Elsker Eyda! Der er fokus på komfort og kvalitet, altid 💗. De er size inclusive og står altid klar med vejledning. Deres kundeservice er nemme at få fat på og svartiden er super, uanset om man skri... Mehr ansehen
Virkelig en super kundeservice på deres livechat. De hjalp hurtigt og venligt med at opspore en ombyttet pakke, så denne kunne returneres til mig samt fremsende en ny QR kode til returnering den anden... Mehr ansehen
Altid høj kvalitet og uden tvivl det bedste træningstøj, som jeg også bruger til hverdag. Dog må jeg også erkende at jeg op til flere gange har lagt lagt en ordre og så fået besked om flere dage efter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Utrolig positiv oplevelse i jeres butik i Århus. Sikke en god service! Jeg ville gerne prøve et par tights som jeg ikke umiddelbart kunne se. Den søde ekspedient løb straks i kælderen og kom tilbage m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.
Dänemark
- eyda.dk
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har handlet flere gange på Eydas…
Jeg har handlet flere gange på Eydas webshop. Der er hurtig ekspedition og deres tøj er virkelig lækkert. En enkelt gang har jeg oplevet lidt bøvl med en ordre. Her var kundeservice super hurtige og hjælpsomme og alt endte hurtigt godt.
Bedste træningstøj - med rum for forbedringer
Uden tvivl det bedste træningstøj. Men de har ikke så meget graviditetsvenligt tøj sammenlignet med andre mærker. Det kunne de godt arbejde på.
Herudover synes jeg nogen gange at deres størrelsesforhold eller pasform ikke er helt korrekte anført på hjemmesiden. Jeg har lige købt to sports bh’er som begge skulle være normale i størrelsen, men den ene er en del mindre i størrelsen, selvom de begge er str. M.
Ellers har jeg ingen kritik til Eyda. De har altid en sød og imødekommende kundeservice.
Kan lide at kvalitet holder med Eyda
Mega godt
Mega god levering, og så mega lækkert tøj, sokker mm☺️
Generelt bare en god butik, som virkelig gør noget ud af deres tøj.
Derudover er jeg mega tilfreds med at se så meget på de sociale medier, det gør meget for mig når jeg skal handle..
Service i top
Service i top. Bestilte om formiddagen og havde allerede pakken næste dag over middag.
Har også besøgt butikken i Aarhus hvor jeg også fik en super vejledning af de ansatte i butikken.
Kvaliteten af tøjet er også i top.
Stor ros til Eyda
Så god service og lækkert træningstøj
Eyda har virkelig lækkert træningstøj. Jeg har købt både til mig selv på 21 år og min mor på 54 år, og vi er begge meget tilfredse. Jeg købte et par shorts, som løb op når jeg løb. Derfor gjorde jeg brug af deres pasformsgaranti. De guidede mig og det var så nemt og virkelig god service uden yderligere omkostninger. Handler helt klart her igen!
Lækkert tøj og hurtig levering❤️
Elsker alt det tøj jeg har fra EYDA
Elsker alt det tøj jeg har fra EYDA - mit absolutte ynglings træningstøj. Hurtig levering.
Bedste kunderservice og lækkert tøj
Elsker EYDAs tøj og har senest været i kontakt med deres kundeservice, som var de sødeste og mega hjælpsomme. TAK 🙏🌸
Rebecca der var løbsleder er simpelthen…
Rebecca der var løbsleder er simpelthen den sødeste. God rute smukke omgivelser.
Besøgte butikken i Aarhus
Besøgte butikken i Aarhus. Super søde og hjælpsomme piger 👍
Købte rigtig gode ting, som jeg er mega glad for!
Rigtig god service og hjælpsom…
Rigtig god service og hjælpsom personale. Priser er i den dyre ende, men god kvalitet 😊
Gode service
Gode service
Lækkert tøj og hurtig levering
Lækkert blødt og pænt løbetøj
Lækkert blødt og pænt løbetøj
Hurtig og nem levering
Havde forventet mere af Eyda
Jeg bestilte den 30/4 en Holly Fleece Jacket i størrelse L, da den var sat ned med 20% på deres website. For at opnå fri fragt lagde jeg også en 3-pak strømper oveni bestillingen. Mandag den 5. maj (ugen efter) bliver jeg kontaktet på mail af deres kundeservice, som skriver, at de desværre ikke kan finde flere fleecetrøjer på deres lager. De kan derfor kun sende mig strømperne. Som kompensation tilbyder de mig en rabatkode med 15% rabat, selvom trøjen oprindeligt var sat ned med 20%.
Jeg tjekker straks deres website og opdager, at fleecetrøjen stadig står som tilgængelig i den ønskede størrelse – den samme størrelse, de netop har fortalt mig, er udsolgt. Dette påpeger jeg i mit svar til kundeservicemedarbejderen. Hun svarer blot, at deres hjemmeside kan være lidt langsom til at opdatere, men at trøjen nu burde stå som udsolgt. Det betyder altså, at en vare, der angiveligt har været udsolgt siden onsdag den 30/4, stadig var tilgængelig på deres webshop mandag den 5/5.
Det tyder på, at Eyda bør få tjekket deres lagersystem grundigt, hvis det kan lade sig gøre, at varer, som er udsolgt, stadig står som tilgængelige flere dage efter. Deres undskyldning var, at deres udsalg var gået så hurtigt, at de ikke kunne følge med. Come on. Det skal I som virksomhed i jeres størrelse være gearet til.
Jeg spurgte efterfølgende, om de får fleecetrøjen tilbage på lager, men det har jeg aldrig fået svar på. Til gengæld har jeg nu modtaget en bekræftelse på, at jeg kan hente de strømper i pakkeshoppen, som jeg egentlig kun havde tilføjet for at opnå fri fragt sammen med trøjen.
Så hermed en opfordring til Eyda: Stram lige op på lager- og kundeservicefronten, når I kører udsalg. Tak.
Bestilte et e-gavekort og har nu ventet…
Bestilte et e-gavekort og har nu ventet 4 dage uden at modtage det i min indbakke.
Forsøgt at kontakte dem i deres chat på hjemmesiden, men efter at have ventet i 1½ time uden noget svar fra en medarbejder må jeg give op.
Spændende om/hvornår jeg modtager gavekortet nu hvor pengene er trukket fra mit kort.

Antwort von EYDA
Manglende service
Har i dag haft en telefonisk samtale med en af pigerne i Aarhus butikken. Jeg ville gerne reservere en T-shirt i ca. 3 timer indtil en ven af familien ville hente den for mig, jeg bor i Aalborg og kunne ikke hente den selv, jeg ville bare være sikker på varen ikke blev solgt (det var den sidste i min størrelse) syntes det var ærgeligt hvis min ven skulle køre ind til byen og den så ikke var tilgængelig, men det kunne ikke lade sig gøre at reservere.
Min ven kontaktede mig da han stod i butikken for at informere mig om at varen var plettet, jeg anmodede om at et afslag på varen, syntes det ville være mest fair, det ville hun ikke, hun sagde det godt kunne gå af i vask, ekspedienten sagde de selv ville vaske den, hvor de så ville sende den på et andet lager…. For så vidt jeg ved må de ikke vaske og sælge varen, jeg foreslog hvis jeg købte varen om hun så ikke ville skrive på min bon at jeg kunne få mine penge tilbage hvis pletterne ikke ville gå væk i vask (bare min sikkerhed) det ville ekspedienten ikke gå med til. Jeg ville så gerne have haft den mulighed da jeg gerne ville have T-shirten med til Malaga på bootcamp, jeg har ellers støttet butikken en del, men det er absolut slut, føler virkelig ikke der var nogen service at hente.
Vi misforstod ikke hinanden, som de skriver tilbage på min anmeldelse, min ven var med på medhør, men det skal jo glattes ud.

Antwort von EYDA
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.