Fijne ervaring gehad met Farrow + Dutch. Goede begeleiding tijdens het hele proces. Ik werd benaderd via LinkedIn en de intake verliep vlot. Het bureau houdt zich goed aan afspraken en geeft snelle te... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Farrow en Dutch heeft ons inmiddels bij twee vacatures begeleid. Beide vacatures zijn succesvol ingevuld. Bij de eerste vacature was er regelmatig een te grote mismatch tussen de kandidaten en de fun... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mooi om deze manier van werven eens uit te besteden, met veel zorg worden de stappen in het recruitment proces opgevolgd. Persoonlijk was ik met name erg tevreden over de data en info vanuit de arbeid... Mehr ansehen
Net dat stapje verder! In plaats van dat we een cv van de stapel pakken en deze doorschuiven, in de hoop dat deze toevallig past binnen de functie en jouw bedrijf, zetten we net dat stapje extra. We halen alles voor je uit de kast: we zorgen voor een wervende vacaturetekst die wordt geplaatst op verschillende relevante websites, we gaan aan de slag met advertenties, zowel op social media als in zoekmachines en we gaan uiteraard zelf actief op zoek naar passende kandidaten. Hebben we iemand gevonden? Dan wordt deze door ons gescreend en persoonlijk geïnterviewd. Alleen de beste kandidaten komen in jouw postvak terecht. Op deze manier krijgen wij direct feedback uit de arbeidsmarkt over jouw vacature, waardoor we blijven verbeteren. Dat is niet alleen praktischer, maar ook sneller en kwalitatief beter. En ja, ook goedkoper!
Maasboulevard 3A04, 6211 JW, Maastricht, Niederlande
De gesprekken met F+D waren prettig en zij hebben een waardevolle introductie verzorgd bij de organisatie waar ik graag wilde werken. Verbeterpuntje: ik had verwacht dat F+D na de verschillende gesprekken bij de beoogde nieuwe werkgever contact op zou nemen (persoonlijk, via e-mail of via whatsapp) om te horen hoe het was geweest. Ook nadat de werkgever en ik 'eruit' waren dat we graag met elkaar verder wilden gaan, vernam ik niets vanuit F+D. Op zich geen probleem, maar ik vond het wel verrassend (en iets minder prettig) om vervolgens in mijn eerste werkweek op hun LinkedIn tijdlijn een aankondiging van de match tussen mij en mijn werkgever te zien. Inclusief foto van mij. Ik had het fijner gevonden er als er aan zo'n promotionele post enige vorm van contact vooraf was gegaan met mij.
We werken al een tijdje samen met Farrow + Dutch voor het werven van verzorgenden IG en wijkverpleegkundigen. Wat we fijn vinden is dat ze goed oppakken wat we aangeven en altijd hun best doen om de juiste mensen te vinden.
Soms duurt het iets langer, bijvoorbeeld als er iets veranderd moet worden, maar het zijn fijne mensen die daar werken en ze denken echt mee met onze wensen.
Al met al een prettige en betrouwbare partner voor onze personeelswerving in de zorg.
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Farrow & Dutch. Vanaf het eerste contactmoment was de communicatie prettig en professioneel. Ik werd gedurende het hele proces goed geïnformeerd en begeleid, wat zorgde voor een transparant en vertrouwd gevoel. Dankzij hun betrokkenheid en efficiënte aanpak heb ik een mooie nieuwe baan gevonden. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe stap in zijn of haar carrière.
Hele fijne en professionele organisatie met medewerkers die hun vak verstaan. Luisteren goed, stellen de juiste vragen en leveren hetgeen je nodig hebt.
Super goed en leuk contact. Erg goede kandidaten gescout. Binnen enkele weken geregeld.
Zeer tevreden over bemiddeling tussen Farrow, mijn nieuwe werkgever en mij. Elke vraag die ik had werd beantwoord en niks was te veel
Kortom zeer tevreden!!
Wat een fijne mensen bij Farrow & Dutch! Vrijblijvend contact opgenomen met mij, en niet zo opdringerig! Erg prettig..
vervolgens twee gesprekken gehad met Farrow en vervolgens voorgedragen bij nieuwe werkgever.
Ze hielden mij erg goed op de hoogte! En het contact was fijn en prettig.. ook zelfs nog nadat ik aangenomen was nog contact gehad om te vragen hoe het was!
Duidelijke communicatie en frequente contactmomenten
Goede persoonlijke benadering. Naar mijn inzicht voor beide partijen een goede tussenpersoon.
We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Farrow + Dutch. Zij hebben ons geholpen bij het vinden van een junior belastingadviseur en het hele proces verliep soepel en professioneel.
De communicatie was helder en prettig, we kregen waardevolle tips en werden goed begeleid bij elke stap. Hun aanpak is persoonlijk en efficiënt, waardoor we de juiste kandidaat hebben gevonden.
Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner in werving en selectie!
Farrow heeft mij verbonden aan een functie waarvan ik normaliter niet direct zou denken dit is de juiste keuze, en juist door daar even verder in te verdiepen is de match ontstaan waar ik tot nu toe erg dankbaar voor ben.
Farrow + Dutch = Snel + Raak
Vanaf het eerste contact meteen in de actiestand. De recruiters weten de juiste toon te raken in de wervingsteksten en pikken de goede kandidaten er uit. Durven verder te kijken dan alleen de droge regels op een CV en durven onverwachte vondsten te presenteren. Mooiste compliment komt van een van onze kandidaten die aangaf 'nooit te reageren op recruiters, maar deze club heeft iets waardoor ik toch gereageerd heb'. ZGEM heeft al twee nieuwe collega's kunnen verwelkomen. Op naar de volgende..
Farrow+Dutch is een fijn en vlot recruitment bureau, waarmee ik een samenwerking zeker kan aanbevelen. Melissa heeft mij de perfecte baan gevonden. Terwijl ik niet op zoek was, wist zij precies de vacature voor te stellen, waar mijn interesses lagen. Nadat ik een prettig gesprek heb gehad met Farrow, heeft Veronique mij heel goed begeleidt naar mijn nieuwe werkgever. Inmiddels vervul ik al 2 maanden mijn nieuwe functie. Bedankt!
Farrow Dutch heeft in mijn geval tijdens een gesprek de match bepaald tussen de organisatie en mijzelf. Dit ging op een ontzettend prettige manier. Het was een warm gesprek waarin je alles kon zeggen en vragen, zonder problemen. Wat fijn was dat het gesprek via Teams kon plaatsvinden, wel zo handig in deze tijd! Ook het vervolg van het proces, waarin ik 'aangeboden' werd bij de organisatie, verliep erg soepel. Na het eerste gesprek bij de organisatie werd op een prettige, ongedwongen wijze het vervolgproces gevolgd door Farrow Dutch. Kortom: een erg fijne ervaring!
Het contact was vanaf het begin erg prettig, Nancy en Leonie waren fijne gesprekspartners en erg betrokken. Ze schetsten een duidelijk en eerlijk beeld qua verwachtingen.
Ik ben zeer netjes te woord gestaan en alle vragen werden netjes behandeld.
Het proces verliep zeer vlot en doel gericht.
Zij waren van begin tot eind erg behulpzaam en begaan in het sollicitatieproces. Waarvoor ik ze heel hartelijk bedank!!
Ik ben sinds kort begonnen bij Carglass. Het is een enorm fijn team die elkaar graag verder helpt ontwikkelen en het gezellig maakt.
De klanten waarderen je werk enorm waardoor het altijd fijn is om iemand weer veilig de weg op te sturen.
Enorm gastvrij ontvangen, geholpen met alles. Ze hebben mij de tijd gegeven om te leren.
Enorm geholpen door Candy ze heeft me begelijd van a tot z en alles is in goede banen gelopen
Ontzettend bedankt!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.