Eerste keer besteld. Super tevreden ermee! Heel leuk pakket gekregen en een handige doos om het te kunnen bewaren! De handleiding heel erg handig bij inbegrepen!
We bought these monster balloons and they were absolutely amazing! 👻🎈 So fun, colorful, and full of personality — everyone loved them! They really made the atmosphere super fun and exciti... Mehr ansehen
Wij hebben gisteren de jungle thema party box besteld en vandaag is deze reeds toegekomen. Het zit netjes verpakt in een herbruikbare doos en alles is aanwezig. Het materiaal zelf ziet er allemaal ook... Mehr ansehen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik bestel zo’n drie keer per jaar een pakket bij Fissaly, vooral voor de verjaardagen van mijn kinderen. Elke keer ben ik supertevreden! 🥳 De versieringen zijn superleuk en de thema’s ma... Mehr ansehen
Fissaly voorziet jou van gemak en handigheid met de beste en leukste feestdecoratie die je nodig hebt voor het geven van een fantastisch feest. Fissaly heeft een ruim assortiment aan artikelen en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit, unieke ontwerpen en goede service. De feestdecoratie van Fissaly® maakt jouw feest onvergetelijk. Fissaly draagt graag bij aan een herinnering om niet te vergeten.
Wolfswater 9A, 5421 WZ, Gemert, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Kwalitatief goede producten, leuk om snel een topfeest te maken!
Super nice deco package, high quality balloons and accessories.
Zeer mooie en luxe versieringen en snel geleverd
Mooie versiering, leuke ballonnen. Allemaal mooi op kleur afestemd. Ook goede beschrijving in de gebruiksaanwijzing
Mijn dochter wilde dit jaar glitter and glamour thema voor haar 8e verjaardag. Voor het eerst besteld bij fissaly, super snelle levering en alles is van goede kwaliteit! Ontzettend handige uitleg over alles, waardoor je precies weet wat je moet doen.
In een woord top!
De feestartikelen zien er prachtig uit, zijn goed verpakt en worden snel geleverd. Een feestje dus om te bestellen en te ontvangen! 🍀👊🎈🥳

Antwort von Fissaly
Geweldig pakket met ballonnen, slingers en meer!

Antwort von Fissaly
Great package, nice to receive. Have not yet used the deco but it feels like good quality.

Antwort von Fissaly
Het kwam super snel binnen, wat heel fijn was want had t snel nodig. T is een klein pakket met alles wat je nodig hebt voor je gekozen feestje. Zelf zou ik niks op t plafond plakken ivm stucwerk maar als je misschien minder poreus stucwerk hebt is dat wel een leuk idee. De tape hebben wij gewoon bewaard in de doos voor een volgend feestje!

Antwort von Fissaly
Fantastische producten zeer tevreden en geweldige feest gehad

Antwort von Fissaly
Erg leuke feestverlichting gemaakt met de witte lampionnen. Veel complimentjes ontvangen. Was erg geslaagd.

Antwort von Fissaly
Fast delivery, supercute package and great quality!! Everything is packed carefully and the decoration is so cute. I got the jungle themed package for my son who turned 8 and he loves it as well. Will def order again!

Antwort von Fissaly
Great fantastic living early fast great great

Antwort von Fissaly
De versieringsdoos van fisscaly was uitgebreid, goed van kwaliteit en is snel ontvangen. Wij hadden een jungle thema voor de verjaardag van ons zoontje. Ik zou deze zo weer bestellen

Antwort von Fissaly
Amazing service and nice decoration