Bestilte 3 solcelle lamper til haven den 28/8, det var en forudbestilling. Fik dog allerede mail om trustpilot anmeldelse og rykker derom INDEN lamperne var leveret 🤪 Den 16/9 har jeg afhentet... Mehr ansehen
Hurtig levering. Venlig betjening, med råd og vejledning. Super gode bloklys. De er så naturtro. Så måtte købe nogle flere og prøvede samtidig kronelys, som er lige så fantastiske. Så slut med æg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget fine lamper til haven i god kvalitet! De ser ud præcis om på billedet. Hjælpsom kundeservice og hurtig levering.
Vom Unternehmen geschrieben
Dansk interiør webshop med de bedste priser og de lækreste varer.
Vestergade 9A, 2. sal, 8600, Silkeborg, Dänemark
- 20996802
- Kontakt@fewdesign.dk
- fewdesign.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
super enkelt at…
super enkelt at bestille.................hurtig levering......
tak, har planer om at komme igen;-)
Super hurtig og professionel service.
Mange skønne ting til skarpe priser
De var meget hjælpsomme da jeg…
De var meget hjælpsomme da jeg annulerede min første bestilling da jeg havde bestilt den forkerte lampe :)
Fik min lampe
Fik min lampe, jeg bestilte efter 2 dage. Dejligt hurtigt, da det var en gave.
Venlig og hjælpsom kundeservice
Venlig og hjælpsom kundeservice - stor tilfredshed med varerne.
Hurtig og god levering.
Fint produkter og godt udvalg
Fint produkter og godt udvalg. Dejligt man kan benytte samme fjernbetjening til alle sine lys.
Hurtig levering.
2 lamper
Bestilt og betalt 2 lamper, men modtog kun 1 (een). Efter at have forsøgt at få telefonisk kontakt med firmaet adskillige gange, sendte jeg mail. Efter ca. 4 timer blev jeg kontaktet af en sød og venlig dame, der undskyldte og lovede at eftersende den manglende lampe. Det blev gjort og fejlen dermed rettet. “En lille ridse i lakken”, men ellers i orden.
Vi er meget tilfreds med vores lamper
Vi er meget tilfreds med vores lamper , de giver et rigtig godt lys , og er lette at flytte rundt med .
Den hurtige levering
Hvor hurtigt det gik fra jeg bestilte varen til jeg modtog den
Flot service 👍
Mange hilsner
Liv Nayberg
Fin service hurtig levering
Problemfrit ♥️
Fik hurtigt og forsvarligt min solcelle lampe
Jeg fik min lampe hurtigt. Pænt og forsvarlig indpakket.
Flot solcelle model, har ikke prøvet den i nu , men går ud fra alt er ok
Jeg modtog min pakke få dage efter…
Jeg modtog min pakke få dage efter bestilling. Det var 2 stk. LED-lys.
Jeg kunne med det samme se at der var nogen der havde haft den åben før mig (måske en tidligere kunde der havde returneret den).
Da jeg ville tage lysene ud og tjekke dem og allerede der falder bund-knappen af og da jeg skruer bunden af for at prøve lyset, kan jeg dårligt få bunden skruet på igen.
Vægen er også skæv og selvom jeg får den rettet ud, bliver den skæv få sekunder senere, hvilket gentager sig.
Jeg sender en mail til firmaet dagen efter med oplysning om min oplevelse og får svar om at vægen kan jeg rette og at de gerne vil se hvad det er for en hvis bundknap der er faldet af.
Jeg tager med det samme et billede og sender til firmaet og spørger igen hvordan jeg skal forholde mig, da jeg gerne vil have lysene byttet og ikke selv ønsker at betale ombytningsporto.
Den mail blev aldrig besvaret!
Derfor kun 1 stjerne.
Tilføjelse efter svar fra firma: Kære Anne.
Tak for dit svar nedenfor. Det er jeg oprigtig glad for.
Jeg har så blot ikke modtaget nogen mail om at der var nye lys på vej, at jeg skal returnere lysene, hvordan og nogen returlabel og da I så sendte en truspilot anmodning, kunne jeg kun besvare den ud fra hvordan jeg har oplevet handlen p.t..
Jeg ser frem til at høre fra dig om ovenstående.
Også en god dag til dig.
Catalina
Opslag redigeret 8/1-2023:
Jeg har ændret min 1 stjerne til 4 stjerner. Da jeg både her og på mail har fået fint svar fra firmaet, endda på en søndag 👍🏼 og der er nu en fin aftale.
Jeg tør godt købe derfra igen 😊

Antwort von FEW Design
Blev positivt overrasket over vasen
Blev positivt overrasket over vasen, jeg bestilte🌟🌟🌟
Hurtigt ekspedition
Har i to omgange købt LED lamper omkring juletid. Hurtig ekspedition. Har ikke kunnet teste opladning via solceller grundet gråvejr eller udendørs brug, men ellers virker lamperne fint som hyggebelysning.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.