God hjemmeside
God hjemmeside, fine vare til gode priser samt lynhurtig forsendelse - tak

Antwort von Firkløveren
Siden 1984 har helsekostbutikken Firkløveren været rammen for stærke helsekostprodukter og glade kunder i kælderbutikken i Strandgade i Helsingør. Vi står på tæerne for at sikre den rette balance mellem tradition og fornyelse, kombineret med en bærende motivation om at tage vores ansvar alvorligt. Vores ansvar for hinanden og for os selv og for en bæredygtig udvikling i et sundt liv. Vi glæder os til at give dig en rigtig god, personlig oplevelse. Både i vores fysiske butik og online. Vi fortsætter med at være en selvstændig helsekost i en tid, hvor flere og flere helsekost butikker ejes af få større virksomheder. Men vi er glade for det vi laver, og de varer vi vælger at sælge. Vores sortiment omfatter blandt andet CBD olier, svampeekstrakter, Ikaria Honning, hudpleje produkter for at nævne bare lidt. Vores fysiske butik indrammer mange flere produkter end det vi har i webshoppen, som vi udvikler løbende. Hvis du ikke kan finde det, du søger, eller hvis du har spørgsmål til et produkt, så vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til hej@firkloeveren.dk. Som regel svarer vi samme dag. Mange tak for besøget hos os :)
Strandgade 45B, 3000, Helsingør, Dänemark
God hjemmeside, fine vare til gode priser samt lynhurtig forsendelse - tak

Antwort von Firkløveren
En hyggeligt indrettet butik med et stort udvalg af helsekost, kosttilskud, rigtig gode sæber, for bare at nævne lidt af det jeg køber hos Firkløveren. Altid god, imødekommende betjening og et højt serviceniveau.

Antwort von Firkløveren
Firkløveren er et fantastisk sted at komme. Altid både nærværende, kyndig og grundig vejledning. Utroligt mange skønne produkter i den lille hyggelige butik. Man mærker at stedet har en sjæl 🦋

Antwort von Firkløveren
Jeg handler alle mine kosttilskud mm i Firkløveren, hvor jeg altid får god vejledning af indehaveren, Andrew. Selvom det er en lille butik, så har han utrolig mange lækre produkter indenfor kosttilskud, kosmetik og dagligvarer. Han har altid lige det jeg skal bruge. Desuden er butikken utrolig hyggelig og ikke en del af en større kæde - og det betyder noget for mig, når jeg handler.
Firkløveren får mine største anbefalinger.

Antwort von Firkløveren
En skøn butik med et stort udvalg af de lækkreste produkter. Venligt og kompetent personale. Deres webshop fungerer upåklageligt.

Antwort von Firkløveren
Bestilte CBD dråber online og havde et par spørgsmål. De svarede hurtigt og hjalp med det, jeg spurgte om. Pakken kom også ret hurtigt – alt i alt en nem oplevelse.

Antwort von Firkløveren
Firekløveren er en super lokal helsekostbutik hvor jeg altid fortrækker at købe mine vitaminer, make-up og hårprodukter, da jeg altid får god vejledning af de søde mennesker der arbejder der. Jeg er også altid sikret af produkterne jeg køber hos dem er lækre og gode for min krop og hud, da firkløveren omhyggeligt vælger deres produkter de sælger.

Antwort von Firkløveren
Dejligt at få leveret min ordre fra Firkløveren så hurtigt. Jeg stod nemlig og skulle bruge produkterne. Tak for super god service 😊

Antwort von Firkløveren
Jeg købte forleden flere varer på deres hjemmeside og det var en virkelig fin oplevelse med god kvalitet. Rigtig god service og levering var hurtig og uden problemer. Stor anbefaling herfra!

Antwort von Firkløveren
Firkløveren er min fortrukne helsekost butik og jeg kigger altid forbi når jeg er i Helsingør - både for at handle, men også for at blive inspireret til en mere bæredygtig hverdag. Butikken har ligget der hele mit liv, så jeg kan også huske at være kommet der som barn. Personalet er altid smilende og imødekommende og jeg har nu prøvet deres webshop flere gange, som også bare fungerer super godt. Kan klart anbefale at kigge forbi Firkløveren<3

Antwort von Firkløveren
Virkelig god service! Der var en beskadiget vare i min ordre og virksomheden svarede på min mail så hurtigt og har løst problemet på allerbedste vis, med god kommunikation hele vejen.
Her kan jeg trygt handle næste gang :-)

Antwort von Firkløveren
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.