FIRMAVIKAR - REKRUTTERING & VIKARSERVICE Bewertungen 42

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu arbejdet som vikar for dem i en måned jeg har været så tilfreds med dem og tager gerne flere vagter også andre steder end der hvor jeg er lige nu

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Firma Vikar er virkelig dygtige, professionelle og venlige. ALT omkring min 4 ugers ansættelse via Firma Vikar forløb perfekt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi manglede pludseligt en lagerarbejder på en meget vigtig dag, og jeg googlede bare 'vikar roskilde', hvor disse kom frem som de første. Ringede til dem, og deres kundeservice var super medhjælpelig... Mehr ansehen

1. Zeitarbeitsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Hos FIRMAVIKAR.DK – VIKAR & REKRUTTERING skaber vi stærke match mellem virksomheder og medarbejdere. Vi specialiserer os i både vikariater og faste ansættelser og arbejder målrettet for at finde kandidater, der ikke bare har de rette kompetencer – men også passer ind i kulturen og opgaven. Grundighed, ordentlighed og hurtig respons er kernen i vores arbejde. Vi tror på langvarige relationer, høj kvalitet i udvælgelsen og et samarbejde, hvor både virksomheder og kandidater føler sig trygge hele vejen. Vores mål er enkelt: At levere den rigtige løsning – hver gang.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

42 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Virkelig et positivt vikarforløb

2. Februar 2026

Antwort von FIRMAVIKAR - REKRUTTERING & VIKARSERVICE

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft et så positivt vikarforløb, og at de 4 uger er gået helt som de skulle. Vi gør os umage for, at både ansættelse og samarbejde føles trygt og professionelt – så det er dejligt at vide, at du har oplevet det sådan.

Tak for tilliden – og vi håber på et godt samarbejde igen fremover 🙂

FIRMAVIKAR.DK - VIKAR & REKRUTTERING

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu arbejdet som vikar for dem i…

27. Februar 2026

Antwort von FIRMAVIKAR - REKRUTTERING & VIKARSERVICE

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds i din første måned som vikar hos os. Det betyder meget for os, at du har lyst til at tage flere vagter – også nye steder.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

FIRMAVIKAR.DK - VIKAR & REKRUTTERING

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg arbejder for Firmavikar

OPDATERING: Efter at have oplyst Firmavikar om muligheden for at, jeg ville involvere min overenskomstbærende fagforening 3F, hvilket jeg allerede har gjort. Men nok især nærværende opslag på Trustpilot, har Firmavikar nu lovet, at Firmavikar vil aflønne alle deres vikarer ifølge loven. Desuden har Firmavikar skriftligt lovet at efterbetale mig, således at min timeløn er Kr. 217/time. Yderligere har de lovet, oveni, at tillægge yderligere tillæg.
Derfor vil tiden vise om de overholder dette løfte. Skulle de imod forventning ikke overholde det lovede, vil 3F straks genoptage, den for nuværende hvilende sag.
Vær altid opmærksom på om du får, mindst, nøjagtigt det samme som de fastansatte på den arbejdsplads du er vikar i. Jeg henviser dig til grundigt at læse vikarloven, hvor du f.eks. kan se at det ikke kun er basislønnen, du skal have, men også mange andre lønelementer som skal indregnes. Husk også at melde dig ind i en OK-fagforening, de forhandler trods alt din løn og dine arbejdsforhold for dig. Desuden kan de hjælpe dig, hvis du oplever at, alt ikke er som det skal være.

Første indlæg: FOR NUVÆRENDE IKKE LÆNGERE AKTUEL!
Jeg arbejder for Firmavikar, de nægter p.t. at følge vikarloven, og udfører derved aktivt, løndumping.

27. Februar 2026

Antwort von FIRMAVIKAR - REKRUTTERING & VIKARSERVICE

Tak for samtalen i dag. Det var positivt, at vi fik mulighed for at tale forløbet igennem og afklare en række misforståelser.
Da der i din anmeldelse fremsættes alvorlige påstande om brud på vikarloven og løndumping, er vi nødt til at redegøre for forløbet, så læsere får et korrekt og dokumenteret billede.
Forløbet

1) Den 6/2 blev du tilbudt et 3-ugers vikariat til 200 kr./timen. Du afslog.
2) Den 10/2 blev du igen tilbudt opgaven til 200 kr./timen. Du afslog først.
3) Cirka én time senere kontaktede du selv os og ønskede alligevel opgaven.
4) Du accepterede skriftligt løn og vilkår og påbegyndte vikariatet.

Efter ca. én uge krævede du pludseligt 250 kr./timen for en allerede accepteret opgave. Dette afviste vi, da vilkårene var indgået frivilligt og skriftligt.

Overenskomst og løn
I dag talte vi igen, og her ændrede du selv udgangspunkt fra 250 kr./timen til, at overenskomsten efter din opfattelse var ca. 216 kr./timen.

Vi har gennemgået den gældende lønoversigt fra Kost & Ernæringsforbundet (side 8, gældende fra 1. oktober 2025). Her fremgår det tydeligt, at timelønnen for ernæringsassistenter ligger på ca. 177–186 kr./timen afhængigt af erfaring og område. Her er linket: https://kost.dk/sites/default/files/2025-11/L%C3%B8nninger%20i%20Kommuner%20-%20Oktober%202025.pdf

Du blev tilbudt og accepterede 200 kr./timen, hvilket allerede ligger over overenskomstniveauet.

Vi understreger, at vi som virksomhed som minimum aflønner i overensstemmelse med gældende regler. Det gælder også i dit tilfælde.

Aftalen i dag
At vi i dag valgte at regulere differencen med ca. 16 kr./timen (op til ca. 216 kr.) skyldes ikke kontakt fra nogen fagforening – vi er ikke blevet kontaktet af 3F i denne sag.

Reguleringen skyldes alene, at der opstod misforståelser undervejs, og at vi ikke ønskede, at et kortvarigt vikariat skulle afsluttes med en dårlig stemning over en relativt begrænset difference. Det var en pragmatisk løsning – ikke en indrømmelse af lovbrud.

Om påstanden om lovbrud
At fremstille en frivilligt accepteret løn, som ligger over overenskomstniveau, som “aktiv løndumping” og brud på vikarloven, er en meget alvorlig og udokumenteret påstand.

Vi følger naturligvis vikarloven og gældende regler. Vi indgår skriftlige aftaler, og vores lønniveau ligger som minimum på overenskomstniveau.

Når først der kræves 250 kr., dernæst 216 kr., samtidig med at overenskomsten dokumenterbart ligger på 177–186 kr., efterlades et uklart og skiftende billede, som ikke stemmer overens med de faktiske tal.

FIRMAVIKAR – VIKAR & REKRUTTERING

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har af flere gange søgt…

Jeg har ad flere gange søgt vikarstillinger gennem Firmavikar og brugt tid og kræfter på at skrive og sende en motiveret ansøgning. Et par gange har jeg tilmed fulgt op på e-mail efter et par uger og efterspurgt en tilbagemelding.
INTET svar. Intet formelt afslag, bare stilhed.
Firmavikar har ingen respekt for de kandidater, der gør sig umage og skriver en ansøgning til deres stillingsopslag. Det er HELT grundlæggende mangel på respekt for mennesket i den anden ende, for ikke at sige uprofessionelt.
Er du jobansøger, så overvej derfor, om det er din tid værd at besvare deres stillingsopslag, da de næppe ulejliger sig med at give dig nogen form for respons.
Derfor een stjerne ☹️.

25. September 2025

Hej Birgitte,
Vi har læst din anmeldelse og vil gerne forklare vores proces samt nogle misforståelser.
For det første kan vi desværre ikke se, at der ligger en ansøgning fra dig i vores system. Vi vil meget gerne, at du giver os et kald, så vi kan gennemgå sagen og finde ud af, hvad der er sket.
På vores hjemmeside er det ikke muligt at søge flere gange med samme e-mailadresse, og derfor giver det ikke mening, når du skriver, at du har søgt flere gange – det kan teknisk set ikke lade sig gøre.
Som vikarbureau modtager vi dagligt mange ansøgninger, og det er ikke praktisk muligt at besvare alle ansøgninger individuelt. Derfor har vi lavet et system, hvor man får en automatisk bekræftelsesmail, så man ved, at tilmeldingen er registreret. Herefter kontakter vi kun de kandidater, vi vurderer passer til konkrete jobs. Vi kan altså ikke love svar på alle ansøgninger, men tager kontakt, når vi har en konkret jobmulighed, som matcher kandidatens profil.
Vi forstår godt, at det kan føles uprofessionelt, hvis man ikke modtager personlig tilbagemelding, men vores metode sikrer, at vi kan behandle kandidater effektivt og samtidig matche de rigtige personer med de rigtige jobs.
Vi vil derfor opfordre dig til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå din tilmelding og sikre, at du bliver taget korrekt i betragtning til relevante stillinger fremover.
Hos Firmavikar bestræber vi os på at behandle alle kandidater med respekt, men vi skal også kunne håndtere ansøgninger på en måde, der giver mening for både kandidater og os som vikarbureau.

MVH
Dorte K
FIRMAVIKAR.DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Firmavikar er det lille effektive vikarbureau !

Jeg blev kontaktet vedrørende vikariatet samme dag og tilbudt registrering af min profil - meget imødekommende og hurtig kontakt, så kan kun varmt anbefale det lille effektive Firmavikar. App'en er god, men ville være bedre med 1 ugentligt underskrift end for hver dag ( nemmere for arbejdsgiver ).

18. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søde og hjælpsomme…og genial app

Søde og hjælpsomme med at forstå appen og høflige, når de ringer om vikarjobs.

Når man så forstår appen, så er den supernem at bruge: smart at kunne bekræfte sin arbejdstid med et klik og en underskrift og genialt at kunne regne sin nettoløn ud. What’s not to like👍

14. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The staff of the temp-team agencyis…

The staff of the temp-team agency is the best part of it. I've worked with them for almost 3 years and always got the transparency, respect and understanding that one should expect from an agency. Their jobs were very well paid as well. I would definitely recommend them

12. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr