Her er en virksomhed, der holder hvad de lover samt yder en personlig betjening i topklassse. Jeg fik et tilbud via Autobutler og valgte Firststop Kolding til at udføre opgaven. Kort efter mit valg bl... Mehr ansehen
Klar anbefaling herfra. Værkstedet levede fuldt ud op til mine forventninger. Imødekommende og professionel service. Oliver gennemgik vores bil, kom med en plan for hvad der skulle laves nu og hvad de... Mehr ansehen
Meget venligt og hjælpsomt personale, gjorde mig tryg ved et skifte af tandrem. Absolut Danmarks bedste pris! Hurtigt lavet og med billede/video optagelser. Jeg fik hurtigt en tid hos dem. En klar anb... Mehr ansehen
Når man får ægte kundeservice, så skal det også belønnes med en god anmeldelse. Jeg har fået virkelig god vejledning og endda en løsning, som er billigere, end den jeg selv kom med. Både faglighed... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
First Stop Kolding er et autoriseret autoservice værksted, så du skal aldrig være nervøs for kvaliteten af vores arbejde, og de reservedele vi bruger til din bil. Du kan altid forvente, at vi følger og servicere din bil efter bilproducentens krav og anvisninger. Skal du have skiftet olie, dæk, bremser eller, er det tid til det årlige eftersyn? Hvad end det er, så står vi klar til at hjælpe dig.
Hesselly 13, 6000, Kolding, Dänemark
- mail@firststopkolding.dk
- firststopkolding.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Et super værksted.
Et super værksted.
Virkelig kompente folk, med højt fagligt niveau og skarp service.
Kan kun anbefales.
Virkelig god service!
Et meget varmt og imødekommende personale.
Kan varmt anbefaledes!
10/10
Oliver leverede en Grande service, kæmpe +! at kunne låne en bil mens man får fikset sin bil. også er kaffen ikke helt ringe endda ;)
Oliver mekanikeren der kiggede på bilen var super sød og hjælpsom. Jeg fik super god service og endda støvsuget bilen. Virkelig god behandling.
Virkelig god service
Virkelig god service!
Ingen tvivl om at der er styr på tingene.
Der er god stemning og godt humør blandt personale, hvilket kun kan smitte af på kunderne:)
De knokler hårdt, for virkelig gode resultater.
Kan kun anbefales herfra!
Klar anbefaling herfra!
Klar anbefaling herfra!
Fik nye dæk på bilen, sporing og afbalancering.
God pris, god service og imødekommende personale.
Jeg kommer igen!
God service og hurtig betjening
Super service og venlig personale som gør et fantastisk stykke arbejde - kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra.
Professionelt værksted.
Professionelt værksted med opmærksomt personale, som varetager kundens interesse.
De bedste anbefalinger herfra.
Super god oplevelser
Super god oplevelser. Vi fik hurtigt et godt tilbud og hjælp til nye dæk på vores bil. Venligt og opmærksom personale. Der varmt kan anbefales.
De kan sgu noget!
Rigtig god service! Professionelt arbejde! Og rigtig god kunde betjening! Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre! :D
Rigtig god service og super…
Rigtig god service og super imødekommende! 🙏🏼
Gør et godt stykke arbejde og til gode priser, stor anbefaling herfra😁
Et værksted man kan regne med!
Her får man en rigtig god service, de er respektfulde overfor kunderne og kvaliteten er i topklasse! Kan varmt anbefales dette sted! 😁👍🏽
God behandling og service i topklasse!
God behandling og service i topklasse!
Super god behandling og oplevelse af…
Super god behandling og oplevelse af medarbejder i Kolding.
Virus i form af Phishing mail fra First Stop Kolding
Jeg modtog igår en mail fra First Stop Kolding, hvori det fremgik at de havde delt en fil med mig. Selvom deres mailadresse og signatur passede, fandt jeg det besynderligt.
Og ganske rigtigt - i dag har jeg modtaget en ny mail fra samme afsender, hvori de beklager den oprindelige mail, og anbefaler at skifte kodeord til ens e-mail, hvis man som forventet har åbnet linket i den oprindelige mail! Der fremgår ikke andet af den opfølgende mail - Hverken hvad konsekvenserne kan være ved at have trykket på linket, om episoden er anmeldt til Datatilsynet, om ens personoplysninger er lækket til hacker/tredjepart mm. Ikke tillidsvækkende.
Jeg har forsøgt at kontakte First Stops hovedkontor for at snakke omkring databrud og ønske om at slette mine persondata hos dem, men det er desværre umuligt.
1) Telefonnummer til hovedkontor fremgår ikke af deres hjemmeside. Her kan man kun komme i tale med de enkelte værksteder.
2) Telefonnummer til hovedkontor (som findes på LinkedIn) besvares ikke! Der er to muligheder når man ringer til dem - Tryk 1 eller 2. Trykkes 1, får man via telefonsvarer besked at vedkommende er på ferie. Ingen info omkring hvem man ellers kan kontakte. Trykkes 2, får man at vide telefonnummeret ikke er gyldigt. Dvs. at det i praksis er umuligt at ringe til First Stop Danmark.

Antwort von Firststopkolding
Super service og rådgivning samt god…
Super service og rådgivning samt god pris. Kan klart anbefales og kommer helt sikkert gerne igen :) Mange tak for hjælpen!
Meget personlig og venlig betjening
Meget personlig og venlig betjening - go’ kaffe og billigst på nettet. Lynhurtig udskiftning af udstødning ca 20 min. Vender helt sikkert tilbage med venlig hilsen Flemming
Fantastisk service de står altid klar…
Fantastisk service de står altid klar til at hjælpe , endnu engang tak for akut hjælp med bilen.
I er sku nogle fantastiske gutter.
Fantastisk personale og kundeservice.
Fantastisk personale og kundeservice.
Vi kommer helt sikkert igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.