Fiskekutteren Bewertungen 21

3,0

3,0

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Få oplyst priser og vægt inden køb

Få oplyst priser og vægt inden køb, der er kø og det hele går stærkt, udover det taler han hurtigt og er lige til den smarte side, du får først oplyst en pris når det hele er pakket
1000 kr for lige under 1,9 kg laks, samt 1,5 kg pilllede rejer, er lige i overkanten, jeg betalte men havde en tro om at vægten var mere da vi kom hjem pga prisen.
Det vi har fået indtil videre smager dog fint, men vi tager til Svendborg og handler fisk en anden gang

27. März 2026

⭐☆☆☆☆

⭐☆☆☆☆

Jeg har desværre haft en rigtig skuffende oplevelse med fiskekutteren.dk.
Til dags dato fik jeg de tørreste fiskefrikadeller, jeg nogensinde har smagt – helt uden saft og kraft. Sidste gang jeg bestilte, var det flagfisk, der var så små, at der næsten kun var ben i.

Alt i alt en mega øv oplevelse, som på ingen måde lever op til forventningerne, når man bestiller fisk.

18. September 2025

Friske fisk og skaldyr …

Jeg købte en masse forskellige slags fisk og skaldyr lørdag den 24. august. Det er friske fisk og skaldyr og det smager rigtig godt😀
Fiskebilen holdt ved Røsnæs Brugs og fiskemanden var frisk og servicemindet.
Jeg giver min største anbefaling til køb af fisk hos fiskekutteren.dk

30. August 2024

Fusk … jeg mener

Fusk … jeg mener, fisk, købt Ved fiskekutteren / bilen i Liseleje, er jeg blevet SÅ SKUFFET. SMÅ, nærmest ubrugelige rødspætter. Alt er pakket i standart pakker. Ingen priser eller vægt- info, før man står med en “mundtlig bon” i et kaos af udeffinerede fisk og dyre skaldyr. Øv ! Er det egentlig lovligt at sælge fødevarer uden tydelige informationer om oprindelse, pris og vægt ?

20. Juli 2024

Købte rødspættefileter

Købte rødspættefileter, som var så små, at de næsten ikke var værd at bruge tid på og blev nødt til at smide ⅓ ud da det var rent skind.
Aldrig har jeg været så skuffet over friske fisk.
Ingen anbefalinger herfra.

5. März 2024

Useriøs fiskehandler

Useriøs fiskehandler
Købte rødspættefileter, som var så små, at de ikke var værd at bruge tid på, de røg direkte i skraldespanden. Aldrig har jeg været så skuffet over noget fisk. Tænker heller ikke det er lovligt, at fange sådan nogle små rødspætter. Kontaktede ham og han havde en utrolig dårlig opførsel, men sendte senere en sms og undskyldte sin opførsel. Jeg skulle sende mit kontonr. og så ville han refundere pengene. Har stadig ikke fået dem. Ingen anbefalinger herfra.

27. Januar 2024

Utroværdig fiskehandler

I forlængelse af sidste uges dårlige oplevelse med køb af rødtungefileter hos en fiskehandler på Blokhus Strand fra Fiskekutteren.dk, kan jeg nu tilføje, at jeg efter telefonisk klage over mit køb til fiskehandleren fra Tårs og lidt diskussion frem og tilbage, indgik den aftale med ham, at jeg skulle sende ham mit kontonr., så ville han tilbagebetale mine 270,kr. Men ak, endnu engang - har ikke modtaget mine penge.
Kan konstatere, at denne fiskehandler ikke er til at stole på!!!

6. August 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen