FitBeny Valmennus Bewertungen

520
TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olen ollut valmennuksessa noin 7vk ja olen ollut todella tyytyväinen päätökseeni lähteä mukaan. Painoa on pudonnut jo reilu 7 kg ja myös yleisvointi on parantunut huomattavasti. Olo on energisempi j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tämä on on jotain uskomatonta. Valmentaja aina ma-pe chatin päässä. Saan tukea ja vastaukset heti. Valmentajani positiivisen jämäkkä. Tuloksia tulee, en mää vain tiedä mistä!. Normaalia ruokaa saa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aivan järjetöntä miten paljon elämänlaatu paranee näinkin pienessä ajassa, 6 viikkoa takana ja painoa lähtenyt 12kg, tuo painon putoaminen ei ole olennaisin asia, vaan se miten Valmentaja Markus on s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Viesteihin vastaillaan kivassa ajassa takaisin, saa rehellistä ja kannustavaa palautetta. Itsekin uskaltaa esim treeniohjelmaan pyytää muutoksia ja niissä kuunnellaan. Sali ei kiinostanut pätkääk... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fitness- und Ernährungsberatung
  2. Personal Trainer
  3. Gewichtsabnahme-Coaching

Vom Unternehmen geschrieben

Fitbeny-valmennuksessa keskitytään auttamaan ihmisiä saavuttamaan näkyviä tuloksia rasvanpoltossa, lihasten kasvatuksessa ja suoritustehon parantamisessa - sekä rakentamaan terveellisiä ja pysyviä elämäntapamuutoksia.📚 Meidän valmennuksessa ruokavalio on herkullinen, helppo ja mutkaton - suunniteltu tukemaan rasvanpolttoa, lihaskasvua ja hyvinvointia kiireisessä arjessa. Kehittelemme jatkuvasti uusia maistuvia Fitbeny-reseptejä, jotka tuovat iloa ja makua asiakkaidemme jokaiseen päivään.🥑 Fitbenyn perustaja Benjamin on koonnut ympärilleen osaavan tiimin, johon kuuluu yksi liikuntatieteiden maisteri sekä kaksi koulutettua personal traineria. Yhdessä tuemme asiakkaitamme kohti tehokasta painonpudotusta, parempaa jaksamista ja vahvempaa kehoa.💪🏼 Etsitkö apua rasvanpolttoon, lihaskasvuun tai elämäntapamuutokseen? Käy osoitteessa www.fitbeny.fi ja varaa maksuton konsultaatiopuhelu - ilman sitoutumista.🤝

Kontaktinformationen

(520)

387 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kyllä kannatti aloittaa

Kyllä kannatti aloittaa! Valmennusta takana vasta vajaa kolme kuukautta, mutta tuloksissa ollaan päästy jo näkyviin muutoksiin.💪🏼 Valmentaja Sami on aina positiivinen ja näkee tekemisessä hyvää silloinkin kun itselle iskee epävarmuus. Vaikka itse takertuu helposti päiväkohtaiseen tekemiseen niin valmentaja katsoo kokonaiskuvaa ja muistuttaa aina että suunta on oikea. ☺️ Ja niinhän sieltä tuloksia onkin tullut kun ohjeita vaan noudattanut ja antanut ajan kulua. Reseptit on helppoja ja maistuvia, sovellusta on myös helppo käyttää ja kaikki löytyy helposti ja selkeästi. Treenit suunnitellaan omaan elämään ja arkeen sopiviksi ja näin niitä onkin ollut mahdollista noudattaa. Lämmin suositus kokeilla jos muutos on mielessä! 🤗 Vaikka hinta saattaa mietityttää niin tässä muutaman kuukauden vertailun tuloksena voin sanoa että sama raha hukkuu helposti myös kaikkeen epäterveellisen arjen kiireessä. Eli valinta on vaan siinä laitatko rahan omaan hyvinvointiisi vai siitä luopumiseen. Up to you.😎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyvä ja tuloksia tuova valmennus!🤩…

Hyvä ja tuloksia tuova valmennus!🤩 Mulla on ollut valmentajana Markus, joka on koko valmennuksen ajan koutsannut mua positiivisen kautta. Oon ollut tyytyväinen resepteihin ja treeniohjelmat räätälöidään omien toiveiden mukaisiksi. Suosittelen!😊💪🏼

Tyytyväinen

Tosi selkeät ohjeet, jos ei saa tulosta/onnistumaan niin vika tekijästä tai motivaatiosta.

Alkuun luulin, että valmennuksessa vastaa tavoitteeseen pääsystä/kommentoinnista yms itse Beny, mut alussa valitaan ns oma koutsi. (Beny toki kaiken taustalla) Tämä vähän hämmensi kun ei ollut tietoa tästä, mutta ei ole silti sen enempää häirinnyt, vaan olen ollut erittäin tyytyväinen kun valitsin valmentajaksi Markuksen! Hän on todella ammattitaitoinen ja ymmärtäväinen..minkään asian kanssa ei ole tarvinnut jäädä yksin kunhan muistaa itse olla aktiivinen. Markukselle iso sydän!

Reseptit ja treeniohjelmat todella selkeitä ja helppo toteuttaa!

Paras päätös💪🏽

Kun tartuin tähän FitBeny valmennukseen mukaan, en ole katunut päivääkään. Monet muut valmennukset olen aikaisemmin kokeillut mutta ei ne ole toimineet.

Se mikä tekee tästä erityistä; jokainen valmennettava otetaan yksilöllisesti huomioon. Tsempataan ja tuetaan. Ruokareseptit ovat helppoja ja todella maistuvia. Makeanhimoa ei enää ole. Salitreeni sujuu hyvin ja mikä parasta tähänkin opastetaan oikeat tekniikat jolla saavutetaan parempia tuloksia ja vältetään loukkaantumisriskejä.
Sovelluksen saa kätevästi puhelimeen joka on helppo käyttää. Sieltä löytyy mm.salitreeni ohjelmat, ateriasuunnitelmat, ostoslistat kätevästi kauppareissulle, chat jolla saat valmennukseen hyvän yhteyden.

Motivaatio ei ole hiipunut, se yltyy vaan kun saa nähdä tuloksia omin silmin kropassaan ja hyvässä energisessä olossaan.

Suuret kiitokset jo tässä vaiheessa valmentaja Juho Karjalaiselle ja FitBeny tiimille. Meidän matka jatkuu vielä josta olen super tyytyväinen❤️
En voi kuin suositella, tämä oikeasti toimii💪🏽

Loistava valmennus

Mahtava valmentaja, auttavainen sekä kannustava. Ohjelma saatiin hyvin toimimaan ja olen nähnyt jo muutoksia itsessäni. Aina jos tarvitsee apua niin sitä saa nopeasti ja se käydään perusteellisesti läpi.

Valmennus

Olen ollut FitBenyn valmennuksessa mukana nyt noin kaksi kuukautta, ja olen ollut todella tyytyväinen päätökseeni lähteä mukaan.

Valmentajani Markus on ollut erittäin ammattitaitoinen, kannustava ja helposti tavoitettavissa. Vastauksia ja neuvoja saa aina nopeasti, ja on tullut sellainen fiilis, että omaan tekemiseen oikeasti panostetaan.

Vaikka valmennusta on takana vasta pari kuukautta, tuloksia on tullut jo todella hyvin. Paino on lähtenyt laskemaan, mutta samaan aikaan voimatasot ja tulokset salilla ovat kehittyneet. Ruokavalio tehtiin heti alussa täysin omien tavoitteideni ja mieltymysteni mukaan, minkä ansiosta sitä on ollut helppo noudattaa. Ruokapäiväkirjasta saadut palautteet ovat olleet aina selkeitä, hyödyllisiä ja motivoivia.

Olen kokeillut useita eri nettivalmennuksia vuosien aikana, ja voin rehellisesti sanoa, että tämä on ollut niistä paras. Valmennus tuntuu aidosti yksilölliseltä – kyse ei ole valmiista ohjelmasta, vaan kokonaisuus rakennetaan asiakkaan tavoitteiden, elämäntilanteen ja toiveiden mukaan.

