Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidig process och sjukt bra service! Vi har ett sommarställe där vi upptäckte mycket humus i, och färgat vatten. Fick snabbt kontakt med Mathias på Filtreratvatten som guidade mig genom hela process... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Filtret förvånar. Efter 6 månders användning är det fortfarande välsmakande vatten från järnrik brunn. Ecosoft Ferromix. Väldigt mkt bang for the buck här. Levernstider snabbast möjliga från leverant... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket lyckat köp av Vattenfilter egen brunn 20" Duo mot Järn & Sediment, där vi tidigare hade avställningar och lukt i vattnet men efter installation är vattnet klart och smakar rackarns gott. Snabb... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen notis om leverans. Jag fick själv leta upp vart det levererats. Så fruktansvärt dåligt. Blir nog köp någon annanstans om det inte ändras speditör. Det var inte första gången

Unternehmensdetails

1. Wasseraufbereitungsunternehmen
  2. Wasserfilterlieferant
  3. Wasserwerk

Vom Unternehmen geschrieben

Filtreratvatten.nu är en svensk specialist på vattenfilter och vattenrening för egen brunn, regnvatten och sjövatten. Vi hjälper villaägare, fastighetsägare och fritidshusägare att säkerställa rent och välsmakande dricksvatten genom effektiva och driftsäkra filtersystem anpassade för nordiska vattenförhållanden. Vi erbjuder smarta vattenreningslösningar utan backspolning - ett populärt alternativ för dig som söker ett kostnadseffektivt vattenfilter med låg underhållning. Våra system är enkla att installera och sköta själv, samtidigt som de effektivt reducerar problem som järn, mangan, kalk, dålig lukt, missfärgning och andra vanliga kvalitetsproblem i brunnsvatten. Oavsett om du behöver järnfilter, manganfilter, kalkfilter eller partikelfilter hjälper vi dig att hitta rätt lösning för just ditt vatten. Är du osäker på vad ditt vatten innehåller? Vi erbjuder ackrediterade vattenprov och vattenanalyser som utförs av Eurofins laboratorium. Med ett professionellt vattenprov får du tydlig information om vattenkvalitet, bakterier, metaller och kemiska ämnen. När analysen är klar går våra erfarna vattenrådgivare igenom resultatet tillsammans med dig och rekommenderar en skräddarsydd vattenreningslösning baserad på faktiska mätvärden. I vårt sortiment hittar du även Cintropurs vattenfilter, filterpatroner, förbrukningsvaror och tillbehör för både privatpersoner, företag och återförsäljare. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och möjlighet till offert vid större beställningar. Hos Filtreratvatten.nu får du personlig rådgivning, teknisk kompetens och trygga lösningar för långsiktigt hållbar vattenrening. Vi finns tillgängliga via telefon, e-post och chatt och stöttar dig hela vägen från vattenanalys till färdig installation.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick tips av filtervatten efter…

Jag fick tips av filtervatten efter frågor ,Har ej monterat ännu men ser gediget ut

7. Mai 2026

Antwort von Filtreratvatten

Hej Jan, stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nya filter 😊

Mycket bra service

Filtreratvatten har mycket bra service, svarar snabbt när man har frågor.och snabba leveranser till vettiga priser

29. April 2026

Antwort von Filtreratvatten

Stort tack för att du delar med dig Åke, varmt välkommen tillbaka när det är dags igen 🌟

Bra effektfulla produkter

Bra effektfulla produkter

26. April 2026

Antwort von Filtreratvatten

Tack för att du delar med dig Peter, kul att du är nöjd med produkterna 🙌 Varmt välkommen tillbaka!

Snabb

Snabb, enkel och smidig affär till rimlig kostnad.

2. April 2026

Antwort von Filtreratvatten

Stort tack för ditt omdöme, varmt välkommen tillbaka 😄

Kunnig och trevlig affär

Kunnig och trevlig affär. Blixtrande snabb leverans .

30. März 2026

Stort tack för att du delar med dig Bo - varmt välkommen tillbaka 🙌

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen notis om leverans

7. April 2026

Antwort von Filtreratvatten

Hej Jörgen, tack för att du delar detta med oss. Kan inte se att du kontaktat oss gällande detta, vi är snabba att hjälpa till när denna typ av fel uppstår. Vi har dessutom en ny funktion i systemet som ger dig möjligheten att välja leverantör och ombud själv direkt på sidan. Hoppas du vill ge oss ett nytt försök när det är dags 😊

Hälsningar,
Mathias

Snabbt

Enkelt och snabbt

27. März 2026

Varmt välkommen tillbaka! 🙌

Råkade beställa fel filter

Råkade beställa fel filter , men kundservice i toppklass löste det på bästa sätt ! Rekommenderas verkligen !

17. März 2026

Antwort von Filtreratvatten

Härligt att du blev nöjd Alexander, varmt välkommen tillbaka när det är dags 🙌

Hurtig og professionel

Hurtig og professionel. God guidance og altid en tegning med når der bliver avanceret.

26. Februar 2026

Antwort von Filtreratvatten

Härligt att du är nöjd med ditt köp Susanne, varmt välkommen tillbaka 😊

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr