/4 så må formode de ikke orker opgaven hvorfor ikke bare sige det?
Meget mærkeligt bare at ignorere :(
Vedr opdatering og at det skulle være nævnt det er svært at finde bagagebærer
til Engwe det passer ikke, for hvorfor skulle jeg så rykke igen og igen? Vær dog ærlig det sætter de fleste pris på.
Hvis I ikke kan skaffe så siger I “kære kunde vi kan desværre ikke hjælpe, så du må finde andet sted”. Det skete ikke først hul igennem efter anmeldelse herinde….

Antwort von FixMyBike
Super fast and very professional!
Will use it again!

Antwort von FixMyBike
Super service. Har brugt dem 2 gange nu. Og elsker konceptet.

Antwort von FixMyBike
Jeg bestilte en tid til min cykel i dag, om morgenen, og cyklen blev allerede ordnet samme dag. Mit bagdæk og slange skulle skiftes, hvilket blev gjort med det samme på min adresse. Cykelmekanikeren var virkelig imødekommende, flink og dygtig til sit arbejde. Jeg kan helt sikkert anbefale FixMyBike!

It is so convenient!!!
they will come and fix the bike anywhere you are even if you at your work place, that is a good service!!!
and its a good price :-)

Antwort von FixMyBike
Hurtige, professionelle og servicemindede :)

Antwort von FixMyBike
Smart service når man er travl. Cyklen blev lavet hurtigt og til en fair pris. Rigtig venlig mekaniker.

Antwort von FixMyBike
Flink og venlig service. Ingen klager herfra

Professionel og effektiv…
Kom til aftalte tid, fik en SMS 15 minutter før ankomst.
Skiftede en slang på min el cykel, troede også der skulle skiftes dæk men det var ikke nødvendigt.
Meget troværdigt og veludført arbejde.
De bedste anbefalinger herfra !!

Antwort von FixMyBike
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.