Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Faldt over Stefan/fitnessfar hjemmeside i jagten på lækkert udstyr til en konkurrencedygtig pris. Blev bestemt ikke skuffet efter god dialog, og efterfølgende besøg i hans showroom. Stefan er bu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super service, stefan tager virkelig kundeservice til et nyt niveau. jeg havde et problem med at få en dip station hjem nogen steder fra, stefan tilbød sin hjælp og brugte sine forbindelser til at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte og modtog et sæt nuobell 232 med fragtmand, helt efter planen. Havde behov for dialog omkring fragt og praktikken herom, hvilket blev hurtigt besvaret. Fuldt ud tilfreds med handlen og pro... Mehr ansehen

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Kæmpe anbefaling

Vi købte en Bruteforce XX1 maskine, vægtskiver og gulv hos Fitness Far – og det har vi på ingen måde fortrudt!
Vi var forbi og se hele herligheden inden køb, og det var faktisk en oplevelse i sig selv. Ægte jysk handel, når det er bedst: god snak, plads til at handle om prisen og en sælger, der både er nede på jorden og til at stole på. Man føler sig ikke som “bare endnu en kunde” – mere som gæst, der går derfra med en virkelig god handel.
Leveringen gik stærkt, og vi fik masser af god sparring omkring samling (og ja, det betyder meget, når man står med 100 kg jern og en manual 😅).
Kvaliteten? Den spiller maks. Det føles som at have sit eget lille fitnesscenter derhjemme – uden medlemskab og uden at skulle vente på, at nogen er færdige i stativet.
Kæmpe anbefaling herfra! Hvis du overvejer at opgradere hjemme-gymmet, så gør det. 💪

10. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har trænet mange år og har nu i et godt…

Har trænet mange år og har nu i et godt stykke tid ønsket mig en maskine i god kvalitet… Den har jeg nu fået gennem fitnessfar, vildt kvalitet til den pris og massere af tilbehør fulgte med m til maskinen. Jeg behøver ikke tage i fitness center - har kvalitet herhjemme nu 🤩
Kan kun anbefales 💪
Og tak for den hurtig levering.

17. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

FitnessFar får to tomler op!

Hentede mine Nuobells hos Stefan, fik en god snak og blev gjort sikker på, at jeg havde lagt mine penge det rigtige sted 👌
Og indtil nu er mine justerbare håndvægte fantastiske og har været nemme at både samle og bruge.

22. November 2025

Varm anbefaling!

Kunne ikke have været en bedre oplevelse. Rigtig god pris, produktet er i top kvalitet, fleksibel med afhentningstidspunkt og så er Stefan også bare en mega venlig fyr som kan besvare hvad end spørgsmål du skulle have. Varm anbefaling herfra!

6. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og hurtigt at bestille og afhente.

Nemt og hurtigt at bestille og afhente varen. Personlig udlevering af hvad jeg formoder er ejer af butikken som tilmed havde lidt ekstra ting på lager jeg kunne tilkøbe ved afhentning.
Køb af bumperplates og vægtstang.
Intet kunne være bedre.

11. November 2024

Super behagelig handel

Super behagelig og god oplevelse at handle med Stefan.
Hurtig ekspedition og god service.
Er imponeret over den ekstremt høje kvalitet til en rigtig god pris. Kan varmt anbefale.

24. April 2024

Rigtig god service

Rigtig god service, og rigtig god indsigt i de produkter han sælger. Han tog sig god tid, for at sikre sig at jeg fik det helt rigtige med hjem. Jeg kan kun anbefale ham!

4. Juni 2023

Købte en træningsbænk

Købte en træningsbænk. Beskrivelsen af produktet levede fuldt op til det leverede. God og solid træningsbænk. Nem at samle.
Levering med fragtmand gik fint, og smidigt. Klar anbefaling herfra 👍🏼

31. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun godt at sige om…

Jeg har kun godt at sige om Fitnessfar/Stefan. Meget behagelig samtale, og jeg kunne komme samme dag og hente mine håndvægte.

Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen, når jeg skal have andet udstyr!

28. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr