Unternehmen hat geantwortet
Nem platform, stadig bugs. Det er generelt nemt at oprette opgaver og fakturere kunder, men der er stadig nogle emner som fx kørsel, redigere/slette opgaver som kræver man kontakter support. Så or... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Danneskiold-Samsøes Allé 41, 1434, København K, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Factofly er lever op til mine forventninger...som var høje. Alt gik godt og jeg fik den ydelse jeg håbede på. Mine kunder er meget forstående når man tager dialogen og de er mere opmærksomme på at få betalt tidligere end normalt.

Antwort von Factofly
Nem platform, stadig bugs.
Det er generelt nemt at oprette opgaver og fakturere kunder, men der er stadig nogle emner som fx kørsel, redigere/slette opgaver som kræver man kontakter support. Så ordner de det også, men skaber friktion. Anyways, jeg knuselsker factofly, bedre end at rode med moms selv.

Antwort von Factofly
As a foreign freelancer that recently moved to Denmark, Factofly helped me to be able to continue working here in Denmark without any hassle. Not only that, the always friendly and very responsive support helped me out numerous times along the way, with hints and next steps I should be taking to get everything up and running as smoothly as possible, even beyond their own services.
Can truly recommend!

Antwort von Factofly
Det var lidt vanskeligt i starten. Hjælpen lidt tøvende og føltes derfor firkanter. Men herefter fortjener de 5 stjerner.

Antwort von Factofly
Det har hele vejen igennem være en god oplevelse. Jeg anbefaler løsningen til andre, når jeg får mulighed for det.

Antwort von Factofly
Altid utrolige hjælpsomme. Ved problemer er der et hurtigt svar, med den hjælp man har brug for. Meget glad for Factofly.

Antwort von Factofly
Det let, det hurtigt og jeg kan sove bedre om natten. :-)

Nemt og pålideligt
Forholdsvist nemt interface, når først man har lært det at kende og super pålideligt. Føler mig i trygge hænder.

Antwort von Factofly
Oplever altid fantastisk service ved henvendelser.
Vil klart anbefale Factofly

Antwort von Factofly
Super virksomhed. Nem at bruge deres site. Venlig og kompetent support. Altid penge til tiden

Antwort von Factofly
Super god kundeservice og hjælp hele vejen igennem. Jeg føler mig meget tryg ved at have Factofly til at sørge for, at mine kontrakter og aftaler er i orden, når jeg indgår nye samarbejder med kunder. Derudover giver deres forsikringsløsninger og mulighed for tidlig udbetaling en stor økonomisk tryghed, så jeg undgår indkomsthuller på grund af lange behandlingstider hos kunder. Kan klart anbefales. De er meget tilgængelige nærmest 24/7 har aldrig haft problemer med hurtigt at komme i kontakt med dem. 100% de procenter hver de trækker af min "løn"

Antwort von Factofly
Har brugt Factofly i over et år som freelancer.
Genialt koncept 😍
Ens penge går på kontoen dagen efter kunden har betalt, altså forudsat at kunden har betalt i Factoflys åbningstid.
Meget tilfreds må jeg bare sige 👍

Antwort von Factofly
Super nemt og ubesværet. Meget overskuelig oversigt over ens projekter og deres status.

Antwort von Factofly
God og hurtig kundeservice. Altid til at komme i kontakt med hvis du har brug for hjælp. Let og overskuelig system.fakturer nemt dine kunder, og slut med at sidde med momsregnskab. I love it. Det bedste valg jeg har truffet, er at benytte Factofly. Har brugt dem i godt to år. Aldrig fortrudt. Kan klart anbefales.

Antwort von Factofly
After some misunderstandings, I was contacted, and by talking to other people, I was able to understand the system. I have no problem using factofly. It gives me the freedom to focus on my work. Without having to worry about anything else, it is very important for me to concentrate my energies on work and making my customers happy.

Antwort von Factofly
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.