Femhoej Bewertungen 24

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak til Femhøj for at skabe de mest perfekte rammer for vores bryllup! Alt spillede præcis som vi ønskede det, og der er ikke en finger at sætte på noget som helst. Malene styrede dagene... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop holdt vores bryllup på…

Vi har netop holdt vores bryllup på Femhøj, og kunne ikke have drømt om en bedre dag.
Rammerne, maden og servicen på Femhøj var helt perfekte, og derudover har der fra start af været en imødekommende og forstående kommunikation mellem os, Martin og Malene.
Dette gjorde at vi var meget trygge inden brylluppet, og på dagen kunne læne os tilbage, fordi vi vidste at der var styr på det, og at der var blevet lyttet til os.
Verdens største anbefaling herfra. ☀️

4. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for super fest

Tusind tak for super fest, planlægning , fantastisk lækker mad, betjening og service af henholdsvis Martin og Malene og tjener holdet. I gjorde vores fest minderig, alle gæster roste maden, lokalerne og de søde tjenere.
Må ikke glemme cocktailbaren, så lækre drinks og kæmpe udvalg.
Vi havde en fantastisk fest og kan varmt anbefale alle at holde jeres fest på FEMHØJ
Klaus og Hanne

7. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop afholdt bryllup på Femhøj. Fra første møde for snart 2 år siden til nu har vi følt os 100 procent trygge og velinformeret. Martin har guidet os igennem alt planlægning og Malene var bare super professionel i alt på dagen og dagene op til festen. Vi fik masser af gode råd og ideer der gjorde festen helt fantastisk. Rammerne er unikke og helt perfekte til sådan en begivenhed. Vi er glade og taknemmelige. Kæmpe anbefaling herfra!

23. August 2025

Fødselsdagsfest med overnatning

Vi kan varmt anbefale at holde enhver form for fest på 5 Høj. Bliver mødt af profesionelle medarbejdere lige fra første møde til selve afholdelse af festen. Martin / Malene tusinde tak for jeres profesionelle måde at håndtere enhver situation på vejen.
Mange tak for en fantastisk fest fra os og alle vores gæster
Jørgen og Wini

16. August 2025

Tusind tak til Femhøj

Tusind tak til Femhøj for at skabe de mest perfekte rammer for vores bryllup!

Malene styrede dagene op til, dagen og aftenen til punkt og prikke, maden smagte fantastisk og haven var det mest perfekte sted at afholde vores vielse.

Det er en kæmpe anbefaling til alle der ønsker at afholde et arrangement!

15. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdt et fantastisk bryllup på…

Vi holdt et fantastisk bryllup på Femhøj, hvor alt spillede, alle vores ønsker blev mødt og der var styr på det hele. Super god mad, personale, overnatning og lokale.
Vi er stadig meget taknemlige for sådan en god fest vi fik, og for hele processen op til med Martin og Malene

Vi kan virkelig helhjertet anbefale dette sted!

5. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har holdt sølvbryllup på Femhøj og…

Vi har holdt sølvbryllup på Femhøj og det var en familiefest, vi sent vil glemme.
Vi er helt høje endnu på ugedagen for festen.

Ved planlægningsmødet foreslog Martin at vi kunne møde ind tidligt på eftermiddagen, hvor vi kunne få Italiensk pølsebord og ost.

Det ville give rigtig god anledning til at vi kunne få hygget med small talk med vores gæster på kryds og tværs inden vi gik til bords. Tak for det forslag - det var bare så godt:-)

Efterfølgende var der super lækker mad, med bl.a. Forårsbuffet, hvor alt særligt braiseret spoleben var en helt fantastisk lækkerbisken, kaffe, musik og dans. Tak for anbefaling af DJ Jakob, han var bare helt fantastisk til at få alle på dansegulvet.

Malene var vores kontakt person, helt igennem professionel service, lige fra start til slut, jeg nød i den grad at blive modtaget med en liste så stor, gennemgang af forløbet på forhånd, det kunne kun blive en skøn fest og det blev det i allerhøjeste grad. Vi kan simpelthen ikke få armene ned, alt var godt, værelser, morgenmad, helt igennem en super flot service og oplevelse.
Kæmpe anbefaling herfra og vi kommer igen - Tusind tak for jer:-)

29. März 2025

Kæmpe anbefaling

Afholdte min 60-års fødselsdag på Femhøj, kæmpe stor ros for alt lige fra planlægning til selve dagen med virkelig skøn og veltillavet mad, sødt personale med check på arrangementet, så jeg blot kunne slappe af og nyde aftenen med mine gæster.
Flere af mine gæster og jeg selv havde overnatning på Femhøj, værelserne er komfortable og rummelige, morgenmaden rigelig og lækker og med den sødeste værtinde - tak!

18. Januar 2025

Kunne vi dog bare give 10 stjerner

Vi kunne ikke have drømt om et mere vellykket og perfekt bryllup! Intet mindre end fantastisk. Super lækkert sted, som ligger dejligt ugenert, flotte værelser, super lækker mad og personalet er simpelthen toppen af poppen - opmærksomme, venlige mennesker. Og Malene har simpelthen bare styr på tingene - det var så trygt, at læne sig op ad Malenes ekspertise (vi har jo aldrig prøvet at blive gift før 😅) men hun har simpelthen bare styr på det hele.
Vi har kun ros og giver de allerstørste og varmeste anbefalinger.
Tak jer alle, på Femhøj, for at have været med til at gøre vores bryllup til et rigtigt drømmebryllup! ❤️🌺

26. Juli 2024

Fantastisk god service

Fantastisk god service, professionel betjening, god mad flotte moderne værelser .
En virkelig god weekend for os og vore gæster til min runde fødselsdag
Kan varmt anbefales

24. Februar 2024

Helt fantastisk bryllup

Helt fantastisk bryllup d. 26/8
Rammerne, maden og personalet var i topklasse. Vi kunne ikke have drømt om en bedre dag. Tak til Femhøj!

26. August 2023

Fødselsdagsfest

Jeg takker for afholdelse af min runde fødselsdag på Femhøj i torsdags. Det var en fantastisk fest og jeg har modtaget ros fra alle mine gæster, både for super lækker mad og dejlige værelser. God betjening.
5 stjerner ☀️☀️☀️☀️☀️ herfra

27. Juli 2023

Fantastiske femhøj

Hr her til aften været til den skønneste fødselsdagsfest på femhøj, fantastisk personale og smukke omgivelser - mad og drikke var ligeledes skønt.

11. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem store stjerner til Femhøj !

I august holdt vi vores bryllup, i de smukke rammer på Femhøj. Alt har oversteget vores forventninger ! Helt fra det indledende møde med planlægning.
Personalet på Femhøj har hele vejen været super gode sparringspartnere til afholdelsen, samtidigt med en god og fleksibel forståelse for vores ønsker til dagen.
Til selve festen var personalet effektive, hjælpsomme og opmærksomme på gæsternes behov. Og så var de søde og sjove, og i det hele taget fantastiske med at få dagen til at fungere helt perfekt, helt ned i den mindste detalje.
Maden smagte skønt, lækre vine osv.
En stor tak til Femhøj og personalet ! Vi kan kun give vores aller varmeste anbefalinger.

26. August 2022

Afholdte bryllup på Femhøj i juli 2022

Afholdte bryllup på Femhøj i juli 2022
Alt fungerede super. Fra første møde, gennemgang af menu muligheder, smagsprøver af vine og selve afholdelsen af brylluppet. Personale var super søde, imødekommende og fleksible.
Tak for at sørge for at vi havde en dejlig aften. 🤗
Kan kun hive mine varmeste anbefalinger.

31. Juli 2022

5 ud af 5! Helt fantastisk sted

Fejrede i går min 50 års fest her og det var ikke kun mig, men alle mine 73 gæster der har rost stedet til skyerne. Flotte omgivelser, skønne værelser, unik service og helt fantastisk mad. Jeg vil straks spare sammen til min 60 års :o)

19. September 2021

Fremragende - Mit livs fest

Femhøj stod for vores bryllup og fik leveret skøn mad i skønne rammer. Indenfor gældende restriktioner og var supporterende så vi fik vores drømmebryllup blot 3 timer tidligere.
Og så er Femhøj et smukt og idyllisk sted med mulighed for at gæster kan overnatte og få en dejlig morgenmad sammen dagen efter.
Det er perfekte rammer om en god fest.

16. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr