Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, ikke nok med at jeg har tabt mig, men her har jeg haft muligheden for at ændre min måde at leve og træne på, så kroppen føles sund. Kan klart anbefales
Stor fornøjelse at have online forløb hos Alex! Har igennem de sidste 2 måneder haft et forløb ved Alex hvor han med den rette sparring og rådgivning har hjulpet mig med at opnå resultater i forho... Mehr ansehen
Havde problem med at forøge min muskelmasse... jeg har prøvet diverse andre coaches hvor alt forgik pr mail, hos Alexander kan man altid ringe og det gør det bare meget mere personligt. Super coo... Mehr ansehen
Et halv års forløb hos Alexander Feldskov er nu slut, målet for mit vekommende var at tabe 14kg, og de var tabt inden for 4 måneder. Gennem Alexanders sparring og fremragende madopskrifter som var s... Mehr ansehen
Få hjælp med kost og træning!
Vom Unternehmen geschrieben

- Jeg hjælper dig med at opnå din personlige fitnessmål
- Hvis du godt kunne tænke at få hjælp med kost og træning, så skriv til mig... Så tager vi en personlig snak
Dänemark
- feldskovfitness.dk
Vi er stadig i et vægttabsforløb hos…
Vi er stadig i et vægttabsforløb hos Alex fitnisse, og det har været en utrolig positiv oplevelse fra starten, lige fra madplaner til forventninger.
Forløbet har været struktureret, realistisk og tilpasset min hverdag, hvilket gjorde det nemt at følge – også på de dage, hvor motivationen ikke var i top.
Træningen har været varieret, udfordrende og til tider meget smertefuldt på den gode måde, og vejledningen omkring kost har været let at forstå og følge. Det føltes aldrig som en streng kur, men som en bæredygtig livsstilsændring. Derudover har den løbende opfølgning og støtte gjort en kæmpe forskel – det er tydeligt, at der virkelig er fokus på den enkelte også selv om at vi er i et par forløb.
Jeg har ikke kun tabt mig, men også fået mere energi, bedre vaner og en helt ny tilgang til både træning og kost. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker et seriøst og professionelt forløb med resultater, der holder.
Det er det bedste jeg har gjort for mig…
Vi har haft et parforløb hos Feldskov…
Vi har haft et parforløb hos Feldskov Fitness, hvor man betaler måned for måned, det synes jeg faktisk er en rigtig fin model. Det gav os mulighed for at mærke efter, og efter en måned kunne vi godt se, at det ikke helt var det rigtige for os.
Jeg starter med det, der trækker ned for det er grunden til, at vi ender på 4 ud af 5 stjerner.
Selvom forløbet var for os begge, var kontakten stort set kun til min kæreste. Jeg blev ikke ringet op én eneste gang, og hvis jeg ikke lige var til stede, så missede jeg bare samtalerne. Det gjorde, at det ikke helt føltes som et ægte parforløb.
Kostdelen ramte heller ikke helt os. Den virkede ret standardiseret, og der var flere steder, hvor man selv skulle være opmærksom for at få nok protein på en god måde. Samtidig var der en del forarbejdede produkter og tilsætningsstoffer, som vi personligt helst undgår.
Et eksempel er kyllingepålæg i stedet for bare at tilberede kylling selv. For os giver det mere mening – både sundhedsmæssigt og økonomisk – at lave maden fra bunden og evt. i større portioner. Det samme med brød, hvor anbefalingen bare var “fuldkorns-toast”. Vi havde håbet på lidt mere inspiration og niveau, især fordi vi fra start sagde, at vi går op i maden.
Afslutningen var også lidt underlig. Vi havde ikke et sidste møde, men fik i stedet en opkrævning på næste måned. Det kom lidt skævt, især fordi vi stod midt i en flytning. En kort snak om, hvorvidt vi ville fortsætte og hvad det ville gøre for os havde været rart.
Når det er sagt, så er der også gode ting.
Alexander er en virkelig behagelig og empatisk fyr, og vi følte os trygge i forløbet. Vi blev også klogere på vores mål, blandt andet at vi faktisk havde mere brug for at tage på end at tabe os. Og vi fik bekræftet, at vi allerede gør mange ting rigtigt.
Træningsplanerne var gode og varierede, og dem bruger vi faktisk stadig i dag.
Alt i alt et fint forløb og en god kickstart, men hvor især kostdelen og det personlige i et parforløb kunne være bedre.
Vi har haft faktisk 1 år sammen med…
Vi har haft faktisk 1 år sammen med Alex, og sikke et år. Vi har fået den sparing og hjælp som vi havde brug for. Igennem perioden har vi både tabt os og fået en langt bedre livskvalitet pga Alex.
Selvom vi er stoppet med forløb bruger vi stadig madplaner til os fordi det er mad som er nemt at lave og ikke noget specielt som ikke er til at lave i en travl hverdag med 2 børn😀
Lige nu prøver vi selv, men lur mig om ikke vi på et tidspunkt skal have et forløb mere med Alex. Kan til enhver tid anbefale hans forløb. Der er et rigtigt menneske bag forløbet.
Alex er virkelig en fantastisk coach
Alex er virkelig en fantastisk coach.
God til at lytte og tilrettelægge forløbet efter dig.
Jeg havde aldrig forestillet mig
Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg kunne lave en livsstilsændring, som jeg både kunne holde fast i – og stadig udvikle på over et år senere.
Det er udelukkende takket være Alexander fra Fledskov Fitness.
Min kæreste og jeg har været på et fælles forløb i over et år, med både online coaching og personlig træning – og den kombination er, efter min mening, den bedste der findes.
Man føler sig støttet hele tiden, men har stadig fleksibilitet i hverdagen.
Forløbet har været udfordrende – både fysisk og mentalt – og ja, indimellem har vi joket med, at Alexander også burde have titlen som parterapeut 😊
Han er ekstremt dygtig til at arbejde med mennesker, relationer og motivation, især når man er to i et fælles forløb.
Alexander er utrolig arbejdsom, professionel og engageret.
Han presser én til det yderste, men altid med respekt og forståelse – og han sørger for, at man selv tager ansvar for sin proces, hvilket gør hele forskellen.
Under mit forløb har jeg oplevet både sygdom og et brækket haleben, men også her har Alexander vist stor forståelse.
Han tilpassede mit forløb, så jeg ikke mistede momentum eller troen på processen.
Som man kan se på før/efter-collagen, jeg deler her, har jeg tabt mig 14 kg.
Men endnu vigtigere er jeg blevet stærkere, mere balanceret og mere selvsikker.
Selvom jeg er kommet i mål med mit oprindelige mål, fortsætter jeg stadig min fitnessrejse, fordi jeg gerne vil se, hvor langt jeg kan tage den 💪
Alexander er ikke bare en dygtig coach – han er et fantastisk menneske, som oprigtigt går op i sine klienter.
Hvis du vil have et forløb, der faktisk holder, også når livet rammer, så kommer du aldrig til at fortryde at starte hos Fledskov Fitness ⭐
Mega dygtig 🥳
Alex er simpelthen bare så dygtig til det han gør. Min kæreste og jeg har lært så mega meget efter et forløb.
Hvis vi får brug for hjælp igen er det 110 procent sikkert at det er ham vi ringer til (håber ikke det bliver nødvendigt) Alex er et mega sødt menneske og kemien var der med det samme. Han er ikke bleg for at give en lille smule voksen skældud. Som helt klart har været lovligt et par gange. Samtidig forklarer han også tingene rigtig godt.
Alt i alt. Mega dygtig til det han gør. ❤️
Der er kun gode ting at sige om Alex og…
Der er kun gode ting at sige om Alex og hans forløb. Fantastisk vejledning igennem hele vejen og han har virkelig hjulpet mig og min kæreste til at få en sundere livsstil. Noget der virkede så uoverskueligt og umuligt i starten, blev senere en realitet og nu står vi her i vores livs bedste form og takker inderligt for den hjælp vi har fået. Det er de bedste penge jeg nogensinde har smidt på noget, hands down 🙌. Man bliver ikke kun stærkere fysisk, men også mentalt. Det har gjort så meget for selvtilliden og alt andet. Gør jer selv den tjeneste og start hos Alex ❤️
Topmotiverende coachforløb
Jeg valgte Feldtskov Fitness, fordi jeg så her er garanteret, at jeg snakker med den samme coach hele vejen igennem. Jeg havde brug for en mentalitetsændring i forhold til kost og træning, og det fik jeg i den grad! På baggrund af de ugentlige samtaler, madplaner og træningsforløb kom jeg i mål!! Alex kan kun anbefales herfra.
Må sige feldskov er god og sammeabejde…
Må sige feldskov er god og sammeabejde med , har 3 mdr tabt over 10 kg og havde jeg ikke troet da vi starte.
Nemt og hurtig og finde planer med træning og kost og skriver bare vis du vil havde nyt.
jeg valgt feldskov fordi den du ser på facebook er også ham man snakker med og gør du føler han vil dig og dine mål
Jeg startede et 12 ugers forløb hos…
Jeg startede et 12 ugers forløb hos feldskov. Fordi jeg havde svært ved tabe mig og komme i form. Jeg valgt et 12 ugers forløb med kostplan og træning ved siden af. Super forløb jeg havde hele vejen igennem. Idag har jeg tabt mig 12 kg og følger mig mere frisk og så det bare fedt stå op se sig selv i spejlet. Så tak her fra 🤩🤩🤩💪💪
5-stjerner.
5 stjerner – klart anbefalet! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har været i forløb hos Alexander i knap 4 måneder, og resultatet taler for sig selv – jeg har tabt hele 12 kilo!
Madplanerne har været utrolig overskuelige, lette at følge og samtidig lækre og hurtige at lave. Det samme gælder træningen, som Alexander har tilpasset, så den var nem at få ind i hverdagen uden at gå på kompromis med effekten.
Jeg har sat stor pris på, de løbende opfølgninger med opkald. Alexander tager sig virkelig tid til at komme med gode råd og forklarer tingene i dybden – både omkring processerne bag vægttab, kroppens behov, søvn og meget, meget mere. Det har gjort en kæmpe forskel for motivationen og forståelsen undervejs.
Jeg har kun haft gode oplevelser, og jeg har følt sig støttet og motiveret hele vejen. Jeg kan varmt anbefale Alexander til alle, der ønsker et realistisk, og effektivt forløb.
Min kæreste og jeg har været igennem et…
Min kæreste og jeg har været igennem et par forløb ved Alex, og han har til fulde levet op til vores forventninger, han er seriøs og engageret.
Madplaner og trænings programmer samt den ugentlige tlf samtale med Alex har været med til at ændre vores livstil.
Efter 4 måneder føler vi os klar til at står på egne ben.
Har kun godt at sige om Alex og hans altid gode humør.
Kan kun anbefale ham til andre der vil have en seriøs og engageret coach.
Tak til Alex💪
Ronni og Anette
10 stjerner!
Min kæreste og jeg har været i et par forløb. Og vi må sige at vi har været meget tilfredse med Alex!
Vi valgte ham til at starte med da han skiller sig ud fra de andre coaches, ved at man hver uge har en telefon samtale med ham og det er altid bare super hyggeligt, samtidig med at man kan få tingene forklaret på en lettere måde end over skrift.
Vil altid anbefale ham til andre!
Og vi kommer til at savne vores ugentlige samtaler med ham!
Samtidig føler vi os grebet og forstået og han er helt med på vores udfordringer og han har virkelig gjort så vi har fået nogle bedre vaner!
Han sørger for gode trænings programmer og gode kostplaner og han gør alt for at opfylde vores ønsker.
Han har klædt os på så vi er klar til at arbejde videre med os selv på en spændende rejse! ❤️
Tak for dig!
Stor fornøjelse
Stor fornøjelse at have online forløb hos Alex!
Har igennem de sidste 2 måneder haft et forløb ved Alex hvor han med den rette sparring og rådgivning har hjulpet mig med at opnå resultater i forhold til min krop.
Han er super professionel og oprigtig interesseret i at du skal opnå dine mål!
Kæmpe anbefaling herfra!
🌟 En træner der virkelig vil én det bedste 💪
Jeg har fornøjelsen af at træne med Alex fra Feldskov Fitness, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Alex er enormt professionel, hjælpsom og oprigtigt engageret i sine klienter. Han lytter altid – selv til de lidt “skæve” idéer – og finder en løsning, der fungerer, uden at gå på kompromis.
Han forstår præcis, hvor grænsen ligger, men formår samtidig at udfordre én på den helt rigtige måde. Man opdager hurtigt, at man kan meget mere, end man selv tror! Alex møder altid op med godt humør og masser af energi – der er aldrig sure miner, og han er altid til rådighed, uanset om det handler om træning, kost eller bare en dårlig dag.
Mit eget mål er at sænke min fedtprocent og øge muskelmassen, og allerede efter én måned med hårdt arbejde og Alex’s vejledning, kunne jeg se tydelige resultater – gamle bukser passer igen, og humøret er markant bedre. 💥
Efter snart 12 år i branchen er det tydeligt, at Alex ved præcis, hvad han laver – og han gør det med hjertet.
Kan varmt anbefales til alle, der vil have en træner, som virkelig brænder for sit arbejde og for sine klienter.
Jeg har lige haft et 5 ugers forløb hos…
Jeg har lige haft et 5 ugers forløb hos Alex. Jeg havde brug for at tabe mig 10 kg. og jeg havde brug for hjælp til at nå mit mål. Ved hjælp af Alex’s madplaner og vores træningssessioner nåede jeg i mål. Tusind tak for et godt forløb😃👍
Alex er guld værd!!
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg har lige færdiggjort mit forløb hos Alex. Det har været den bedste investering jeg har gjort for mig selv og noget jeg burde have gjort for 10 år siden. Alex er nem at kommunikere med, sparre med og lave aftaler med og jeg kan kun anbefale ham.
Jeg bookede 5 sessioner hvor jeg er kommet godt i gang med mine øvelser. Både nogle han har anbefalet mig men også nogle jeg selv har efterspurgt med særlige fokusområder.
Den bedste coach nogensinde 💪🏼
Har gemmen 4 måneder haft et forløb sammen med med min kone ved Alex. Det har været det bedste og få nogle værktøjer til et vægttab som gav pote! Jeg kan varmt anbefale Alex som coach da han tager sig tid til personlige samtaler og vælger og lære en at kende! Alex ligger vægt på dig som det enkelte menneske og det betyder alt for det gode samarbejde 🥰 alt i alt er han mere end de 5 stjerner værd 😎💪🏼
Tak for hjælpen 🥰
Vi er et par der startede hos Alex for at tabe os og for at få en nye sunde vaner😍
Via god mundligt sparring hver uge med Alex, nemme opskrifter og hjælp til at forstå kroppens reaktion har Alex formået at gøre forløbet trygt og godt fra starten. På trods af en periode med festivaler, sommerferie, restaurantbesøg og konfirmationer har vi stadig tabt os, uden at mangle noget. Forløbet har været det bedste vi har gjort for os selv og vi har fået nogle gode værktøjer til at forsætte på egen hånd. Tak Alex🥰
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.