Leuk voor even, maar verwacht er niet te veel van. Ik had de imitaties van One Million, Dior Sauvage Elixir en Spicebomb geprobeerd. In het begin ruiken ze prima, maar de geur vervliegt heel snel... Mehr ansehen
Heb hier nu 3 keer besteld. De sterkte van de verschillende geuren wisselen soms. Maar over het algemeen erg tevreden. Leveringen gaan echt snel, eind van de middag begin van de avond besteld d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I'm so impressed with this vegan perfume shop! The quality of their imitation scents is amazing — they smell just like the high-end brands but at a fraction of the price. Plus, knowing everything is c... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Luxe Parfums Geinspireerd op je favoriete merken!
Rondweg 15, 6515 AS, Nijmegen, Niederlande
- +31 6 14804496
- info@fairfume.nl
- fairfume.nl
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Het pakket open ontvangen alles opgelost…
Het pakket was open in de brievenbus gegooid en er miste 1 flesje even gemaild is direct opgelost door nieuwe te sturen

Antwort von Fairfume
De parfum is van goede kwaliteit en…
De parfum is van goede kwaliteit en blijft vooral lang hangen.
Ik krijg altijd complimenten en dat zegt mij genoeg.
Ik heb al vele luchtjes gekocht om cadeau te geven aan mijn familie/ vriendenkring.
De prijs is echt super

Heerlijke luchtjes
Heerlijke luchtjes, blijven lang ruiken maar het is precies dezelfde geur maar wel ook lekker.

Zit een luchtje aan
Snelle verzending. Ruikt goed, alleen de geur blijft niet lang hangen.
Goede aanbiedingen van een goed…
Goede aanbiedingen van een goed product.
Snelle levering.

Antwort von Fairfume
Ik heb vier parfums besteld voor een…
Ik heb vier parfums besteld voor een geweldige prijs en ben supertevreden. De geuren ruiken echt heerlijk en als verrassing zaten er zelfs twee reisparfums gratis bij. Dat vond ik erg leuk en attent. Snelle levering en alles netjes verpakt. Dank je wel Fairfume, ik bestel hier zeker opnieuw!

Franchement super parfum bonne tenue,
Franchement super parfum bonne tenue,
Comme l original, petit retard de livraison et pour compenser petit cadeau de l équipe fairfume

Zeer tevreden
Ik heb in totaal 6 geuren besteld in nog geen half jaar. 3 als cadeautjes en 3 voor mezelf. Zeer tevreden. Geuren blijven lang hangen. kwaliteit voor een mooi prijs. Helaas zijn er bepaalde geuren uit het assortiment. Ik hoop dat ze nog een keer aangeboden worden. Overall: Zeker waar voor je geld.

Antwort von Fairfume
Eerst 2 flesjes besteld bij jullie,en…
Eerst 2 flesjes besteld bij jullie,en ik moet eerlijk zeggen dat ze echt heerlijk ruiken,de lost Cherry is echt een aanrader!!
Ik heb er 3 bij gekocht,waarvan weer de lost cherry ,ook leuk om als kerstkadootje onder de boom te leggen, sukses gegarandeerd denk ik

Geuren zijn goed maar...
Geuren zijn goed, maar de prijzen wisselen meer dan het weer, zo ook met de collectie, vaak uitverkocht of je ziet geuren niet meer terugkomen na net te zijn toegevoegd.

Goede parfum,blijft lang hangen
Goede parfum,blijft lang hangen. Snelle service en goede aanbiedingen.

Antwort von Fairfume
Makkelijk te bestellen eerlijke prijs…
Makkelijk te bestellen eerlijke prijs en snelle levering.

Antwort von Fairfume
Bijna identiek aan origineel en lang geurend
De luchtjes zijn bijna identiek aan de echte luchtjes en ruiken ontzettend lang. Geen verdunde, slappe luchtjes, maar kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Antwort von Fairfume
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.