Banner for Fiskeruta AS

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har vært fast kunde i snart 6 år, og er strålende fornøyd med både service og produkter! De gir beskjed i forveien når de kommer, og alltid blide og hyggelige når de kommer. Jeg må alltid ha torsk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er super fornøyd med levering fra Fiskeruta! Vi elsker Norgespakken med torskeloin, luksuslaks og hjemmelagede fiskekaker. Har to ungdommer i hus som elsker fisken. Kan ikke sammenliknes med fisk f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er kjempe flinke til å ringe en uke i forveien for å si i fra at de kommer snart og for å spør hva vi skal ha. Det går stort sett i torskeloins og laksefilet her i huset og de kan vi absolutt anbef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nydelege produkter. Har prøvd laks, torsk og fiskekaker. Topp service, får levert på døra og god oppfølging i forkant ang tidspunkt for levering. Hyggeleg sjåfør. Kjem til å bestilla meir. Eg kan... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fischgeschäft
  2. Großhändler für Fisch und Meeresfrüchte

Vom Unternehmen geschrieben

Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gjorde bra jobb med å rette opp feil

Har bestilt jevnlig i flere år og er veldig fornøyd med både produkter og service. Fikk levert feil type fiskekaker ved forrige levering. Jeg kommenterte at de så annerledes ut, men fikk inntrykk av at det var et likeverdig produkt. Da jeg leste nærmere på etiketten etter at de hadde dratt, så jeg at fiskeinnholdet var mye lavere enn i de jeg hadde bestilt, og klaget. Feilen ble rettet opp uka etter.

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Catherine! Vi forstår godt at det er kjedelig å sitte med feil vare.
Siden vi har holdt stengt i helgen, har vi ikke fått fulgt opp saken før i dag. Min kollega har nå tatt kontakt og avtalt bytte i løpet av denne uken, så vi får ryddet opp i dette. Vi gleder oss til å få levert de riktige fiskekakene til deg! Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstremt pågående selger som presset…

Ekstremt pågående selger som presset seg på. Tok ikke nei for et nei. Jeg opplevde hele situasjonen veldig ubehagelig og sitter nå med 1kg laks jeg ikke engang ba om å kjøpe, og heller ikke hadde råd til. Tenker det sier sitt om hvordan selgeren her har trådt frem.

Har sendt mail og avventer svar, så får vi se hvordan dette løses.

Hei Silje,

Vi setter pris på at du deler din opplevelse, selv om det er leit å høre at besøket ble oppfattet slik. Vi har sendt deg en utfyllende e-post. Vi avventer din tilbakemelding der slik at vi kan finne en løsning for å rydde opp i saken.

Hilsen Simon,
Fiskeruta AS

God kvalitet

God kvalitet, levering som avtalt og veldig hyggelige folk😊

10. April 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Vibeke! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med både kvaliteten, punktligheten og de hyggelige folka våre. Vi lever for fornøyde kunder som deg! 🐟✨Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med kvalitet og…

Veldig fornøyd med kvalitet og oppfølging både før og etter kjøp ! Kvalitet er virkelig prima - men som andre skriver så stiger prisene - men det er vel som alt annet. Blir dog mindre kjøp fremover pga barna er blitt voksne og flytter ut 😁

Hei Geir Arne! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩
Det er utrolig kjekt å høre at du er så fornøyd med både den prima kvaliteten og oppfølgingen vår. Vi skjønner godt at det merkes når prisene stiger, det skjer dessverre i hele matvarebransjen, men vi lover å fortsette å levere den samme gode kvaliteten! Vi setter stor pris på at du er kunde hos oss! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Kjøpte torsk

Kjøpte torsk. Nydelig kvalitet som vanlig. Blid og hyggelig selger

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Knut! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at torsken holdt den vanlige, nydelige kvaliteten og at du ble møtt av en blid selger. Vi legger stor vekt på at hele opplevelsen, fra prat på døra til mat på bordet, skal være tipp topp! 🐟✨ Hilsen Simon, Fiskeruta AS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god kvalitet på fisken

Veldig god kvalitet på fisken. Prisen kanskje litt i overkant, men kvaliteten oppveier.

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Grethe! Tusen takk for den gode tilbakemeldingen! 🤩 Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten på fisken. Vi har full forståelse for at prisen kan føles litt høy, men det er nettopp fordi vi prioriterer de beste råvarene og enkel levering. Det betyr mye for oss at du synes kvaliteten oppveier for prisen! 🐟✨ Hilsen Fiskeruta

Hei 😃

Hei.
Jeg kjøpte torsk lion.
Fantastisk god fisk,og kvalitet.
Fantastisk kundeservice av gutta som kjørte fiskebilen. Jeg kommer absolutt til, ogmed anbefale dere videre 😊

12. April 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Marianne! Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er fantastisk å høre at torskeloins falt i smak og at kvaliteten svarte til forventningene. Vi skal definitivt bringe de varme ordene videre til gutta på bilen. De setter stor pris på å høre at kundeservicen deres blir lagt merke til. Tusen takk for at du vil anbefale oss videre, det betyr mye for oss! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Meget fornøyd

Veldig fornøyd. Hyggelige folk som leverer på døren, og fiskefilet som smaker veldig godt.
Kari

Hei Kari! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Kari! 🤩
Det er utrolig kjekt å høre at du er så fornøyd med både servicen på døra og smaken på fiskefiletene våre. Vi setter stor pris på de gode ordene! 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Førsteklasses kvalitet

Førsteklasses kvalitet. Og veldig greit med levering på døra. Alltid hyggelig hsndel.
Men prisene går jo rett til himmels?

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Dag! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding om både kvaliteten og servicen på døra! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at handelen alltid er en god opplevelse. Vi forstår veldig godt at du reagerer på prisene. Vi merker dessverre også at kostnadene til råvare har økt betydelig den siste tiden. For oss er det viktigste å aldri gå på akkord med den førsteklasses kvaliteten, selv om det betyr at vi ligger litt høyere i pris. Vi setter derfor ekstra stor pris på at du velger å handle hos oss! 🐟✨ Hilsen Fiskeruta

Supert

Supert, både leveranse og produktkvalitet

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Erling! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at både leveransen og produktkvaliteten svarte til forventningene. Vi setter stor pris på at du er fornøyd! 🐟✨ Hilsen Fiskeruta

Meget gode produkter

Meget gode produkter. Trivelige sjåfører 😊 Anbefales 👍

11. April 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Arn! Tusen takk for den hyggelige anbefalingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at du er fornøyd med både produktene og de trivelige sjåførene våre. Vi setter stor pris på tilliten! 👍🐟✨ Hilsen Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varenes kvalitet er på øverste hylle

Varenes kvalitet er på øverste hylle. Hyggelig gutter som både ringer og bringer. Veldig bra med oppfølging både på bestilte varer og neste levering. Dette fungerer 👍😊

1. April 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Torbjørn! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at produktene våre lever opp til forventningene på øverste hylle, og at du setter pris på oppfølgingen vår. Vi skal hilse de hyggelige gutta på bilen – det betyr mye at hele systemet med både ringing og bringing fungerer så bra for deg! 👍🐟✨ Hilsen Fiskeruta

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fisk levert den 7. April . Som en annen har sagt her så er det…

Som en annen har sagt her så er det greit å få en melding 1 til 2 uker før, så en fåt tid til å sjekke i frysern hva som er igjen.Førsteklassisk kvalitet på det eg har kjøpt alltid. Godt å få levert på døren. Alltid god service fra sjåføren, han er blid alltid.

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Marta! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det er veldig kjekt at varslingen fungerer godt og at du er fornøyd med den førsteklasses kvaliteten. Vi skal hilse den blide sjåføren. D
et betyr mye at du får god service på døra! 🐟✨ Hilsen Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid hyggelig å få Fiskeruta på…

Alltid hyggelig å få Fiskeruta på besøk. Gutta er hyggelige og produktene er supre. Anbefales!😁👍

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Hilde! Tusen takk for den hyggelige anbefalingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at du setter pris på besøkene og at produktene svarer til forventningene. Vi skal hilse de hyggelige gutta på bilen. De setter stor pris på slike tilbakemeldinger! 👍🐟✨ Hilsen alle i Fiskeruta

Topp service

Helt topp fra telefon, sms til levering av topp produkter. Her går det mest i torskeloins og fiskekaker(noe som barnebarna elsker). Kan anbefales.

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Helene! Tusen takk for den flotte anbefalingen! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at alt fra telefon og SMS til levering fungerer helt topp. Ekstra stas er det at fiskekakene er en favoritt hos barnebarna. Det er det beste stempelet vi kan få! Vi setter stor pris på at dere er fornøyde med kvaliteten på torskeloins og servicen vår. 🐟✨ Hilsen Fiskeruta

Meget bra

Meget bra, velsmakende og appetittlig i innpakning og overlevering

10. April 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Aslaug! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig kjekt å høre at alt fra innpakning til overlevering sto til forventningene, og ikke minst at det smakte godt. Vi legger stor vekt på at hele opplevelsen skal være appetittlig! 🐟✨Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra at vi får en tlf/sms 1-2…

Veldig bra at vi får en tlf/sms 1-2 uker før dere kommer, da får vi få sjekka hva det er tomt for. Her i huset går det mye torsk, kveite, fiskekaker og laks osv. ALLE produktene holder meget bra kvalitet, sist men ikke minst . Han som kommer og leverer varene gir god service og er en skikkelig trivelig kar. 👍

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Hilde! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det er utrolig hyggelig å høre at varslingen gir dere god tid til å sjekke fryseren, og at både torsken, kveita, laksen og fiskekakene faller i smak. Vi setter stor pris på de gode ordene om kvaliteten og ikke minst den trivelige sjåføren vår – vi skal sørge for at rosen når frem til ham! 👍🐟✨Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En trofast kunde som ble litt skuffet ved siste kjøp

Jeg har handlet fra Fiskeruta i flere år, og de leverer alltid gode råvarer. Jeg kan blant annet ikke få fullrost rødspetten deres. Dessverre, ble jeg litt skuffet ved det siste kjøpet. Jeg kjøpte fiskekaker. De ble solgt som Dalen, jeg betaler for Dalen, men jeg får Lofoten. Dette merket jeg meg ikke før dagen etter. De smakte ikke godt, og jeg betalte mer for dem fra Fiskeruta enn om jeg hadde kjøpt tilsvarende fra Meny. Da jeg ringte og klaget, fikk jeg beskjed om at de ikke kunne levere Dalen fiskekaker på Østlandet, hvor jeg bor, til tross for at det var det som sto oppført på kvitteringen. Når det er sagt, etter klage ble dette raskt ryddet opp i og de hentet fiskekakene to dager senere - og jeg fikk full erstatning. Til tross for noen skjær i sjøen denne gangen, kommer jeg fortsatt til å handle fra Fiskeruta.

25. März 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Grete! Tusen takk for den ærlige tilbakemeldingen! 🤩 Det er veldig hyggelig at du har vært trofast kunde i flere år og elsker rødspetten vår. Vi beklager virkelig feilen med fiskekakene, men er glade for at vi fikk ryddet opp raskt og gitt deg full erstatning. Takk for tilliten, vi gleder oss til å levere topp kvalitet til deg igjen! 🐟✨ Hilsen Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med fisken (laks og…

Veldig fornøyd med fisken (laks og torsk) og med service. Alltid hyggelige og hjelpsomme folk. Litt synd att prisen gått opp.

19. März 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både laksen, torsken og servicen fra folka våre. Vi har stor forståelse for at det er kjedelig når prisene stiger, og vi setter derfor ekstra stor pris på at du velger oss for den gode kvaliteten. 🐟✨ Hilsen alle oss i Fiskeruta

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fine reker 40-60 grønnlandsreker…

Veldig fine reker 40-60 grønnlandsreker . Dessuten fikk jeg levering før Påske som jeg var veldig tilfreds med og av en hyggelig sjafør .De koster , men veldig bra vare .

2. April 2026

Antwort von Fiskeruta AS

Hei Marie-Karin! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🤩 Det er flott at Grønlandsrekene og leveringen før påske svarte til forventningene. Vi forstår at prisen merkes, men setter stor pris på at du ser verdien i den gode kvaliteten! 🍤✨Hilsen alle oss i Fiskeruta

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr