FAHLÉN OF SWEDEN AB Bewertungen 71

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Silk bonneten har hjälpt mitt hår att bli mindre trassligt under natten och mina lockar håller sig. Jag har bara använt denna produkt i drygt två veckor men jag kan redan se att mitt hår är mycket fri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och otroligt lyxigt paket. Riktigt trevlig upplevelse! Mycket utrymme i det för håret och den är lätt att ta på sig och fästa. Siden/silke på både insidan och utsidan, inte sånt där fej... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kosmetikbedarf
  2. Großhändler für Kosmetikprodukte
  3. Geschäft für Modeaccessoires
  4. Anbieter von Extensions
  5. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  6. Perückengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Fahlén Of Sweden är ett svenskt hår- och skönhetsföretag – vi finns där för dig ”whenever you want to look beautiful”. Besök oss när du vill förvandlas till en bättre version av dig själv. Vår vision är att du hos oss ska hitta allt du behöver inom hår och skönhet. En plats där vi erbjuder dig ödmjuk service och kvalitativa produkter för att höja ditt självförtroende, din skönhet och elegans. Det första steget mot vår vision är att erbjuda hår- och skönhetsprodukter så som peruker, hårförlängningar och accessoarer till alla kvinnor. Vi är ett innovativt företag, som lägger stor vikt till detaljer och utseende för att skapa högkvalitativa produkter. Vi välkomnar dig att besöka vår hemsida och upptäcka vårt varumärke!

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Loved that you kept in touch trough the…

Loved that you kept in touch trough the process and that lovely card that came with it.

You should put discount on the card so byers wants order even more. More orders... more discount.

25. April 2023

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

Thank you Farnosh! What a great tip, thank you! Have a lovely day!

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

Tack så mycket för din recension Sara! Vi hoppas kunna fortsätta att tillhandahålla produkter och tjänster av hög kvalitet för att möta dina behov. Vi ser fram emot ditt nästa besök.

Helt okej nattmössa

Helt okej nattmössa. Då den saknar passform så glider den väldigt lätt av under natten vilket gör att den förlorar sitt syfte. Kartongen mössan ligger i var skadad vilket var trist.

1. März 2023

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

Hej Rebecka! Tack din åsikt. Vad tråkigt att höra att vår silkesmössa inte passade dig. Vi hoppas att vi får se dig som kund igen i framtiden, kanske är våran kommande lansering av silkes-kuddfodral andra veckan i April något som hade passat dig bättre? :) Ha en fin dag

Supernöjd!

Fin hemsida, snabb leverans, så fint paketerat, som att öppna finaste presenten!
Sovmössan underbar , hög kvalite och sitter verkligen kvar på huvudet under natten.
Håret inte statiskt, mjukt och fint.
Underbart silkestyg.

28. Februar 2023

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

Hej, vad roligt att höra :) Ha en fin dag!

Verkar vara bra kvalitet

Verkar vara bra kvalitet, fick precis hem den. Bra info om leverans och att man kan använda swish/klarna!

26. Februar 2023

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

Hej Petra, tusen tack för din fina recension :) Ha en fin dag!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dålig returpolicy

Dåligt att det ni inte har retur. Kostar lika mycket som produkten kostar att skicka tillbaka för att byta produkt om en är missnöjd eller om det blivit fel.

Jättetråkigt att kundservicen inte håller måttet.

19. Februar 2023

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

Hej Sanna :) vad tråkigt att höra att du är besviken på vår returpolicy. Ha en fin dag.

Riktigt Snabb frakt

Riktigt Snabb frakt, proffsigt företag och fin kvalité på produkten! Tyvärr blir mitt hår varje morgon hyperstatiskt av mullbärssiden sovmössan. Hade jag vetat detta hade jag nog inte beställt den. Riktigt synd för mössan är riktigt fin kvalité och välsydd, bara så himla synd att håret blir så statiskt av den.

