Filmann Bewertungen 72

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Filmann.cc to oszustwo

Filmann.cc to oszustwo(jak filman-cc.pl, filman-cc.org czy filaman-pl.cc). Oryginalny filman.cc ma tylko jedno 'n'. A jeszcze osoby które tu dają tu pozytyw - to pewnie przez to że też nie zauważyły tego nadmiarowego 'n' tutaj.

20. April 2026

Złodzieje istorii…

Oszuści i złodzieje.Zabierają pieniądze nawet w historii bankowej nie ma tego, złodziejie ale da się do nich dojść,odcisk elektroniczny zawsze jest

26. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Filmann. CC

Nie jest to może najlepsza strona z filmami ale daje radę moje seriale są, chodź niektóre po pewnym czasie znikają. Oglądam np. Lombard - Życie pod zastaw - jest ale np. Turecki Serial Dziedzictwo był a nie ma. No i tylko jakość filmów i seriali 720p darmowe, wolno działająca strona, niektóre linki nie działające. W mojej ocenie 2/5. Lecz da się oglądać.

22. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wydałem kase na konto premium i nic nie…

Wydałem kase na konto premium i nic nie dostałem. Kase swkroili a kjonmta premium nie mam ........................................................................................................................................................................
Po prostu oszuststwo

22. November 2025

filmann.cc słup

filmann.cc jak widać jest stroną słupem, udającą prawdziwego filmana i żerującą na ściąganiu kasy za premium xd są dwa "nn" w adresie

10. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zawiadamiam o podejrzeniu popełnienia…

Zawiadamiam o podejrzeniu popełnienia przestępstwa oszustwa, określonego w art. 286 §1 Kodeksu karnego, na moją szkodę.

W dniu 07/11/2025 dokonałem/am płatności w wysokości 54,zł za pośrednictwem [np. przelew bankowy / BLIK / PayPal / inny serwis] na rzecz osoby lub podmiotu przedstawiającego się jako [imię/nazwa sprzedawcy lub użytkownika, np. „Jan Kowalski” / „firma XYZ”], w związku z ofertą [np. sprzedaży towaru / wykonania usługi] zamieszczoną w serwisie [nazwa serwisu – np. OLX, Facebook Marketplace, Allegro, itp.].

Po dokonaniu płatności osoba ta nie wywiązała się z umowy – nie otrzymałem/am [przedmiotu/usługi], a kontakt z nią został urwany. Po sprawdzeniu opinii w Internecie ustaliłem/am, że inne osoby również mogły zostać oszukane przez tę samą osobę lub podmiot.

W związku z powyższym istnieje uzasadnione podejrzenie, że osoba ta dopuściła się oszustwa w celu osiągnięcia korzyści Majtkowej !!!

7. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tylko filman.cc

Tylko filman.cc. Premium jest tam za opinie dotyczące danego filmu i nie potrzeba nic płacić. Korzystałem u nich z premium, z bardzo dobrą jakością filmów i będę lorzystac nadał za otrzymane punkty.. Filman.cc jest świetny i bezpłatny, więc nie dajcie się zwieść oszukańczym stronom, które się pod filman.cc podszywają. Korzystam i jestem z ich strony bardzo zadowolony. Jarek M.

28. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo dobra strona

Bardzo dobra strona, ale jak widać niektórzy ci wystawiają słabe opinie nie ogarniają jak się używa takich stron, poza tym jest dużo fałszywych stron z tą samą nazwa, lepiej wyszukiwać tą oryginalną po url. Używam już 4 lata i jeżeli chodzi o „linki i reklamy” trzeba umieć je omijać oni muszą zarabiać nie udostępniają filmów charytatywnie

10. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opinia

Zamawiam juz 4 Parę okularów w salonie we Wrocławiu w galerii Dominikańskiej ostatnio obsługiwała mnie pani Aneta Przemiła pełny profesjonalizm i jestem bardzo zadowolona z obsługi

17. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skandaliczna zmiana zasad, brak wyjaśnień i lekceważące traktowanie użytkowników!

Byłam wieloletnią użytkowniczką tej strony i oglądałam wiele seriali. Niestety, nagle zmieniono zasady dostępu, część filmów stała się płatna bez żadnego uprzedzenia ani wyjaśnienia.

Co więcej, doświadczyłam absolutnie skandalicznego traktowania ze strony obsługi klienta. Gdy napisałam wiadomość z pytaniem o zmiany, otrzymałam bezczelną odpowiedź sugerującą, że nie umiem czytać. Poprosiłam o interwencję managera i otrzymałam kolejną, ironizującą odpowiedź.
Opisałam całą sytuację, zaznaczając, że jako osoba z niepełnosprawnością potrzebowałam pomocy w zrozumieniu tych nagłych zmian. Manager juz nie odpisal, za to ku mojemu zdziwieniu, wszystkie moje wiadomości zostały bezczelnie usunięte ze strony! To jest po prostu śmieszne i jednocześnie przerażające. Czyżby ktoś bał się dowodów na nieuczciwe praktyki i uciekał od odpowiedzialności?

Dodatkowo, serial 'Zdrajcy', który oglądałam (dwa odcinki były dostępne), nagle juz niedostepne. To jest absurdalne i wygląda na próbę manipulowania opiniami.

Jestem oburzona takim zachowaniem. To jest wstyd! Apeluję do wszystkich – zgłaszajcie tę stronę gdzie się da! Takie praktyki nie mogą być tolerowane.

27. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jesteście nierzetelną i niekompetentną…

Jesteście nierzetelną i niekompetentną stroną. Nie potraficie sami ogarnąć płatności tylko podnajmujecie jakieś strony słupy do płatności. Ja wysłałam pieniądze i jako wasz klient muszę się prosić o konto premium i wysyłać setki maili...Na które i tak nikt nie odpowiada.... Szok.... Więcej na pewno wam nie zapłacę bo to jest robienie sobie żartów z klienta. Oczywiści zgłoszę problem gdzie tylko będzie można i mam nadzieję, że zakończy się naciąganie przez was ludzi. żegnam.

12. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr