HOLD DA KÆFT EN DAG! Vi startede sindssygt godt men undervejs brød generatoren ud, på under 10 minutter var ankom en ny generator og Ahmad som var vores chauffør sørgede for underholdning og god kørse... Mehr ansehen
Super fed oplevelse og festlastbiler gjorde det kun endnu federe! Vi var så heldige at have æren af at blive kørt rundt af Romeo, så fed energi han havde! Han sørgede for at få os afsted og videre s... Mehr ansehen
Det var en skøn oplevelse at kører med Romeo. Han sørgede for os, vores pynt og god stemning! Virkelig en studenterkørsel i verdensklasse. Vognen var lækker, med mulighed for at holde drikkevarer køli... Mehr ansehen
Kære Festlastbiler Jeg vil gerne sende jer en stor ros og tak for en god, sikker og mindeværdig dag for vores studenter på vogntur. Andreas, som var vores chauffør, var både kompetent og r... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Festlastbiler.dk lejer I lækre studentervogne til jeres studenterkørsel til faste priser. Der er ingen ekstra gebyrer, og I betaler ikke ekstra for brændstof, tilladelser, miljøfilter eller forsikringer. Vores Festlastbiler har stort musikanlæg, LED lysshow, køleboks, sikkerhedskameraer og sjove og gode chauffører som bringer jer sikkert rundt på studenterturen. Få en vogntur ud over det sædvanlige. Book jeres studenterkørsel hos Festlastbiler.dk.
Klingseyvej 15 B, 2720 , Vanløse, Dänemark
- kontakt@festlastbiler.dk
- festlastbiler.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fedeste dag nogensinde!!
Fedeste dag nogensinde!!!
Festlastbiler var SÅ gode fra State af, helt vildt flinke og god kommunikation!
Vi havde de bedste chauffører, Kasper og Martin, som gjorde dagen endnu bedre!
Kan klart anbefale til alle! Der er ikke en dårlig ting at sige angående festlastbiler!
Fedeste vogntur
Fedeste vogntur
Min klasse og jeg havde den fedeste vogntur i fredags. Vognen var mega fed og der var alt man skulle bruge på den. Vognmanden Kim var den bedste vognmand som sørgede for vi havde det godt og at vi holdte vores tid. Vi havde DJ med ombord på vognen og han sørgede for den bedste musik og var god til og opfylde vores ønsker.
Der er kun ros fra vores side af.
Hilsen 2.N fra Egedal Gymnasium og HF
Så god en tur
Så god en tur! Mega professionelt personale og en tur vi aldrig vil glemme!
Rigtig fed chuaffør og DJ
Rigtig fed chuaffør og DJ, de var rigtigt på og åbne for små ændringer osv. meget hjælsomme og sjove
Den fedeste dag
Min klasse og jeg fra Egedal Gymnasium kørte med festlastbiler.dk i går. Vi havde en helt igennem fantastisk dag med den fedeste vogn og en super chauffør. Han var super god til at skabe en vis "autoritet" lige fra starten af som var med til at skabe en respekt for ham og vognen, som gjorde turen meget mere sikker og fed for os alle! Det var en uforglemmelig dag
- 3M
En fantastisk tur med festlastbiler
En fantastisk tur med festlastbiler, og med stor optimisme fra Erik, som skulle holde øje med en gruppe unge fulde mennesker. Vi var super glade for vores vognmand, og ville 100% anbefale festlastbiler
Torsten og DJ Henrik er for vilde!!
Torsten og DJ Henrik er for vilde!!!
Kan klart anbefale dette firma, derudover var chaufføren Torsten og DJ Henrik med til at gøre dagen endnu bedre og holde festen samt sikkerheden i top på hele turen. Dette var uden tvivl en mindeværdig oplevelse som Festlastbiler.dk sørgede for.
BESTIL BESTIL BESTIL!!!
HILSEN EUX TØMRERKLASSEN. - Kasper.
Uforglemmelig oplevelse
Studenterkørsel har altid været omtalt som en uforglemmelig oplevelse, og det er det i den grad også. At man så samtidig har et par “unge” chauffører, som ved præcist hvordan vi unge ville have det, er jo helt og aldeles fantastisk.
Kæmpe skud ud til de to chauffører, for at stoppe vognen på en smuk åben Mark, inden sidste stop (hvilket vi elever ikke havde tænkt på), for at klassen kunne få taget billeder sammen. Her tog vores chauffører nogle smukke billeder, som et minde om vores fantastiske studentertur. ☀️
3.P fra Vordingborg takker Festlastbiler.dk, og især de to chauffører, for at have givet os en fantastisk studenterkørsel. 🙏
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg var klasse ansvarlig for vogn, og selvom jeg havde styr på meget, var det ude af mine hænder hvordan vores dj og vognmand ville være. Var så lettet fra det øjeblik vi hilste på på vores chauffør Nicolai og Dj Frederik. Turen var så gennemført og de fik så meget ros af min klasse. Som med så meget andet, så kan der være “bump på vejen” men alt der var, blev der taget sig af. Vi havde en fed tur, med sikker kørsel og en fantastisk dj. Begge fortjener et kæmpe klap på skulderen. Selvom der var Corona og der var restriktioner, så var de så nærværende og flinke. Kan faktisk ikke rose den her tur nok. SÅ TAK FOR EN FED OPLEVELSE. Vi overvejer om man skulle tage gym igen så vi kunne få fornøjelsen af jer endnu en gang. :)
Sindssyg fed tur
Sindssyg fed tur, Morten og Henrik er geniale! Tak for det!
3.a Roskilde gym
Dårlig chauffør
Total dårlig chauffør.
God dj, men chaufføren Nikki kørte totalt omveje, så vi skulle lige pludselig betale 3600 ekstra. Han ville ikke køre os til det sidste stop, hvilket var det sted, hvor vi skulle bade. Han begyndte at opkræve de ekstra penge af en flok fulde studenter, som ikke kunne argumentere efter 12 timers studenterkørsel. (Selskabet vidste at vi skulle køre 2 timer ekstra, da vi havde sendt vores køreplan, så derfor mener vi, at de skulle opkræve pengene inden turen!!!)
Eftersom vi havde betalt de ekstra penge, så vælger han efter noget tid at køre ned til stranden igennem byen med meget høj hastighed! Dette var meget ubehageligt og ikke gennemtænkt med studenter bag i vognen!
Det var virkelig skuffende og det var lige en god dag han ødelagde.

Antwort von Festlastbiler.dk studenterkørsel
Bedste valg vi kunne have taget!
Festlastbiler har virkelig formået, at give min klasse og jeg en fantastisk og uforglemmelig studenterkørsel. Vi havde den bedst chauffør, Rømmer, som virkelig var med til at skabe en fed stemning og gøre fest endnu mere festlig.
Uheldigvis valgte vores ene højtaler, at stå af da vi kun var nået halvvejs på turen, men blot 2 stop senere stod der en service bil med en ny, så festen kunne fortsætte med høj musik.
Jeg kan på klasses vegne sig tak for en fed fest, og vil klart anbefale festlastbiler til fremtidige studenter :-)
Studenterkørsel
Vores klasse havde den skønneste dag, med festlasbiler.dk, og vores chauffør, Kasper H, var ansvarlig og virkelig festlig. Han skabte de helt perfekte rammer for en mindefuld dag!
Fedeste tur!
SÅ fed vogntur med chauffør Kasper H. Og DJ Oliver!!! Gjorde helt sikkert vores tur helt speciel!!
VERDENS BEDSTE DAG
Fremragende studenterkørsel!! Det kan vitterligt ikke gøres bedre!
Også et kæmpe tak til Kasper H og dj Oliver, for at gøre 3.D på Køge Handesskole‘s dag fantastisk
FEDESTE VOGN TUR
Kasper H og DJ Oliver var for nice!!! 100% dem der hjalp vores fede dag på gode veje!
AMAZING!!
Meeega fed tur og dejlig/vild oplevelse med en chauffør der bare gjorde det så godt! Smilende glad og meget deltagende ekstrem hygge!! Mega fed Vogn.
Chauffør hayden
Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse - glad for at køre omvej, alt i mens dj’en spillede fra en playliste. Mener det fra hjertet, brug ikke deres service i forbindelse med jeres vogntur - i fortryder det.
Hændelsen udspillede sig søndag d. 30 juni, og det var 3L fra Niels Brock, der var offer for jeres skandaløse service.

Antwort von Festlastbiler.dk studenterkørsel
Hayden jeg er hård for dig
Hayden, jeg har aldrig set en så lækker chauffør før. Og hans personlighed trækker endnu mere op
Helt forrygende!
Vi havde den fedeste tur med festlastbiler! Højtalerne var fremragende, og der bar masser af plads til at hoppe og fyre den af! Kan 100% anbefales!! Derudover havde vi den skønneste chauffør Torsten som virkelig forstod at gøre dagen til en af de bedste nogensinde :))) ingen klager fra 3D på falkonergården
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.