16. Februar 2023

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

Hej Ingrid och tack för din åsikt! 🌸 Tråkigt att den inte passade dig! Ha en fin dag

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fruktansvärt dålig kvalitet

UPPDATERING: efter svar från företaget kan jag konstatera att det finns NOLL information om att man behöver göra någon stretching av håret. Så här står det under information både på box braids och easy braid:
” Box Braids är lätta att hantera, och går bra att borsta. Detta hår är redan fönat, uppklippt och plattat.

Inga tovor eller hår som lossnar, bara ett supermjukt hår som är lätt att hantera. ”

Så hur ska jag tolka att jag behöver göra massa saker med håret?!
”Detta hår är redan fönat, plattat och klippt” samt ”…supermjukt hår som är lätt att hantera”. Håret är värre än Barbiehår. Det är kaos. Jag testade att göra stretching som jag kollade på youtube. Hjälpte ingenting. Pengarna i sjön och en boll av risigt, ruffsigt hår som nu inte har någon annan plats än i soporna.

Skulle köpa rosa löshår (fläta) som skulle flätas in i min dotters hår. KATASTROF. Det står på hemsidan att det är lätthanterat, det var fullständig katastrof. Håret går INTE att använda. Dottern blev fruktansvärt besviken och nu är julen förstörd för henne då hon verkligen sett fram emot detta. Så otroligt dålig kvalitet. Vi har tagit kort på håret när så som det ser ut när man ska försöka jobba med det. Synd att man inte kunde lägga upp bild här för då hade ni sett själva.

23. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

Vad tråkigt att om din dotter.

Vi ser att du beställt ”Box-braids” dessa kräver en viss förberedelse
tillskillnad från våra EASY BRAIDS som redan är klar att använda.

Box-braids; man måste förstå vad Box-braids är och hur man förbereder det.

Box-braids fungerar så här.
När du använder box-braids måste du först dra och sträcka ut hårstråna, därefter måste du borsta håret.

Efter att du borstat håret kan du använda lite leave in conditioner eller hårolja (valfritt). Obs: efter att du har dragit/sträckt håret kommer håret att trassla ihop sig lite och lite av håret kommer att lossna.

Oavsett märke på box-braids, när du (stretching box-braids) drar och sträcka ut hårstråna, är effekten den samma på alla märken av Box-braids! Det är normalt.

Om man känner sig osäker på hur man förbereder och använder
box-braids? Kan man söka på Youtube;
”How to stretching box braids" När detta är gjort, är håret redo att användas.

Om man vill undvika process med att dra, sträcka och borsta box braids "stretching box braids" Kan man välja våra EASY BRAIDS istället, dessa är redan dragna och sträckta.

Mvh/
Fahlén of Sweden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Very plastic like wigs

Very plastic like wigs. Otherwise the packaging and such was good. No free returns tho.

5. Oktober 2022

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

We are sorry you are not satisfied with our Product. Futura wigs, the one you ordered is made of the highest quality heat resistance fiber material, which is designed to feel like human hair, However it is not human hair.

Kindly let us know how we can help you make you next experience better. We look forward to your next visit.

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

Thank you very much for your review. We are glad you like our products. We hope to continue providing great quality products and services to meet your needs. We look forward to your next visit.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nöjd kund

Nöjd kund. Leveransen kom i tid och produkterna lever upp till sina förväntningar 😊
(beställde original schampo & Balsamet!)

11. August 2022

Tack Sara 😍

Bra priser

Bra priser, snabb leverans.. Å helt enkelt perfekt..

3. August 2022

Tack för din recension 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade hår över efter ett packet som…

Hade hår över efter ett packet som räckte väl för hela huvudet. Materialet var mer kinky och kliar lite mot nacken, så om du inte gillar det så hade jag inte rekommenderat denna men personligen älskar jag denna så mycket. Har en svag god doft och använde direkt ur paketet

31. Juli 2022

Antwort von FAHLÉN OF SWEDEN AB

Hej Saphira :) Vad kul att du uppskattade ditt köp! Tack för din recension och ha en fin dag

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr