Onze bestelling was niet compleet. Je kan hen niet telefonisch contacteren. Heb een mail gestuurd sinds woensdag al maar geen enkele reactie erop terug gekregen. 1ste keer dat we iets bestellen en g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zojuist de ‘kapsalon’ geprobeerd maar waar is de kip? en sla ben ik helemaal niet tegengekomen. De patatjes waren reststukjes en keihard! Eens maar niet meer… de smaak was overigens wel goed.
Unternehmen hat geantwortet
Onbegrijpelijk hoe lekker de maaltijden zijn samengesteld, mijn favoriet is de chili con carne.. en de kapsalon mag er ook zeker wezen! Ach daarnaast ook de spaghetti etc.. kortom echt goed smakende m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fitmeals is een samenwerking tussen XXL Nutrition en Mama's Maaltijden. Mama’s maaltijden staat bekend om haar smaakvolle kant-en-klaar maaltijden en XXL Nutrition is Nederlands bekendste en grootste webshop op het gebied van hoogwaardige supplementen. XXL Nutrition is hét merk voor de fanatieke sporter en weet waar gezonde sportmaaltijden aan moeten voldoen. De krachtenbundeling tussen Mama’s maaltijden en XXL Nutrition is dan ook een logische combinatie: gezonde, smaakvolle gerechten die ook nog eens perfecte voedingswaarden hebben!
Bestevaerstraat 67B, 1812 PC, Alkmaar, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Reeds 10 maal besteld en altijd lekker.

Antwort von Fitmeals
De zalm teriyaki gekocht. Wat een slechte smaak zit hieraan. Zelfs mijn Aziatische kennis vond het niet te eten.

Antwort von Fitmeals
Ik houd van lekker eten. Deze maaltijden zijn heel goed te doen waarbij je kiest tussen gemak en comfort en niet voor eten van een Top chef. Voor mij een uitstekende oplossing om makkelijk toch iets binnen te krijgen met smaak, met een zeer redelijk prijs en toch relatief gezond.

Antwort von Fitmeals
Heb al een stuk of 5-6 fitmeal bedrijven getest en dit is m'n favoriet. Ze leveren vooral de lekkerste maaltijden, terwijl ze even gezond zijn als de concurrentie.

Antwort von Fitmeals
precies goed! precies genoeg. de spaghetti is zeker mijn favoriete maaltijd. Ideaal om mee te nemen als ik onderweg ben. deze maaltijden passen ook prima in mijn schema voor af te vallen. ondertussen weeg ik al meer als 35kg minder dus i am fan! ;)

Antwort von Fitmeals
Voorheen maaltijden van smart meals genomen maar wilde iets meer prijsbewust worden. Toen bij xxl fitmeals besteld. Prima smaak maar waar is de kip? 5 stukjes kon ik vinden... Dit waren echt geen 32 gram eiwitten... Voel me beetje bedonderd. Terug naar smart meals en wat meer betalen?

Antwort von Fitmeals
Op 6 December een order geplaatst, dan op 8 December een mail dat mijn order onderweg is. Vervolgens op 9 december een automatische mail dat mijn order vertraagd is en later op de dag zonder enige reden geannuleerd. Tot op heden geen terugbetaling ontvangen en geen mail van de klantenservice. Een voorraad fout op de website kan gebeuren maar enige menselijke communicatie hierover en een terugbetaling zou wel zo fijn zijn.

Uitermate teleurstellend!
Zag ze liggen voor 3 euro in de aanbieding, maar wat een slechte kwaliteit. Slechte kwaliteit witte rijst, ook nog eens doorgekookt een plakkerige bonk, totaal geen smaak. Groente daar moet je naar zoeken, zit hooguit een onsje van in. Zowel bij de broccoli, als bij de sperziebonen. Niet voor herhaling vatbaar, is ook geen bijna 7 euro waard.

Antwort von Fitmeals
Erg tevreden. Ooit begonnen met een aantal magnetron bakjes van Fitmeals. Prima van smaak en lekker makkelijk met een drukke baan & de gym. Maar… de nieuwe roerbakken zijn echt TOP! Heel smaakvol, makkelijk te bereiden. Zeker de Chili con carne, Chicken risotto en Chicken piri piri.
Enkel en alleen de kapsalon is voor mij geen succes ;) Smaken verschillen.

Antwort von Fitmeals
Bij de Lidl een kapsalon gehaald , was in de aanbieding voor €3, dus ik dacht: laat ik het proberen.
Man, man, man… wat een ellende. Geen vleessmaak, geen kaassmaak, gewoon totaal geen smaak. Pure bagger.
En als je de achterkant leest: alleen maar E-nummers. Zegt al genoeg: pure rotzooi. Kortom: NIET HALEN.
Pak liever gewoon verse kip bij de slager, beetje kaas, aluminium bakje erbij en zelf maken.
Kom op, dit kan toch echt niet man.

Antwort von Fitmeals
Overheerlijke maaltijden voor na het sporten. Laag in calorieën perfect voor tijdens het afvallen vooral als je geen tijd hebt om zelf eten te bereiden.

Antwort von Fitmeals
Top maaltijden, ik moet vaak snel van plek naar plek en met een fitmeal hoef ik ook niet te meal preppen. Ze zijn allemaal lekker en veel proteine.
En als ik wat meer kcal nodig heb kan ik er altijd nog snel wat bij doen.
Echt life savers

Antwort von Fitmeals
We hebben ondertussen alle maaltijden geprobeerd en we zijn er als gezin erg over te spreken. Het zijn mooie porties. De smaken bevallen goed. De nieuwe wok maaltijden zijn ook erg goed. Ondertussen eten we ongeveer 3 x per week fitmeals. Het is als gezin met ook sportende kids soms lastig een gezamenlijk moment te vinden om te eten. Fitmeals is voor ons de ideale oplossing.
Leveringen gaan ook elke keer goed. Aanrader!

Antwort von Fitmeals
Voor eerst prep meals besteld.. helaas moest ik toegeven aan alle drukte van dagelijkse leven en toch dit moest uitproberen. En ik ben zelf erg tevreden dat de maaltijden ook Halal verkrijgbaar zijn en voor sporters duidelijk is wat erin zit.

Antwort von Fitmeals
Ik heb per abuis een reactie gestuurd over een maaltijd ‘mama’s exited zalm’
Dit was echter geen Fitmeal maaltijd maar een maaltijd van het merk “Mama’s”
Excuus voor de gemaakte fout. Weet helaas niet hoe ik de review van 15 oktober kan verwijderen.

Antwort von Fitmeals
De bezorging is helaas 2x misgegaan.
En hebben verder niets laten weten.

Antwort von Fitmeals
Zeer makkelijk goed en lekker eten
de smaak goed je proeft wat je eet
Niet te zout
Goede verse producten
Mooi afgestemd op de dagelijkse behoefte
Vult goed
Een aanrader

Antwort von Fitmeals
Klantvriendelijke website, snelle bezorging, makkelijk te bereiden, handig om de macro's goed bij te houden en niet onbelangrijk; de smaak is voor een kant en klaar maaltijd prima. Ik zou nog wel wat meer variatie willen zien in de rijstmaaltijden.

Antwort von Fitmeals
Maaltijden zijn heerlijk! Betaalbaar en super goede service en bezorging! Ik bestel zeker weer.

Antwort von Fitmeals
belachelijk weinig protein, Inhoud klopt niet met wat er op de verpakking staat

Antwort von Fitmeals
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.