Skulle købe en top som blev udsolgt samme dag som jeg ville købe den. Female first kontaktede leverandøren og fik den tilsendt med det samme. Jeg modtog varen dagen efter samme med andre varer jeg hav... Mehr ansehen
Jeg har efterhånden bestilt fra FemaleFirst nogle gange, og jeg har KUN haft gode oplevelser derfra. De sender varen samme dag som man afgiver bestillingen, så pakken kommer dagen efter. Og det er o... Mehr ansehen
Perfekt online shopping for piger/kvinder. Lækkert tøj og servicen er i top! Levering er gratis og de fleste gange jeg har bestilt derfra er varerne kommet næste dag. Én gang har jeg skulle returnere... Mehr ansehen
Sundkaj 7B, 2100, København Ø
- 71990558
- info@femalefirst.dk
- femalefirst.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super!
Hurtig levering, gode tilbud. Bare super! Og er bare fan af second og just female.
Helt fint
Jeg bestilte en skjorte som jeg troede var lilla/grå, som den var vist på billedet. Men modtog en helt grå skjorte. Den var også super fin, så jeg beholdte den. Jeg anbefaler dog Femalefirst, at sørge for at billederne skal stemme overens med den farve som varen har - Jeg var nemlig inde på hjemmesiden efter at have modtaget en "forkert" farve, og kunne se at der i beskrivelsen stod at den var grå. Lidt forvirrende, når der er et andet billede ved varen, hmm.. Men ellers super god behandling! Og hurtigt! Glæder mig til at bestille hos jer igen :-)

Antwort von Female First
Anbefales
Fejlfri vare
Fin indpakning
Ingen problemer, hurtig levering
Fantastisk
Super hurtig levering, og meget nemt at bestille.
Virkelig god service
Jeg var så uheldig at sende min pakke til min kæreste adresse med mit eget navn på, så post Danmark ville ikke levere den.
En enkelt mail og pakken blev sendt til mig igen og modtog den dagen efter.
God og hurtig service
Female First levede fuldt op til mine forventninger og jeg fik den vare jeg forventede at få.
Hurtig og effektiv, tror at det var en one off med de manglende mærker og lugt af anden kunde!!
Modtaget ønskede vare hurtigt, nemt at bestille via hjemmesiden. Oplevede desværre at modtage en jakke uden mærker og med en mistænkelig lugt af cigaretrøg og parfume. Second female kan måske være ensbetyndende med en vis form for second hand!! Havde jakken været til at opdrive andet sted var den nok røget retur, men når der er noget man har ledt længe efter må man acceptere visse ulemper...
Levede op til mine forventninger
Min vare kom hurtigt og blev behandlet godt - jeg har ikke noget at klage over
perfekt
hurtig levering og varen lever helt op til forventningen !!
Imponerende service og de billigste. Sjældent man oplever det
Bestilte den forkerte farve ud fra billedet. Fik jakken dagen efter og skrev at jeg havde fået bestilt forkert farve. Samme aften blev jeg kontaktet og de tog straks affære for at bytte den. Jeg er meget kritisk omkring nethandel. Men her er ihvertfald et sted jeg handler igen når kæresten skal have gave....... Jeg er meget imponeret og den service og hjælpsomhed. Tusind tak for en god oplevelse
God handel
Gode priser og hurtig ekspedition. Pakken blev afsendt dagen efter. Har i skrivende stund ikke modtaget den, men forventer da helt sikkert at alt lever op ti forventningerne
Super hurtig service
Bukserne sidder som det skal..;-)
Velfungerende bestilling, hurtig levering og frem for alt gode tilbud!
Jeg har mange ting fra Second Female/Just female og er meget tilfreds med mærket. Derfor blev jeg som travl små børns mor glad over at se at yndlingsmærkerne kan købes over nettet, til priser jeg ikke har set før i butikkerne!! Leveringen var tilmed hurigere end andre net-shops!
hurtigt
Det er første gang jeg har handlet her, men absolut ikke sidste. Nemt at bestille og hurtig levering - sådan skal det være :)
Perfekt
Handlen fungerede som den skulle. De var så venlige at oplyse at varen (jakke) var stor i størrelsen, så man skulle vælge et nummer mindre end man sædvanligvis brugte. Det gjorde jeg så og den passede.
Hurtig og nem lev samt retur system.
Det er en super nem og overskuelig hjemmeside. du har varerne dagen efter. samt syntes du ikke om det er det nem at sende retur og dine penge er hurtigt på kontoen igen uden videre spørgsmål.
den eneste ting som kan være lidt irriterende er, at hvis en vare er udsolgt får man først besked efter sin bestilling og kan derfor ikke nå at tilføje noget andet el en anden str. men det er selvfølgelig for at det kan gå hurtigt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.