Familiearv Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft fornøjelsen af at have Lotte til at hjælpe os med vores huskøb, og hendes professionelle & personlige tilgang til vores køb- har gjort det hele meget lettere, og vi har følt os støttet h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte Lotte Gravers fra Familiearv.com i forbindelse med køb af hus fra et dødsbo, hvor forløbet desværre var mere kompliceret end forventet. Lotte er direkte og kontant i sin kommunikation, m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det er svært – hvis ikke umuligt – at finde en så dygtig og engageret boligadvokat som Familiearv v/ jurist Lotte Gravers. Lotte er utrolig grundig og går helt ned i detaljen. Hun... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Immobilienagentur
  2. auch in
  3. Rechtsabteilung
  4. Unternehmensvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

OM FAMILIEARV DANMARK Lotte Gravers er jurist fra Københavns Universitet, og hun har arbejdet med familie/arveret i både advokatbranchen og i det offentlige gennem mange år. Hun har endvidere undervist på Københavns Universitet i Arveret gennem en længere årrække. Lotte er en dygtig jurist, som forstår at omsætte juraen til et letforståeligt sprog, og hun gør altid en dyd ud af at sikre sig, at du kender din retsstilling. Jeg laver primært arveret og er køberrådgiver. vh. cand.jur. Lotte Gravers www.familiearv.com Ring 40968812 Mail kontakt@familiearv.com

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjælp og rådgivning ved køb af lejlighed

Hjælp og rådgivning ved køb af lejlighed.
Hurtig respons når rådgiver skulle rådgive ved købsaftale.
ligeså ved underskrift af skøde.
rådgivning var over telefon det var stille og roligt så jeg kunne følge med og mine indspark kunne behandles.

5. September 2024

Antwort von Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark APs,Jeg sætter pris på hver en stjerne. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lotte var meget behjælpelig med alle…

Lotte var meget behjælpelig med alle vores spørgsmål og svarede altid hurtigt tilbage. Vi vil helt sikkert bruge familiearv igen, og anbefale Lotte og virksomheden til dem vi kender.

5. September 2024

Antwort von Familiearv

Tak for din anbefaling og i er velkomne igen. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rådgivning ved køb af sommerhus

I forbindelse med køb af sommerhus fik vi rådgivning af Familiearv.com.
Lotte ydede under hele købet en god rådgivning og hun havde styr på formalia.
Der var altid hurtig respons på spørgsmål hvilket gav os tryghed under hele købsprocessen.

1. August 2024

Antwort von Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg sætter pris på gode anbefalinger og gør mit bedste for at fremme mine klienters interesser i bolighandler. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Perfekt og seriøst arbejde

Mig. og min mand fik laver testamente og fremtidsfuldmagt Lotte udførte opgaven venligt og seriøst og alt virkede perfekt Vi fik også god rådgivning med hensyn til underskrift hos notaren
Vi kan bestemt anbefale Lotte til andre

1. Mai 2024

Antwort von Familiearv

Tak for din anbefaling af Familiearv Danmark ApS. Jeg sætter pris på positive anmeldelser, og jeg er glad for at kunne hjælp jer med testamente og fremtidsfuldmagter. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lotte har været en fantastisk hjælp med…

Lotte har været en fantastisk hjælp med mit huskøb , jeg har sparet mange penge ved mit huskøb , da Lotte fortalte at jeg ikke behøvede en ejerskifte forsikring og at jeg skulle have en disponering i stedet for gebyr på bank lånet ,da der var så kort tid til overtagelsen af huset. Lotte er meget menneskelig, og super dygtig i hendes fag så jeg kan varmt anbefale hende til andre

3. September 2024

Antwort von Familiearv

Kære Jane, Jeg er glad for, at hjælpe, men ja, det er unødvendigt at stille en bankgaranti til kr 2500, når man kan lave en kontant deponering og betale lidt renter i stedet. Du er velkommen igen i Familiearv Danmark ApS. vh. Lotte Gravers

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lotte har været en fantastisk hjælp…

Lotte har været en fantastisk hjælp vedrørende huskøb, og jeg har sparet mange penge ved bolig køb.
lotte er super dygtig i hendes fag og jeg kan varmt anbefale Lottes hjælp til andre.

3. September 2024

Tak. vh cand,jur. Lotte Gravers

Køb af lejlighed i KBH

Ved køb af lejlighed i KBH tog vi kontakt til Familiearv hvor Lotte med kyndig vejledning fik os trygt igennem hele forløbet. Foruden et godt nedslag i prisen på købet, har hun altid været klar med god rådgivning , varetagelse af tinglysninger mm. Vi ville ikke tøve med at bruge Lotte igen👍

24. Juli 2024

Antwort von Familiearv

Tak for jeres anmeldelse, som jeg sætter pris på. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har ingen empati

har ingen empati. Og har virkelig ikke styr på noget. Navne bliver byttet om, familiemedlemmer kender hun ingen forskel på. Hendes kontor roder. snakker i øst og vest.
Og svare ikke på det der bliver spurt om og siger når man ringer og gerne vil have uddybet noget har ikke har tid til og snakke send mig en mail

Gå langt uden om og find en med fast pris.

11. Juni 2024

Antwort von Familiearv

Til Kirsten Løve, Såfremt du ikke tager væk, udtager jeg stævning mod dig for injurier. Jeg har ALDRIG lavet et stykke juridisk arbejde eller talt med dig. vh. cand.jur. Lotte Gravers

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr