Ventede 7 dage på information og endte uden pakke
Jeg bestilte en stor pakke d. 17.04.2017 og fik en ordrebekræftelse hvor der stod at der ville gå 4-6 hverdage før jeg ville modtage min pakke og 3-5 dage før jeg ville modtage mit trackingnummer.
Det første som gik galt var at jeg ikke kunne bestille fragt via den hjemmeside de sendte mig videre til (shippii) på grund af en fejl på deres side,- linket i ordrebekræftelsen virkede heller ikke.
En dag (d. 18) senere modtog jeg en ny email med et nyt link til en anderledes side (stadigvæk shippii), og denne gang virkede det.
D. 26 beder jeg Fitnessbutikken om information angående min pakke siden jeg ikke har modtaget den og siden at status på deres hjemmeside er "printed".... Jeg får at vide at de desværre har 8-10 hverdages levering og at den netop var blevet sat op til 10-14 hverdage... Dette fremstår ikke i jeres ordrebekræftelse eller på jeres hjemmeside!
D. 28 April får jeg at vide at min ordre er blevet annulleret, på grund af fejl på deres lager.
Jeg kunne bande!
Denne oplevelse betyder at jeg aldrig vil handle her igen. De få kroner man sparer, er bare ikke det værd.