Suosittelen FitBenyn valmennusta lämpimästi kaikille, jotka haluavat pitkäjänteisiä tuloksia, toimivan ruokavalion ja valmentajan, joka oikeasti on mukana matkassa.

Huippu valmennus

Aivan mahtava valmennus ja tuloksia tulee jos vain ite noudattaa ohjeita. Valmentaja on mukava ja ymmärtäväinen. Suosittelen kaikille jotka haluaa pudottaa painoa.

Toimiva kokonaisuus

Toimiva kokonaisuus. Hyviä ruokia löytyy ja saa tehtyä suoraa kauppalistan. Markus oma valmentaja ja homma toimii. Täydellisyyttä ei tavoitella vaan elämän muutosta ja tämä on hyvä alku.

6 kk FitBenyä - mitä se minulle tarkoitti

Otin kuuden kuukauden FitBeny-valmennusohjelman, jota noudatin erittäin orjallisesti n. 5 kk ajan ja yllätyin positiivisesti siitä, miten hyvin se toimi kohdallani! Ensinnäkin saliohjelma oli paljon monipuolisempi kuin odotin tai mihin olin tottunut treenatessani itsekseni. Toiseksi se, että mukana oli oikea valmentaja, jonka kanssa pystyi pitämään jatkuvasti yhteyttä, oli todella hyödyllistä ja piti motivaation korkealla (ei sillä, että siitä olisi muutenkaan ollut puutetta). Hänen kanssaan myös säädimme saliliikkeitä toiveideni mukaisesti. Se, että tiesin olevani vastuussa omasta etenemisestäni ja valmentajani seuratessa miten homma etenee, oli todella tärkeä tekijä tulosten kannalta. FitBenyn harjoitteiden lisäksi viikko-ohjelmani sisälsi tyypillisesti myös lenkkeilyä ja tennistä eli aerobisiakin harjoitteita; näitä olisin ehkä toivonut saavani myös FitBenyn ohjelmasta.

Tykkäsin myös vähäkalorisista resepteistä, mutta ohjelman puolivälissä aloin kokkailla enemmän omia ruokia, koska sovelluksen tarjoamiin vaihtoehtoihin alkoi vähitellen kyllästyä. Parasta ruokaresepteihin liittyen oli, että sain hyvän käsityksen siitä minkälaisia määriä kaloreja on missäkin ruoissa - tätä tietoa ja ainesosien mittaamista sitten hyödynsin omissa kokkailuissani 😋 Eikä ollut muuten nälkä koko jakson aikana! 😉

Ja sitten tuloksiin: olen 57-vuotias ja minua voinee kuvailla melko liikunnalliseksi noin ylipäänsä. FitBeny-proggiksen jäljiltä voin kuitenkin sanoa olevani paremmassa fyysisessä kunnossa kuin vuosiin, lihaskunnon osalta kenties jopa paremmassa kunnossa kuin koskaan 💪 Lähtötilanteeni oli sellainen, etten nyt ylipainoiseksi tuntenut itseäni, mutta muutama ylimääräinen kilo oli päässyt kertymään tasaisesti vähän joka puolelle kroppaa: painoin tammikuussa aloittaessani FitBenyn 81 kg ja nyt 5 ja puolen kk:n päästä tuosta painan 72 kg. Tänä päivänä mahdun moniin aiemmin pieniksi jääneisiin housuihini 😂 sekä pystyn jälleen käyttämään omaa salivyötäni, joka vielä tammikuussa oli liian lyhyt yltämään vyötäröni ympärille 🤭

6 kk on todella lyhyt aika treenata itsensä kuntoon jos haluaa ja motivaatiota on, minulla sitä nyt sattui olemaan. Minulle FitBeny-valmennus sopi hyvin ja sain sillä tavoitteeni saavutettua. Voinkin rehellisesti suositella FitBenyn valmennusohjelmaa niille, jotka kaipaavat tsemppaavaa proggista auttamaan itseään toteuttamaan jonkinmoista kuntoremonttia. Uskon minulle jäävän tästä kokemuksesta tiettyjä rutiineja, jotka jeesaavat minua jatkossakin pitämään itseni kondiksessa.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mahtava sovellus ja tehty treenaaminen…

Mahtava sovellus ja tehty treenaaminen helpoksi kun ruoka,reenit,lepoaika ja kaikki muu on valmiiksi itselle ja omille tavoitteille räätälöity. Markus toiminut omana valmentajana ja voin suositella kaikille jotka on kiinnostuneet monipuolisesta tekemisestä

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hei ohjelma on antanut todella hyvät…

Hei ohjelma on antanut todella hyvät eväät elämän muutokseen olen 55 v ja yrittänyt painon pudotusta monella tavalla ja aina mennyt vituks . Eihän tämän yksin kertaisempaa ja helpompaa konstia voi olla . Bonuksena veren paine on laskenut ok tasolle. En toki olisi uskonut enkä alkanut mutta poikani aloitti viime vuonna ja pudotti 30 kg elävä esimerkki todisti tehon. Ohjelmassa olevat ruoka ohjeet ovat helppoja tehdä ja vieläpä hyviä. Kaupassa käynti ostoslistan ansiosta helppo

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aivan mahtavat ohjelmat ja ruokavaliot

Aivan mahtavat ohjelmat ja ruokavaliot, jotka sopii kolmivuorotyötä tekevälle! Hienoa saada tosi lyhyessä ajassa taas vatsalihakset kunnolla näkyviin ja paino pudonnut 3-4kg. Kiitokset Aleksi koutsille ja koko poppoolle!:)

Mennään eteenpäin

Viikkoraportti systeemi toimii hiton hyvin kun voi olla vuorovaikutuksessa oman coachin kanssa, jos on kysyttävää, toiveita treenien tai safkojen kanssa niin vastaus on viestin päässä. Rehellinen ja kannustava palaute kannustanut jatkamaan. Samille iso kiitos tsemppaamisesta, Jutia lainatakseni, mennään eteenpäin!

Aivan mahtava valmennus

Aivan mahtava valmennus. Tuloksia on näkynyt jo lyhyellä ajalla. Valmennus on todella juostava ja ammattitaitoista porukkaa, erityisesti valmentaja Samille isot suositukset. Tehnyt erinomaista työtä ja saanut tukea häneltä. Yhteistyö toimii todella hyvin valmennuksessa ja aina kaikki mahdolliset poikkeuksen onnistuu ammattitaitoisesti ja ymmärtäväisesti. Valmentajaan saa aina helposti ,ja nopeasti yhteyden. Lisänä vielä sovellus on suunniteltu erinomaisesti!

3. Juli 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Terveys edellä

Lähdin valmennukseen mukaan terveys edellä ajatuksella. Unen laatu on parantunut ja verenpaineet ovat laskeneet.
Aikaisemmat painonhallinta yritykset ovat lopahtaneet ”uskon” puutteeseen mutta nyt luotan prosessiin ja kiitos siitä kuuluu valmentaja Samille 😊

2. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 kk nyt valmennusta takana ja olen…

2 kk nyt valmennusta takana ja olen saanut juuri sen, mitä lähdin myös hakemaan. Eli varmistuksen sille, että teen asioita oikein ja teen niitä nyt vieläkin paremmin valmennuksen johdosta. Innolla odotan jatkoa vielä, mihin tästä päädytään.

29. Juni 2026

Vuosi kovaa duunia

Mirkan jämäkässä mutta lempeässä valmennuksessa on tehty kovaa duunia vuosi. Ulkoisesti saatiin isoja muutoksia aikaan. Kuitenki tärkeimmältä tuntu se, että koko ajan mentiin mun arjen mukaan ja muut harrastukset huomioiden. siihen ympärille luotiin kestäviä rutiineja ja Mirka laittoi miettimään omien valintojen merkitystä. Ohjelmia muokattiin kun tilanne vaati ja ruokareseptit oli ihan mielettömiä.
Kaikella on hintansa, mutta tää oli ehdottomasti paras sijoitus mitä olen koskaan tehny ❤️ Näillä opeilla ja ajatuksilla pystyy jatkaan matkaa omillaan, jos joskus vielä kaipaan valmentajaa niin valinta on ehdottomasti Fitbeny 👊

29. Juni 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr