Helaas was de fiets die wij voor onze dochter hebben gekocht niet compleet. Na telefonisch contact was de boodschap zelf de onderdelen te kopen en hen de rekening op te sturen met foto’s van de fiets... Mehr ansehen
Vriendelijk en service gericht. Had in November vorige jaar een fiets gekocht, nu reed die niet meer lekker. Fiets naar Fietsmaster gebracht in Beverwijk kreeg gratis service beurt wat een top servic... Mehr ansehen
We hebben in het verleden al kinderfietsen gekocht bij fietsmaster. Tevens deden we onderhoud van alle fietsen bij hen. Altijd zeer tevreden. Vorige week hebben wij 2 elektrische fietsen gekocht bij... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer slechte service!!
Helaas was de fiets die wij voor onze dochter hebben gekocht niet compleet.
Na telefonisch contact was de boodschap zelf de onderdelen te kopen en hen de rekening op te sturen met foto’s van de fiets. Hierop hebben we niets vernomen. En later bleek ook dat er geen koplamp bij de fiets zit. Hierop hebben we geprobeerd te bellen maar geen gehoor… het is allemaal teleurstellend!
Reageren niet op mail en beschadigd onderdeel
Fiets gekocht voor mijn zoon. Ik heb een beschadigd onderdeel en een vraag gesteld over de handgrepen. Krijg nergens reactie op.
Ontzettend goed en vriendelijk…
Ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Elke keer als ik er iets was met het netjes opgelost. Nu had ik een elektrische fiets die na twee jaar het niet meer deed. Er moest een nieuwe motor in deze werd vervangen maar daarnaast hebben ze de hele fiets mooi onderhouden, en ik kreeg de fiets als nieuw terug schoon nieuwe velgen alles erop en d’r aan. Ik kreeg dus meer dan ik had verwacht. En daarbij gewoon oprecht goed geholpen. Deze winkel qua prijs en qua service zeker aanraden.
Goed telefonisch bereikbaar, prima advies en snelle levering
De fiets die ik had besteld was niet meer leverbaar. Fietsmaster heeft hierop een correct voorstel gemaakt met mooie alternatieven. Winkel was prima telefonisch bereikbaar voor overleg en advies. Zonder meerprijs werd uiteindelijk een wat duurder alternatief model snel geleverd. Goede ervaring!
Uiteindelijk wel goed geholpen
Uiteindelijk wel ok. Wij hadden altec fiets besteld voor zoontje. Op de website stonden drie versnellingen maar toen we hem uiteindelijk gingen halen (want gemonteerd verzenden is wel degelijk ongeveer drie welen levertijd) bleek het model helemaal geen versnellingen te hebben . Foutje op de website. Maar ondanks dat Emin het hartstikke druk had was hij wel bereid ons goed te helpen. We mochten een andere fiets uitzoeken
Maar we vonden ze niet mooi. Vervolgens zou hij voor ons vragen of de uitvoering met versnellingen er ook was . Helaas niet op voorraad. We konden ons geld terugkrijgen. Ik kneep hem wel even want duurde lang en idd duurt ook lang voor je reactie krijgt en telefonisch zijn ze moeilijk bereikbaar maar uiteindelijk nu toch na drie weken mijn geld terug. Fiets nu bij een andere website besteld. Bike2bike. Maar daar dus zelfde soort problematiek. Kortom, wil je je fiets goedkoper, kost het je soms gewoon wat meer geduld en energie.
Vreselijke communicate en informatie onjuist op website
Een van de slechtste klantenservices die ik ooit heb ontmoet.
Ik bestelde online een Altec-fiets op 30 oktober die binnen 5 dagen beschikbaar en leverbaar zou zijn.
Dat bleek niet zo te zijn, en hij stelde enkele alternatieven voor, of wachten als alternatief tot het zou komen. We hadden op 6 november contact en hij zou me laten weten wanneer de fiets binnen was.
Ik hoorde niets terug en moest hem op 21 november pingen om nieuws te vragen. Nog steeds geen antwoord en moest bellen, uiteindelijk vroeg hij het aan de fabrikant en de nieuwe verwachte datum was 15 december.
Na die datum verdween hij weer en moest ik hem achtervolgen voor een antwoord.
De leverdatum was nog onbekend, dus ik vroeg (eind december) mijn geld terug en hij antwoordde nog een week niet, ik moest hem achtervolgen toen hij antwoordde met de vraag of ik toch een andere fiets wilde, en ik moest streng zijn in het vragen van mijn geld terug, wat ik eindelijk kreeg (maar nog steeds geen creditnota).
De communicatie is verschrikkelijk, neemt zelden de telefoon op, negeert e-mails, volgt niet op. Nooit meer hier
Een topservice we zijn goed geholpen.
Elektrische fietsen
Vorige week hebben wij 2 elektrische fietsen gekocht bij fietsmaster. Zeer, zeer tevreden. We hebben ontzettend goed advies gekregen, er wordt heel goed meegedacht, plussen en minnen van verschillende soorten fietsen worden benoemd, je kunt met alle vragen terecht.
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat deze eigenaar een dikke 10+ verdient!
Fietsmaster was 1x en nooit meer
Fietsmaster was 1x en nooit meer. Volgens de website zouden ze meerdere Paw Patrol fietsen op voorraad hebben staan. Kind een Paw Patrol fiets beloofd. Kom je daar, staat er alleen 1 Spiderman fiets van hetzelfde merk/model.
Dat kan, dus daar op gereden en gepast.
Er komt een zeer ongeïnteresseerde verkoper die amper Nederlands spreekt er een beetje bij staan nadat je zelf al 10 minuten alleen in de winkel bent.
Als je vraagt naar de Paw Patrol fietsen die als leverbaar op hun website staan krijg je: weet niet, bestellen?
Met een huilend kind huiswaarts gekeerd en de fiets elders besteld. Waardeloze toko
Topppp service!!
Paar maanden terug een fatbike gekocht voor mijn zoontje ( overigens hiervoor al twee fietsen gekocht en 1 fatbike).
Fatbike gaf een storing waardoor het terug moest naar het fabriek en binnen twee weken konden we de fiets weer ophalen zonder kosten.
Er werd zelfs een vervang fiets aangeboden.
Dit noem ik nou een TOP service!!
garantie tot aan de deur
Deze zomer een bakfiets van 3000 euro gekocht, zou een servicebeurt tegoed hebben met de mededeling daar hoeven we niets over vast te leggen en kom maar langs als er iets niet functioneert of bijgesteld moet worden. Telefoon wordt niet opgenomen en geen reactie op e-mail. Persoonlijk langsgeweest, de mannen gedroegen zich ineens als gangsters en waren alleen voor rede vatbaar voor geld.
Geen sprake van een servicebeurt.
Prima prijs en online service
Lang gezocht naar betaalbare e-bike. Uiteindelijk bij Fietsmaster uitgekomen. Een risico want de winkel ligt meer dan 100 km van ons huis. Afgemonteerd, gratis thuisbezorgd en prima service achteraf. Uiteraard kon ik niet langsfietsen met een probleem met mijn koplamp. Prima online geholpen en probleem opgelost.
Dramatischhhh!
Dramatischhhh!!
E bike in maart gekocht
Batterij valt tekens uit
En of je na 4 september wilt bellen want de werkplaats zit vol
Bel je na 4 september terug kan je nog steeds niet terecht met je fiets
Het is een regelrechte boevenbende mensen
Vandaag een nieuwe E bike gekocht voor…
Vandaag een nieuwe E bike gekocht voor mijn vrouw.
Een Vogue Excellent.
Zeer prettig geholpen en de fiets is meteen rijklaar gemaakt. Top
Voor mijn dochter een pracht fiets…
Voor mijn dochter een pracht fiets gekocht. We zagen zo’n staan en met een foto gezocht op internet. We kwamen bij fietsmaster uit. Geld overgemaakt en binnen no time thuis bezorgd. Erg mooi en zeer efficiënt. Top bedrijf Mvg Martijn van Veen
We hebben voor het gezin 4 fietsen…
We hebben voor het gezin 4 fietsen gekocht. Ze denken goed mee, je krijgt de ruimte om te proberen en d'r prijs kwaliteit is erg prettig. Ze kwamen het dezelfde dag afleveren zonder extra kosten, want wij hebben geen ruimte in de auto om ze mee te nemen. Echt een aanrader!!!
Prima service!
Prima service!
Telefonisch een afspraak gemaakt; ondanks dat een koper hierna een hogere prijs bood (waar wij bij waren), heeft de eigenaar het ons volgens afspraak geleverd. We konden even proefrijden; ruim de tijd genomen om ons uitleg te geven over de bakfiets.
Absoluut een aanrader!
Super leuke roze Altec urban fiets…
Super leuke roze Altec urban fiets voor mijn dochter gekocht. De service van zowel de winkel medewerker als de fietsenmaker was top!
Heb een meisjes fiets besteld en…
Heb een meisjes fiets besteld en betaald. Tot op heden geen fiets ontvangen. Reageren niet op berichten van mij. Ga denk ik rechtsbijstand inschakelen.
Super fijne winkel
Super fijne winkel. Gisteren gebeld voor een bakfiets en die stond vandaag om 11 uur voor me klaar. Bij een andere winkel duurt dit gemiddeld 3 weken. Fiets helemaal rijklaar afgeleverd, alles wordt goed uitgelegd. Super service
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.