Das sagen Bewerter
Svindlere! De skulle hjelpe en venn av meg å selge bilen sin. Etter lang tid med dårlig kontakt, sier de at de solgte bilen hans. Plutselig blir det helt stille i lang tid fra de og etter mye drit... Mehr ansehen
Kjøpte bruktbil hos denne forhandleren som er det værste kjøpet jeg har gjort. På tur hjem oppdaget jeg den ene feilen etter den andre. Viser seg at bilen har vært kollisjonsskadet uten jeg har fått b... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Liten eller stor, el-bil eller diesel. Vi har et stort utvalg av nyere bruktbiler. Nøye utvalgte biler til svært gode priser – ingen skjulte tillegg!
Kontaktinformationen
Norwegen
- fanabil.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Nei til Fana Bilforretning AS
Vi har kjøpt en bil hos Fana bil som er ikke kjørbar pga en stort reperasjon som de ikke har informert om flr kjøpet. Prisforslag fra Verkstedet er rundt 70.000kr! Fana bil er ikke villig å betale dette. Vi har innvilget at Fana Bil kan ordner med brukte deler men siden denne tilbudet har Fana bil ikke svart lenger. Fana bil ble informert med en Prosessvarsel fra advokaten våres men de har aldri svart. Fana bil ble varslet om at forliksklagen skal sendes til forliksrådet men Fana bil har ikke svart! Forliksklagen ble sendt til forliksrådet for en måned siden men Fana bil har ikke svart! Jeg hadde store kostnader: bilforsikring for en bil som er ikke kjørbar, faktura for feilsøking ( noe Fana bil krevet men ikke vil betale for), bilberging til verksted, advokat ( da Fana bil la meg sittende med alt og svarte ikke på heve kjøpet). Rundt 18.000kr plus Kjøpesummen 98.000kr plus plus.
Igår kom plutselig følgende mail til advokaten min!
Hei,
Har ikke funnet noen bedre løsning. Vi kan kjøpe bilen tilbake, trenger kontonr til din klient så får vi ordnet dette raskt. Vi får noen til å hente bilen på verkstedet.
Svaret våres:
Takk for tilbudet om heving av kjøpet. Min klient har alltid ønsket å komme til en løsning i saken og det er fint å se at dere nå viser en forhandlingsvilje. Jeg har drøftet det litt med min klient. Slik saken står i dag har vedkommende hatt store utgifter til bilens forsikring, berging av bilen, feilsøk og advokat. Disse utgiftene påløper seg totalt godt over 17.000-18.000 kroner, i tillegg til forsinkelsesrenter. Dette kunne vært unngått dersom dere viste forhandlingsvilje tidligere.
Dette er også noe min klient eventuelt ville krevet i forbindelse med en eventuell behandling i forliksrådet. Vi minner om at det allerede er sendt inn forliksklage. Dersom vi kommer til en enighet vil denne klagen trekkes tilbake.
Vi foreslår derfor at min klient stiller bilen i deres disposisjon hos verkstedet, mot at dere tilbakebetaler min klient bilens kjøpesum - med et tillegg på NOK 12.000, -. Da frafaller klient øvrige krav og vi anser saken for avsluttet.
De hadde fått sjansen til tross for hele situasjonen og at klagen ble allerede sendt for en måned siden til forliksrådet å ordner opp med noe Fana Bil har forårsaket!
Men Nei de svarer følgende!
Fana bil: Det er helt uaktuelt. Vårt tilbud står ut morgendagen.
Da må jeg virkelig si NEI Takk da må dere dømmes gjennom forliksrådet eller flere instanser videre for noe dere har forårsaket. Jeg har tapt lal pengene mine men gjennom klagen for jeg en del tilbake hvis dere ikke vil rette opp med noe dere har forårsaket!
Svaret var da:
Takk for tilbakemeldingen. Jeg har drøftet med klient og min klient kan dessverre ikke gå med på å kun heve kjøpet. Min klient har, som sagt hatt store utgifter i forbindelse med denne saken og krever også dette erstattet.
Det er trist at sånne ting skjer i Norge og hos en bilforhandler man tenker som gjør alt for kundene sine. Men bare ser på alle anmeldelser i de siste to år så det er flere kunder som hadde hatt samme opplevelse og nå er det kanskje også på tide å kom i kontakt med disse kundene for å kontakte Bergensavisen og for å vurdere en politisk anmeldelse!
Jeg blir straffet rett og slett at jeg hadde trua på disse menneskene hos Fana Bil!
Endelig fant jeg drømmebilen
Endelig fant jeg drømmebilen, rask og hyggelig handel med bil i innbytte. Kan absolutt anbefales! Også er det et nydelig utvalg av biler som man kan se på.
Jeg har handlet flere biler her…
Jeg har handlet flere biler hos Fana Bilforretning og har alltid vært veldig fornøyd. Når ting har oppstått har de vært kjappe med å hjelpe med gode garantiordninger. Jeg anbefaler virkelig å dra til Fana Bilforretning når man skal kjøpe ny bil. Trygt og enkelt!
En litt ubehagelig opplevelse fra en av…
En litt ubehagelig opplevelse fra en av de ansatte.
Styr unna
Det er viktig å ta de dårlige anmeldelsene som allerede ligger her på alvor. Du kan da unngå å bli lurt, som ellers er en åpenbar mulighet dersom du velger å handle bil hos Fana bil. Jeg sier som flere her: Styr unna.
Måtte mase enormt mye for å få nøkkel nr2.
Ble lovet to nøkler da jeg signerte kontrakt. Det skulle ordnes sier Cato. Purret på dette en uke etterpå, "vi skal fikse det" sier han. Enda en uke etterpå, "beklager vi har vært treige".. En uke til så får jeg ikke kontakt og må ringe med et annet nummer, samme svar.. to uker etter dette igjen var svaret hannes "Du har jo en nøkkel, vi kan lage ny nøkkel når du mister den du har". Truer da med å legge ut dårlig anmeldelse om han, og han godtok å betale for ny nøkkel, men svært motvillig.
Aldri kjøp bil hos disse gutta her!
Aldri kjøp bil hos disse gutta her!
Finner du en bil du vil ha her så vent heller til at det kommer en annen bil på nettet.
Jeg kunne skrevet flere sider om hvordan disse gutta her ikke holder det de lover og at alt er for dyrt for dem.
Men kort fortalt, de annonserer en varebil som meget velholdt og jeg spør de i tillegg en ekstra gang om denne er så bra siden jeg bor på andre siden av landet og får ikke sett på den i forkant. Selger sier denne er meget bra bortsett fra noen riper som han sender bilder av og jeg aksepterer.
Når bilen kommer hjem så er det masse rust og riper som de ikke har opplyst om som jeg da klager på med en gang.
Bilselger kan ikke ta egne avgjørelser og henvender meg til sjefen som sier at de ikke kan "lage en ny bil til meg". Ja bilen er 8år, men allikevel ble den annsert som meget bra.
Jeg skaffer en pris lokalt hos meg for å fikse rusten noen som er alt for dyrt for dem hvor jeg sier at de gjerne må ta kontakt med noen andre her hos meg.
Etter gjentatte krav om at dette skal fikses på deres regning eller heve kjøpet så gir de tilsynelatende etter mot at bilen skal til Bergen for å fikses som er en 8 timers kjøretur en vei.
Jeg tilbyr å ta kosten ene veien mot at de tar den andre veien, dette bekrefter de aldri og det går over en mnd før jeg må etterlyser når bilen skal inn. Da har de glemt meg og jeg trekker kravet om å få bilen over til dem på min regning.
Nei da blir det alt for dyrt for dem å fikse dette så da vil de kjøpe igjen bilen for en lavere sum enn hva jeg kjøpte den for.
Da orket jeg ikke å ha noe mere med disse gutta å gjøre så jeg aksepterer dette.
Men det stopper ikke der!
Jeg blir lovet at bilen skal hentes i slutten av den uken vi var inne i da, men det ble den ikke uten at de oppdatert meg at det ble uka etter. Jeg etterlyser når bilen blir hentet og da var det slutte av uken etter fordi det var noen kompiser som kunne ta den med over til Bergen fordi det var så dyrt å få fraktet den. Da har jeg vært uten bil i nesten to uker siden jeg ikke ønsker at det skal skje noe med bilen som ødelegger for returen.
Toppen av kransekaka er vel at Fana bil vil at kompisene skal kjøre bilen hjem fra meg til Bergen i mitt navn og min forsikring og hevder at forsikringen og evt. bonustap går på fører og ikke forsikringstaker for at de skal spare kostnader med omregistrering.
Dette aksepterer jeg selvfølgelig ikke og selger blir sur og sier han er lei alle diskusjonene som han egentlig skaper selv.
Dette var kort fortalt om denne saken, det sier litt!
Det var flere feil og mangler jeg ikke orker å skrive noe om.
De slutter å svare på telefon og de svarer nesten ikke på sms når det går litt i mot dem.
Aldri kjøp bil der, de vil aldri stå for noen ekstra kostnader som går på dem.
Hvis jeg skal trekke frem noe positivt så var de veldig hyggelige å henta oss på flyplassen.
God og profesjonell service
Fantastisk opplevelse hos Fana Bil! Fra første stund ble jeg møtt av hyggelige og profesjonelle ansatte som virkelig tok seg tid til å forstå hva jeg var på jakt etter. Utvalget av biler var imponerende – noe for enhver smak og prisklasse – og hele prosessen fra prøvetur til overlevering gikk knirkefritt.
Jeg satte spesielt pris på ærligheten og kunnskapen de ansatte viste. Ingen mas, bare god veiledning og tydelig informasjon. Følte meg trygg gjennom hele kjøpsprosessen, og det var tydelig at kundetilfredshet står høyt hos Fana Bil.
Anbefales på det sterkeste til alle som ser etter en bruktbil og en forhandler du kan stole på. Jeg kommer garantert tilbake når det er tid for ny bil!
HOLD DERE VEKKE FRA DISSE FOLKA!
HOLD DERE VEKKE FRA DISSE FOLKA!
IKKE SELG ELLER KJØP NOE FRA FANA BIL
RETTOG SLETT UPROFF MENNESKER SÅ DRIVER MED TULL.
Absolutt
Fana Bilforretning AS skiller seg ut når det gjelder å levere førsteklasses service og kvalitetsprodukter. Det som gjør dem så gode, er deres engasjerte og kunnskapsrike team som virkelig bryr seg om kundene sine. Fra det øyeblikket du går inn i forretningen, blir du møtt med vennlighet og profesjonalitet som skaper en trygg og behagelig kjøpsopplevelse.
En annen grunn til at Fana Bilforretning AS er så vel ansett, er kvaliteten på produktene de tilbyr. De har et imponerende utvalg av biler av høy kvalitet, og deres ekspertise sikrer at du får en pålitelig og godt vedlikeholdt bil. Enten du er ute etter en ny eller brukt bil, kan du være sikker på at Fana Bilforretning AS vil hjelpe deg med å finne det perfekte kjøretøyet som passer dine behov og budsjett.
Det er tydelig at Fana Bilforretning AS setter kundetilfredshet i høysetet og streber etter å gi enestående service på alle nivåer. Deres dedikasjon til å oppfylle kundenes behov, kombinert med deres ekspertise innen biler, gjør dem til et førsteklasses valg for alle som er på utkikk etter en pålitelig bilforhandler. Jeg anbefaler Fana Bilforretning AS på det sterkeste for deres fremragende service og kvalitetsprodukter!
Skulle kjøpe varebil
Skulle kjøpe varebil, snakket sammen en god stund. Så veldig bra ut på bilder og ble fortalt det ikke var noen overraskelser på bilen. Når vi gikk for å skikke på den (kjøretur på 8 timer) så var det masse SYNLIG rust på den og lakk bak inni vanen.
Dette hadde de tydeligvis ikke lagt merke til. Men var det første jeg så når jeg skikket opp i taket.
Så ekstrem bom tur og virket ikke som de viste hva de solgte…..
Forretningen fortjener langt i fra én…
Forretningen fortjener langt i fra én stjerne.
Alt fra kundeservice, til betjening og videre til ledelsen som ikke opprettholder avtaler mellom kunde og selger er på er altfor dårlig nivå!
Avtaler blir ikke opprettholdt og kommunikasjon er ikke å finne.
Er ikke dette tross alt en bilforretning spør jeg meg da.
Svindlere! Katastrofe. IKKE DRA HIT!
Svindlere!
Plutselig blir det helt stille i lang tid fra de og etter mye dritt i 1 helt år om ikke mer, så kommer de å sier at de har gitt vekk bilen uten å få betalt for den.
Han sitter nå igjen uten bil og uten pengene for bilen..
Styr unna, de er tyver
De solgte bilen for en kompis, og endte med at den ble plutselig stjålet - grunnet at de ikke fikk penger for transaksjonen.
Veldig amatør selskap. Advarer!
stay away
stay away, would not trust them with anything, all smiles until they have your money, then it gets nasty.
Ikke til å stole på, gjør et søk i frorbukertilsynet sine arkiv
Min anbefaling er å kjøpe bil et annet sted. Mitt inntrykk er at det er drevet på ganske uærlig vis. Jeg har familie som måtte gjennom forbrukertvistutvalget (som ga de slakt) og følgelig rettssystemet. Det ble en veldig kostbar bil og erfaring.
I tillegg til å ikke ville ta ansvar for en bil som ikke fungerer. Fremstår de som både frekke og fiendtlig.
Mitt inntrykk med å være en støttespiller gjennom prosessen var at det for dette firmaet ikke er unikt å ende i slike rettslige prosesser. Tvert i mot virker det som de ganske ofte ender i retten.
Et enkelt søk i arkivene til forbrukertilsynet vil vise hvorfor en bør holde seg langt unna dette selskapet.
Har kjøpt 2 biler hos Fana og en…
Har kjøpt 2 biler hos Fana og en vannscooter. Vært veldig fornøyd
Hyggelige. Selgere som ordner opp vist det skulle være noe.
Anbefaler
God service og handel…Flotte lokaler
Kjempefornøyd med god service og handel hos Fana Bilforretning! I butikken ble jeg møtt av hyggelige selgere som ga meg god veiledning til å finne ny bil og jeg fikk byttet inn min gamle til en grei pris. Flotte biler i et fint lokale, tommel opp!
Hyggelig gjeng og flotte biler
Svært uprofesjonell service over hele linja.
Som mange før meg har skrevet: det burde gått an å gi null stjerner til disse. Problemfritt kjøp, men da er de ferdige med deg.
Kjøpte en bil for ett år siden der det stod at det medfulgte lettmetall felger. Jeg fikk med stålfelger. Ble gjort oppmerksom på dette først nå fra Møller, da jeg ikke kan noe særlig om dette.
Da jeg tok kontakt med selger og mente de ikke kunne ansvarfraskrive seg feil i annonsen fikk jeg dette profesjonelle svaret:
" Så det skal ikke være lov å gjøre en feil? Felgene holder deg like trygt på veien som andre felger."
En ting er å fraskrive seg ansvaret for feil i annonsen (noe som de ikke har rett på å gjøre og vet veldig godt). En annen ting er den svært uprofesjonelle og nærmest sjikanerende måten de svarer på.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.