Har modtaget et par fine fitness-ringe i super kvalitet til prisen. Alt i alt en god oplevelse, dog savner jeg større fleksibilitet i valg af fragtleverandør og herunder ikke mindst, at man kan vælge... Mehr ansehen

Meget hurtig levering endda til døren. Optimalt. For det andet var selve varen, en 6 kg kettlebell (til min kone), også perfekt. Støbejern - ligger godt i hånden. Det kunne jeg især godt lide. Og så h... Mehr ansehen

Har absolut intet dårligt at sige om denne side. Jeg chattede med en medarbejder som meddelte at der var lidt længere leverings tid end normalt grundet jul men alligvel gik der ikke mere end 4 dage så... Mehr ansehen

Bestilte 2 pro jursterbar håndvægte. De blev lidt forsinket , da de var på fjernlageret, men kundeservice kontaktede mig straks, for at informere om dette. Super service hvor de gav mig muligheden fo... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Fitnessudsalg.dk forhandler billigt fitnessudstyr i god kvalitet.

4,5

Hervorragend

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Rigtig godt forløb fra start til slut

Rigtig godt forløb fra start til slut. Valgte Fitnessudsalg da det var en af de få steder, hvor jeg kunne få fri fragt på Kettlebells selv ved en relativt lav ordreværdi.
Skrev lidt med supporten under forløbet, og det hele kørte godt, enkelt og hurtigt. Kommer til at handle her igen, når jeg mangler flere kg ;)

29. Januar 2025

God service

Jeg modtager en Odin Spinning cykel som er defekt og generelt ikke lever op til min forventninger samme aften udfylder jeg en reklamation og sender til dem - næste morgen ringer Kevin Glad til mig og undskylder for min oplevelse og tilbyder med det samme at tage cyklen tilbage og give mig en anden som godt nok er lidt dyrere men lever op til mine forventninger og det gør han UB. - en dårlig oplevelse blev med et til en god - tak for god service :-)

20. Januar 2025

Super service og lave priser.

Seriøst firma der ud over at have lave priser også er gode til at rådgive.
De er meget løsningsorienterede og får tingene til at gå op -også hvis der opstår uforudsete udfordringer.
Jeg har kun godt at sige om Fitnessudsalg og kan kun anbefale at handle med dem.

11. Januar 2025

Vi er ovenud tilfredse med det løbebånd…

Vi er ovenud tilfredse med det løbebånd (Odin T850 PowerLand ) vi har fået. Det var nemt at samle. Det er skønt at få noget motion, som vi ellers ikke ville have fået. Det vejer lidt når man skal have det ind i huset, så husk at have en aftale om en ekstra hånd. Det er bedst at være to.

23. Dezember 2024

Skuffet - meget

Skuffet. Bestilte en motionscykel Odin B500 d.17/12-24.
På hjemmesiden stod der , bestilling inden 18/12-24, bliver leveret inden jul.!
Pengene blev trukket 18/12-24.
Opringning til firmaet 23/12, da jeg ingen info havde fået!.
Cyklen var i restordre, og kan først leveres sidst i januar.
Vi aftalte at handlen blev annulleret, jeg fik pengene retur 1 time efter.
Idag d. 25/12 - skriver de på hjemmesiden at de har een tilbage - det er i min opfattelse falsk reklame.

23. Dezember 2024

God pris

God pris, hurtig levering ikke nogle problemer med den ordre. Nu glæder vi os blot til at tage løbebåndet i brug.

4. November 2024

Til tiden med GLS

Til tiden med GLS. Pakket helt fantastisk kompakt og kvalitet. Nem samlevejledning. Hurtig tilbagemelding på lille problem hvor det var mig der havde dummet mig. Så en video på min tlf på B500 træningscykel.

5. November 2024